Ellig Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Macia']Dostałam wpłatę, deklaracja za sierpień 20 zł od Iwony G. Przyznać się kto to ;) ? Dodam też, że [B]obraczus87 [/B]prosiła o dofinansowanie, ale nie dostałam numeru konta. Mam też pytanie jakiej wysokości ma być dofinansowanie? 160 zł? Ellig doszła karma dla mamuśki i szczeniaków. Dziękuję bardzo.[/QUOTE] Iwona G. to [B]Iwonia[/B] mam nadzieje,ze sie nie pomylilam;) [B]obraczus87 prosila o 160 zł [/B]Prosze bardzo i na zdrowie dla mamuski i maluchow:) Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ojej... kasa pusta? :-( Pomyślę o jakimś bazarku... hmm... Quote
Nutusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Lili - mam fanty, bazarku wystawić do końca nie umiem - może wspólnymi siłami? ;) Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Nutusia']Lili - mam fanty, bazarku wystawić do końca nie umiem - może wspólnymi siłami? ;)[/QUOTE] No pewnie! :multi: Quote
sajlana Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 próbowałam nadrobić 2 tygodnie bez wchodzenia na balony, ale przy waszej aktywności to niemozliwe :eviltong: mam chyba zaległosci w deklaracjach, mógłby mi kto powiedziec ile wiszę...? :oops: popatrze też w domu co mogłabym przekazać na bazarek...[B]Lili8522, [/B]ty będziesz kleciła bazaroo? Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='sajlana']próbowałam nadrobić 2 tygodnie bez wchodzenia na balony, ale przy waszej aktywności to niemozliwe :eviltong: mam chyba zaległosci w deklaracjach, mógłby mi kto powiedziec ile wiszę...? :oops: popatrze też w domu co mogłabym przekazać na bazarek...[B]Lili8522, [/B]ty będziesz kleciła bazaroo?[/QUOTE] Mogę sklecić do wakacji mam jeszcze trochę czasu więc możemy uzupełnić skarbonkę Baloniarkową :) Od siebie też dorzucę kilka rzeczy a nóż się coś sprzeda :) Quote
Lacia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Ziutka']Lacia - oczywiście, że "jesteśmy" zainteresowani :) Wielkie dzięki !!! :loveu: już wysyłam adres na pw :multi:[/QUOTE] Paczuszka już wysłana. Quote
Nutusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Nikaragua']to nie jest trudne :) służę pomocą merytoryczną (dyspozycyjna jestem do soboty), mogę na PW odpowiedzieć na wszelkie pytania dotyczące tworzenia i prowadzenia bazarku[/QUOTE] A dobę też mi wydłużysz o kilka godzin? ;) Głównie chodzi o wstawianie zdjęć, czego robić nie umiem, choć już kiedyś umiałam :( Tworzenie bazarku, pilnowanie go, potem wysyłki. Na to potrzeba czasu i cierpliwości. A u mnie i z jednym i z drugim marnie... Ale cuzamen do kupy damy radę ;) Lili, co tam masz do wystawienia? Robimy totalny bazarrrooo, czy jakiś tematyczny? Quote
sajlana Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 grejt, wieczorkiem rozlookam się po domu, obfoocę, opiszę i wyslę ci zbiorówkę, wyslij mi tylko maila na pw :cool3:[quote name='Lili8522']Mogę sklecić do wakacji mam jeszcze trochę czasu więc możemy uzupełnić skarbonkę Baloniarkową :) Od siebie też dorzucę kilka rzeczy a nóż się coś sprzeda :)[/QUOTE] Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Nutusia']A dobę też mi wydłużysz o kilka godzin? ;) Głównie chodzi o wstawianie zdjęć, czego robić nie umiem, choć już kiedyś umiałam :( Tworzenie bazarku, pilnowanie go, potem wysyłki. Na to potrzeba czasu i cierpliwości. A u mnie i z jednym i z drugim marnie... Ale cuzamen do kupy damy radę ;) Lili, co tam masz do wystawienia? Robimy totalny bazarrrooo, czy jakiś tematyczny?[/QUOTE] Myślę żeby zrobić 'totalny' bazaroo,muszę zrobić przegląd domowy i zobaczę co mam na zbyciu :razz: może Ciocia sajlana coś dorzuci trochę się tego nazbiera :razz: Quote
Nutusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 To ja też poproszę o adres na PW. Wysyłkę mogę zrobić od siebie, ew. odbiór osobisty w Wwie ;) Quote
Ellig Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 To ja jeszcze dorzuce moje rzeczy, ktore sa u Nutusi, zdjecia tylko ogarne, gdzie wysylac? Link do bazarku ze zdjeciami i gotowymi opisami do Nutusi z jej rzeczami juz wyslalam. Quote
Nutusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Do mnie też wyślij, proszę, bo muszę sprawdzić czy nic nie "zginęło" ;) Quote
Ellig Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Nutusia']Do mnie też wyślij, proszę, bo muszę sprawdzić czy nic nie "zginęło" ;)[/QUOTE] Do Ciebie wysłalam a po kontroli wysle dalej;) Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Mój adres maila [email][email protected][/email] :) Quote
obraczus87 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Bardzo Wam dziękuję za wsparcie Myszki. :loveu: Macia, numer konta wysłałam. Dziękuję raz jeszcze. Mam nadzieję, że uda mi się wyjechać chociaż na kilka dni nad morze, ale po powrocie postaram się poszukać fantów na bazarek. Quote
cisowianka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Macia - a mogę prosić o sprawdzenie, bo moja deklaracja za sierpień już powinna dotrzeć. Quote
baster i lusi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo [COLOR=#ff0000]przegrywają[/COLOR] ze "zbieraczką" kotów :-( [FONT=Arial] [/FONT][COLOR=#0000cd]proszę, zagłosuj na szydłowiec![/COLOR][U][COLOR=#0000cd][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL][/COLOR][/U] Quote
Macia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='cisowianka']Macia - a mogę prosić o sprawdzenie, bo moja deklaracja za sierpień już powinna dotrzeć.[/QUOTE] A czy jesteś Iwona? Bo taka deklaracja jest jak już pisałam(20 zł), ale nie wiem od kogo, bo nie ma nicku z dogo. Quote
cisowianka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Macia']A czy jesteś Iwona? Bo taka deklaracja jest jak już pisałam(20 zł), ale nie wiem od kogo, bo nie ma nicku z dogo.[/QUOTE] O kurcze nie dopisałam ? ale tak to by się zgadzało Iwona to ja , "choć niejednemu psu na imię burek" Quote
sleepingbyday Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 jeszcze spłyną deklaracje w njabliższych dniach, może zachowamy płynnośc finansową ;-) Quote
mari23 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='baster i lusi']dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo [COLOR=#ff0000]przegrywają[/COLOR] ze "zbieraczką" kotów :-( [FONT=Arial] [/FONT][COLOR=#0000cd]proszę, zagłosuj na szydłowiec![/COLOR][U][COLOR=#0000cd][URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL][/COLOR][/U][/QUOTE] właśnie zagłosowałam..... niewiele brakuje do zwycięstwa..... Quote
mestudio Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Niestety coraz więcej brakuje do zwycięstwa czego nie pojmuję. Quote
necianeta89 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Cioteczki, będę robiła bazar dla mojego podopiecznego w przyszłym tyg więc zrobię z podziałek i dla klubu. Mam nadzieję, że ktoś pomoże rozsyłać?:) Quote
iwoniam Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Macia']Dostałam wpłatę, deklaracja za sierpień 20 zł od Iwony G. Przyznać się kto to ;) ? Dodam też, że [B]obraczus87 [/B]prosiła o dofinansowanie, ale nie dostałam numeru konta. Mam też pytanie jakiej wysokości ma być dofinansowanie? 160 zł? Ellig doszła karma dla mamuśki i szczeniaków. Dziękuję bardzo.[/QUOTE] powinna dotrzec takze druga- niedługo...:) Quote
Recommended Posts