Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Panie i panowie! Ladies and gentlemen! Nadeszła wielka chwila! W tym miesiącu rywalizacja była szczególnie zacięta! Losy trzech pierwszych miejsc ważyły się do ostatniej chwili! Ale teraz już wiem... wiem, że.... Na miejscu III z 25 punktami znalazła się Tygra na zdjęciu Tygry "Płaszczka" :klacz: Na miejscu II z 54 punktami widzimy Sonię na zdjęciu Behemot "Cacko z dziurką" :klacz: Iiiii.... na miejscu I - z 55 punktami - Pola na zdjęciu Ambry "Do horroru bez charakteryzacji" :klacz: A oto pozostali laureaci: 4. Bazyl i Sas/mamabazyla/"Aerobuziaki" - 23 punkty 5. Sunday i Vigo/rauni/"Beware of the Dogs" - 19 punktów. 6. Rudosław/AśkaK/"Jakiś taki jestem niepoukładany" - 13 punktów. 7. Hexa/niedźwiedzica/"Polowanie" - 10 punktów. 8. Teodor/<ada/"Żabki dwie" - 6 punktów. Era/olcha/"Bez komentarza" 9. Sunday i Vigo/rauni/ "Symultaniczny aport" - 5 punktów. Rudosław/AśkaK/„Dziadunio podsłu****e o czym młodzi szeptają” Ozzy/Alicjarydzewska/"Sfilcowany" Hacker/Anza/„Jak mnie będziesz drażnił to i Ciebie to spotka” Tajga/nina455/"Uśmiech?" 10. Kiwi/Sonieczka24/"Mała Chinka" - 4 punkty Tessi/Elitesse/„Wykręt – mamo, ale ja tak lubię” Sunday i Vigo/rauni/"Pyreczek" Barcelona/ambra/"Renifer św. Mikołaja" Sunia ze schroniska/bonsai/"Gdzie jest moje miejsce?" Wika/Marta i Wika/"Choinkojad przyłapany" Basket, Sas, Bazyl/mamabazyla/"Trzej muszkieterowie" Szpilka/dbsst/"Lądowanie" 11. Sonia/Behemot/"Rząd: dwunożne" - 3 punkty Foryś/sylrwia/"Hmmm..." Portos/sugarr/"Dobra łapa nie jest zła" Rudzio/AśkaK/„No ile ona może to ciągnąć, nuuuda” Safi/Basiulka22Tychy/"Lustereczko, lustereczko..." 12. Rocky/Anashar/"Ciekawe, co tam się dzieje" - 2 punkty Tessi/Elitesse/"Diabełek" Sunia ze schroniska/bonsai/"Ja wciąż czekam na dom..." Renik/Anka_89/"Odczep się i daj spać" Hexa/niedźwiedzica/"Patykowo zakręcona" 13. Kana/majoka/„Bezalkoholowe oczywiście” - 1 punkt Czadzik/Gogunia/"Andy Warhol" Lancelot/Elitesse/"Śpioszek" Era i Sharon/KaRa_TC/„Nie wpuścimy Mikołaja do domu” Serdeczne gratulacje dla wszystkich laureatów!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy głosowali na moją Sonię Zgodnie z umową pieniądze prześlę na Wasze konta :cool3: Quote
Asior Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ehehehehe czyli DOKŁADNIE TAK jak głosowałam :evil_lol: aaaale czad :lol: Quote
Rauni Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gratuluję zwycięzcom! I cieszę się, że dwa ze zdjęć, na które głosowałam, znalazły się w finałowej trójce :multi: Quote
tygra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jestem w szoku dziękuję wszystkim którzy głosowali na moją Płaszczkę :) Quote
niedzwiedzica Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gratulacje dla zwycięzców :klacz::klacz::klacz: cudne foty,az miło oglądać :loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :multi:Gratulacje !!!!!!!! :oops:A ja przyspalam na glosowanie:placz: Quote
Ambra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dziękujemy bardzo za przyznane punkty i 1sze miejsce! Polcia jako pies z horroru hehe dobrze ze nowy domek nie sugerowł sie tym zdjęciem przy jej adopcji heh! gratuluje innym zwyciazcom! konkurencja jak zwykle była duza!:p Quote
Marta i Wika Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gratulacje zwycięzcom! :klacz::klacz::klacz::smilecol: Hurra, jesteśmy w pierwszej dziesiątce :lol: Quote
Anashar Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No i widzisz Behemot? Jednak jestem jasnowidzem :diabloti: Gratuluje zwycięzcom :) Ale nie fotografom, tylko psiakom które tak ładnie pozowały :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Anashar napisał(a):No i widzisz Behemot? Jednak jestem jasnowidzem :diabloti: No jednak, jednak... Zwracam honor :cool3: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ooo jak fajnie też w pierwszej 10 jestem :multi: tzn Era jest :eviltong: Gratulacje Behemot! :klacz: Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 heh a ja zajelam zaszczytne miejsca, 10, 12 i 13 :multi: Quote
sonieczka24 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :):)dziekujemy z Kiwusia za wszystkie glosiki:):):) Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 agusiazet napisał(a):A czy jest już styczniowa edycja? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489 Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 zapomniałam o wynikach :oops: GRATULUJE ZWYCIĘZCOM :klacz: swietna robota uważam, że zasłużone foty wygrały :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dziękuje również Osobą dającym głos na moje zdjęcie :buzi: to bardzo bardzo miłe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: UWIELBIAM WAS za to :multi: :multi: :multi: :multi: strasznie mi miło ze znalazłam się w takim znamienitym gronie :multi: :multi: :multi: dzięki Alu za zgłoszenie mojej wypocinki ;) Quote
Rinuś Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 gratulacje dla zwyciezcow :D na cala 3 glosowalam:lol: Quote
Meritt Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gratulacje!!! Akurat zdjęcia na które głosowałam były na 1 i 2 miejscu:) Quote
Evelina Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Gratuluje zwyciezcom :klacz: :klacz: :klacz: Mam zal do autorki tego zdjecia :eviltong: , ze tak pozno je wstawila. :placz: Ono jest takie ekspresywne i pelne emocji :evil_lol: [SIZE="1"]Hacker/Anza/„Jak mnie będziesz drażnił to i Ciebie to spotka” Quote
Asior Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Evelina napisał(a): Mam zal do autorki tego zdjecia :eviltong: , ze tak pozno je wstawila. :placz: Ono jest takie ekspresywne i pelne emocji :evil_lol: [SIZE="1"]Hacker/Anza/„Jak mnie będziesz drażnił to i Ciebie to spotka” a ja nic nie powiem, bo mnie sie brzydko kojarzy to co on ma w pysku :evil_lol: Quote
Ambra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asior napisał(a):a ja nic nie powiem, bo mnie sie brzydko kojarzy to co on ma w pysku :evil_lol: DOBRE!!!!:roflt: :cool2: Quote
Evelina Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asior napisał(a):a ja nic nie powiem, bo mnie sie brzydko kojarzy to co on ma w pysku :evil_lol: Ambra napisał(a):DOBRE!!!!:roflt: :cool2:No widzicie ! Mowilam, ze zdjecie jest przednie :evil_lol: Quote
Ambra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 takie feministyczne!:evil_lol: co nie kobitki:cool3: Quote
Recommended Posts