Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Macia']Dostałam wpłatę, deklaracja za sierpień 20 zł od Iwony G. Przyznać się kto to ;) ?
Dodam też, że [B]obraczus87 [/B]prosiła o dofinansowanie, ale nie dostałam numeru konta. Mam też pytanie jakiej wysokości ma być dofinansowanie? 160 zł?
Ellig doszła karma dla mamuśki i szczeniaków. Dziękuję bardzo.[/QUOTE]

Iwona G. to [B]Iwonia[/B] mam nadzieje,ze sie nie pomylilam;)
[B]obraczus87 prosila o 160 zł
[/B]Prosze bardzo i na zdrowie dla mamuski i maluchow:)

Posted

próbowałam nadrobić 2 tygodnie bez wchodzenia na balony, ale przy waszej aktywności to niemozliwe :eviltong:
mam chyba zaległosci w deklaracjach, mógłby mi kto powiedziec ile wiszę...? :oops:
popatrze też w domu co mogłabym przekazać na bazarek...[B]Lili8522, [/B]ty będziesz kleciła bazaroo?

Posted

[quote name='sajlana']próbowałam nadrobić 2 tygodnie bez wchodzenia na balony, ale przy waszej aktywności to niemozliwe :eviltong:
mam chyba zaległosci w deklaracjach, mógłby mi kto powiedziec ile wiszę...? :oops:
popatrze też w domu co mogłabym przekazać na bazarek...[B]Lili8522, [/B]ty będziesz kleciła bazaroo?[/QUOTE]

Mogę sklecić do wakacji mam jeszcze trochę czasu więc możemy uzupełnić skarbonkę Baloniarkową :)
Od siebie też dorzucę kilka rzeczy a nóż się coś sprzeda :)

Posted

[quote name='Ziutka']Lacia - oczywiście, że "jesteśmy" zainteresowani :)
Wielkie dzięki !!! :loveu: już wysyłam adres na pw :multi:[/QUOTE]

Paczuszka już wysłana.

Posted

[quote name='Nikaragua']to nie jest trudne :) służę pomocą merytoryczną (dyspozycyjna jestem do soboty), mogę na PW odpowiedzieć na wszelkie pytania dotyczące tworzenia i prowadzenia bazarku[/QUOTE]

A dobę też mi wydłużysz o kilka godzin? ;) Głównie chodzi o wstawianie zdjęć, czego robić nie umiem, choć już kiedyś umiałam :( Tworzenie bazarku, pilnowanie go, potem wysyłki. Na to potrzeba czasu i cierpliwości. A u mnie i z jednym i z drugim marnie... Ale cuzamen do kupy damy radę ;)
Lili, co tam masz do wystawienia? Robimy totalny bazarrrooo, czy jakiś tematyczny?

Posted

grejt, wieczorkiem rozlookam się po domu, obfoocę, opiszę i wyslę ci zbiorówkę, wyslij mi tylko maila na pw :cool3:[quote name='Lili8522']Mogę sklecić do wakacji mam jeszcze trochę czasu więc możemy uzupełnić skarbonkę Baloniarkową :)
Od siebie też dorzucę kilka rzeczy a nóż się coś sprzeda :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Nutusia']A dobę też mi wydłużysz o kilka godzin? ;) Głównie chodzi o wstawianie zdjęć, czego robić nie umiem, choć już kiedyś umiałam :( Tworzenie bazarku, pilnowanie go, potem wysyłki. Na to potrzeba czasu i cierpliwości. A u mnie i z jednym i z drugim marnie... Ale cuzamen do kupy damy radę ;)
Lili, co tam masz do wystawienia? Robimy totalny bazarrrooo, czy jakiś tematyczny?[/QUOTE]

Myślę żeby zrobić 'totalny' bazaroo,muszę zrobić przegląd domowy i
zobaczę co mam na zbyciu :razz: może Ciocia sajlana coś dorzuci trochę się tego nazbiera :razz:

Posted

To ja jeszcze dorzuce moje rzeczy, ktore sa u Nutusi, zdjecia tylko ogarne, gdzie wysylac?
Link do bazarku ze zdjeciami i gotowymi opisami do Nutusi z jej rzeczami juz wyslalam.

Posted

[quote name='Nutusia']Do mnie też wyślij, proszę, bo muszę sprawdzić czy nic nie "zginęło" ;)[/QUOTE]
Do Ciebie wysłalam a po kontroli wysle dalej;)

Posted

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie Myszki. :loveu:
Macia, numer konta wysłałam. Dziękuję raz jeszcze.

Mam nadzieję, że uda mi się wyjechać chociaż na kilka dni nad morze, ale po powrocie postaram się poszukać fantów na bazarek.

Posted

dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo [COLOR=#ff0000]przegrywają[/COLOR] ze "zbieraczką" kotów :-(
[FONT=Arial]
[/FONT][COLOR=#0000cd]proszę, zagłosuj na szydłowiec![/COLOR][U][COLOR=#0000cd][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL][/COLOR][/U]

Posted

[quote name='cisowianka']Macia - a mogę prosić o sprawdzenie, bo moja deklaracja za sierpień już powinna dotrzeć.[/QUOTE]

A czy jesteś Iwona? Bo taka deklaracja jest jak już pisałam(20 zł), ale nie wiem od kogo, bo nie ma nicku z dogo.

Posted

[quote name='Macia']A czy jesteś Iwona? Bo taka deklaracja jest jak już pisałam(20 zł), ale nie wiem od kogo, bo nie ma nicku z dogo.[/QUOTE]
O kurcze nie dopisałam ? ale tak to by się zgadzało Iwona to ja , "choć niejednemu psu na imię burek"

Posted

[quote name='baster i lusi']dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo [COLOR=#ff0000]przegrywają[/COLOR] ze "zbieraczką" kotów :-(
[FONT=Arial]
[/FONT][COLOR=#0000cd]proszę, zagłosuj na szydłowiec![/COLOR][U][COLOR=#0000cd][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL][/COLOR][/U][/QUOTE]

właśnie zagłosowałam..... niewiele brakuje do zwycięstwa.....

Posted

[quote name='Macia']Dostałam wpłatę, deklaracja za sierpień 20 zł od Iwony G. Przyznać się kto to ;) ?
Dodam też, że [B]obraczus87 [/B]prosiła o dofinansowanie, ale nie dostałam numeru konta. Mam też pytanie jakiej wysokości ma być dofinansowanie? 160 zł?
Ellig doszła karma dla mamuśki i szczeniaków. Dziękuję bardzo.[/QUOTE]

powinna dotrzec takze druga- niedługo...:)