Jump to content
Dogomania

Ulena skrajnie wychudzona suczka z ulicy,nie udało się jej uratować, za TM :(

Recommended Posts

Posted

dziękuję że jesteście

Sunia zaczęła jeść sama!!! niewiele ale to już i tak dobry znak, mam nadzieje że nie zwymiotuje. Wzrok też ma bardziej przytomny, jest jakby bardziej obecna niż wczoraj. Mam nadzieje że to znaczy że zaczęła walczyć i że chce żyć, to najważniejsze.

• Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Astaroth']dziękuję że jesteście

Sunia zaczęła jeść sama!!! niewiele ale to już i tak dobry znak, mam nadzieje że nie zwymiotuje. Wzrok też ma bardziej przytomny, jest jakby bardziej obecna niż wczoraj. Mam nadzieje że to znaczy że zaczęła walczyć i że chce żyć, to najważniejsze.[/QUOTE]

tak dzwonili do mnie z lecznicy, sunia zjadła sama odrobinke i na razie nie zwróciła....więc może troszkę się wchłonie jedzonka....oby

Posted

[quote name='tusinka22']tak dzwonili do mnie z lecznicy, sunia zjadła sama odrobinke i na razie nie zwróciła....więc może troszkę się wchłonie jedzonka....oby[/QUOTE]

A weterynarz mówił dlaczego zwraca?Trochę mnie to niepokoi,co jest przyczyną,może nie odpowiednia karma czy co!

Posted

[quote name='Anula']A weterynarz mówił dlaczego zwraca?Trochę mnie to niepokoi,co jest przyczyną,może nie odpowiednia karma czy co![/QUOTE]

prawdopodobnie żołądek ,,zapomniał,, o jedzeniu i nie bardzo chce trawić, wchłaniać. Ona nie wiedziała co to znaczy połykać, próbowałyśmy z tripti na siłę ją nakarmić- nie przełykała. Dobrze że dzisiaj sama skubnęła. Jutro po południu wybieram się do niej, wezmę wyniki badań morfologii krwi i biochemii, no i kupię jej jakieś puszki, bo to co dostaje to zapewne drogie weterynaryjne.

Posted

[quote name='iwoniam'][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=218409821541768[/url]
wydarzenie[/QUOTE]
Dołącz tam proszę zdjęcie i kontakt w sprawie pomocy

Posted

Żółteczko z jajka bym jej dała polizać, może zje. Tam są wszystkie potrzebne składniki. Wszystkie półżywe zwierzaki zawsze zasilałam żółtkiem z jajka.

Posted

Czy mi się wydawało czy u niej było podejrzenie ropomacicza? Z tego powodu też moga być wymioty . Poza tym jak z nerkami źle, to też mogą być.Zresztą przyczyn może być dużo. Miała USG brzucha robione? Dobrze obejrzeli jej gardło ?