Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']Wiecie, jak on się cieszy?
:)Poszliśmy na spacer, chyba sie bał, że znów "zginę" - jak wróciliśmy do domu, zaczął gadać i szczekać, no po prostu wulkan radości :)
Kij z tym, co przeżyłam przez ten tydzień, ważne, że on nie ma żadnej traumy, nie tęskni, po prostu wrócił i z tego się cieszy.
Pomyślę, co z nim zrobić ;)[/QUOTE]

Znam to ;)

A ja Wam powiem hit dzisiejszego dnia - mój TZ oznajmił że brakuje
mu tymczasów ;) W życiu bym go o to nie podejrzewała...
na dodatek powiedział że to wszystko przeze mnie :oops:;)

Posted

[quote name='Lili8522']Znam to ;)

A ja Wam powiem hit dzisiejszego dnia - mój TZ oznajmił że brakuje
mu tymczasów ;) W życiu bym go o to nie podejrzewała...
na dodatek powiedział że to wszystko przeze mnie :oops:;)[/QUOTE]

a to po Alfie już ani jeden się nie uchował?

Posted

[quote name='Macia']Może chcecie haszczaka ;) kolorki do wyboru :lol:.[/QUOTE]

Na razie off, ale za jakiś czas.. kto wie :cool3:

[quote name='_ogonek_']a to po Alfie już ani jeden się nie uchował?[/QUOTE]

Ani jeden ;)

Posted

Zapraszam Was na bazarek z poduszkami :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227836-Kolorowe-nowe-poduszki!-Mogą-być-również-legowiska-ZAPRASZAM!Do-16-06-godz-20-00[/url]

Posted

[quote name='obraczus87']Przylazłam po prośbie...

chciałabym prosić o pomoc w opłaceniu żarełka dla tymczasowiczki oraz w zakupie preparatu p.kleszczom.

Wnioskuję o łączną kwotę w wysokości 70zł.[/QUOTE]
Jasne :) Jeszcze Nutusia niech się wypowie ;)

Nie wiem, czy wiecie, ale iwoniam dziś nad ranem urodziła nam nową dogomaniaczkę i na pewno baloniarkę ;)

A Gucio w doskonałym humorze - wczoraj piłeczkę sobie podrzucił :)

Posted

Ło matko - z tego zachwytu i ulgi, że Iwonia z Dzidzią już nie są jednością, zapomniałam wpisać, że jak najbardziej popieram wniosek Obraczus o pomoc na zakup karmy i odkleszczacza dla Myszkonka (który to Myszonok do domku ma iść prędko, prędko!!!!:razz:)

Posted

[quote name='Nutusia']Ło matko - z tego zachwytu i ulgi, że Iwonia z Dzidzią już nie są jednością, zapomniałam wpisać, że jak najbardziej popieram wniosek Obraczus o pomoc na zakup karmy i odkleszczacza dla Myszkonka (który to Myszonok do domku ma iść prędko, prędko!!!!:razz:)[/QUOTE]

i ja się do gratulacji - życzeń gorąco przyłączam ( składałam już na innym wątku, ale dobrych życzeń nigdy za dużo :)

Posted

dziewczęta, może mi któraś pilnie doradzi, poszukuję suchej a jednak dość mokrej karmy dla dorosłych psów. jakieś pomysły? Brit, bosh, acana, purina odpadają. są za suche. Miałam kiedyś royala dla ras olbrzymich, szczeniaków, ona była super mokra. Teraz szukam czegoś dla swojego psa. Karma się kończy a ja nie mam pomysłu co kupić :(

Posted

[quote name='necianeta89']dziewczęta, może mi któraś pilnie doradzi, poszukuję suchej a jednak dość mokrej karmy dla dorosłych psów. jakieś pomysły? Brit, bosh, acana, purina odpadają. są za suche. Miałam kiedyś royala dla ras olbrzymich, szczeniaków, ona była super mokra. Teraz szukam czegoś dla swojego psa. Karma się kończy a ja nie mam pomysłu co kupić :([/QUOTE]
Josera festival. To można dodatkowo zalewać woda i robi się taki niby sosik.