Jump to content
Dogomania

Konkurs "Zdjęcie grudnia" - WYNIKI!!! (str.12)

Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?  

113 members have voted

1. 1. Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?

• Tak
    • Tak, ale w zmienionej formie
    • Nie
      0

Recommended Posts

Posted

Rozpoczynamy wielki konkurs na Zdjęcie Lutego :smilecol:

Oto zasady, ktore pozwalam sobie zaproponować:

1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w lutym!) - opatrzone komentarzem (to wyjaśnię w kolejnym punkcie). Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc.
2. Dogomaniacy głosują na maksymalnie 3 zdjęcia - przyznając punktację od 1 do 3 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie wklejajcie zdjęć, na które głosujecie! Wystarczy imię psa, nick autora i jego komentarz do zdjęcia. Można głosować na zdjęcia tego samego autora (i dlatego potrzebne są komentarze do zdjęć, by uniknąć nieporozumień, a poza tym są fajne ;)). Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 3 zdjęcia, więc wybór musi być przemyślany! :lol:
3. Nominacje przedstawiamy do 28 lutego do północy. Głosujemy do północy z 3 na 4 marca. Po tych terminach ani kandydatury, ani głosy nie będą przyjmowane. Uważam, że głosowanie powinno być ukryte, wtedy niespodzianka na koniec będzie większa! :lol: Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku marca podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). Jeżeli uważacie, że ta forma obliczania głosów nie jest OK, zaproponujcie inną ;)
4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;) (imię psa, nick autora i komentarz/podpis do zdjęcia oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia) nie zakwalifikują się do konkursu.

Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn!

Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot
prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
tak wiemy od kiedy głosować a do kiedy możemy zdjęcia dorzuacać ? ;-))

Głosujemy już od teraz (choć na razie jest tylko jeden kandydat ;)), zdjęcia dorzucamy do północy 28 lutego. Pamiętajcie: przedstawiamy maksymalnie 3 zdjęcia i głosujemy na maksymalnie 3 zdjęcia innych autorów.

Posted

Teklunia napisał(a):
mam pytanie: czy mozna nominowac nie swoje zdjecie? tzn. zdjecie innego dogomaniaka?

OK :lol: A więc możemy nominować zdjęcia i własne, i innych autorów - ale w sumie tylko 3 miesięcznie :lol: I koniecznie pamiętajcie: imię psa, nick autora i komentarz do zdjęcia.

Posted

[quote name='KaRa_TC'](mam pytanie czy zdjecia musza dodtyczyc tylko psow?czy tez inne zwierzeta rowniez moga byc?)
Nie, nie, psiury tylko :lol: Tzn. na zdjęciu może być również kot, papużka falista czy karaluch domowy, ale koniecznie w towarzystwie psa :lol:

Posted

A ja mam pytanie: czy mogłabym ewentualnie zgłosić zdjęcie zrobione w czasie ferii??

No bo wiecie - nie mam miśków 'pod ręką', to psy dziadka i rzadko je widuję:-(

PS. Bardzo podoba mi się pomysł na konQrsik;)

Posted

bellatriks napisał(a):
A ja mam pytanie: czy mogłabym ewentualnie zgłosić zdjęcie zrobione w czasie ferii??

A kiedy były ferie? Jakoś niedawno? Jeśli tak, to dawaj to zdjęcie :lol: W pierwszej edycji konkursu możemy trochę nagiąć zasady, prawda? ;)

Posted

Behemot napisał(a):
A kiedy były ferie? Jakoś niedawno? Jeśli tak, to dawaj to zdjęcie :lol: W pierwszej edycji konkursu możemy trochę nagiąć zasady, prawda? ;)

ferie teraz w styczniu.

To mogęę???

Posted

Behemot napisał(a):
Marysiu, czy ten psiak na zdjęciu to Una, ta sama, co w Twoim awatarze?
Jakaś niepodobna ;) Pytam, bo do konkursu potrzebne mi jest imię pieska ze zdjęcia.

Ooo, przepraszam :oops: Pies na zdjęciu do DREX :)

Pozdrawiam
Marysia i Una