Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sie ciesze dragi, ze nie masz pojecia. Juz wczoraj sie cieszylam, bo wiedzialam chyba pierwsza. Michas, ma juz za sobą spanie na betonie, jedzenie chleba, tulaczke po wsi za jedzeniem, straszny brud, dredy, zimno i poniewierke.
Kochany Michas :multi::multi::multi:

DZIEKUJE WSZYSTKIM, KTORZY PRZYCZYNILI SIE DO LEPSZEGO ZYCIA MICHASIA.

:loveu::loveu::loveu:

dragi, wielkie dzieki:loveu:[SIZE="1"]polecam sie na przyszlosc

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie trzeba dziękować - to była dla nas wielka przyjemność - mieć Michasia, to naprawdę wyjątkowy piesek, mimo ciężkich przeżyć pełen pozytywnych uczuć, którymi obdarza bezinteresownie każdego :)
Ja także polecam się na przyszłość - chętnie zaoferuję DT, jak tylko będzie wolny, bo niestety z racji skromnego metrażu u mnie tylko pojedynczo...

Posted

dragi napisał(a):
Hej Kochane! Mam dobrą wiadomość - Michaś ma DOM! Trafił do rodzinki z dwójką dzieci (13 i 17 lat), mieszka całkiem niedaleko, w bloku niedaleko lasu :) Jako że to mój pierwszy piesek, którego samodzielnie oddawałam w dobre łapki, martwiłam się czy dobrze ocenię potencjalnych właścicieli. Zabrałam ze sobą chłopaka i na nas obojgu zrobili dobre wrażenie :) była ankieta, wizyta przedadopcyjna, podpisanie umowy, za tydzień idziemy ich odwiedzić :) A wszystko wyszło w dość zabawny sposób - zabraliśmy w sobotę Michasia "na miasto" - były Profesjonalia na lubelskich błoniach, i tam zobaczyły go dwie panie, podeszły, zaczęły się piski, głaski, panie zachwycone (jak każdy zresztą, kto do Michasia podchodził) zaczęły mu robić zdjęcia, jak dowiedziały się, że jest do adopcji, przypomniały sobie o znajomych którzy szukają pieska i wzięły ode mnie numer. Ci ludzie zadzwonili i oto mają Michasia :) a ich sąsiadka też ma pieska z fundacji Mikropsy! Tak oto zbiegi okoliczności doprowadziły do happy endu - mam nadzieję że będzie dobrze, będę z tymi ludźmi w kontakcie.

AAAAAA SUPER!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
dragi jak zwolni Ci się miejsce pamiętaj o psach Pipi, zapisz nas w kolejkę bardzo proszę :)

Posted

Słyszałam że nie powinniśmy iść do Michasia po tygodniu, bo nas sobie przypomni i będzie chciał wracać (wąąątpię ;) więc chyba wyślemy koleżankę z aparatem :)

Posted

[quote name='Poker']Co do odwiedzin , to racja.Nawet kilka miesięcy nie należy się psu pokazywać.[/QUOTE]

Jutro podprowadzę moją koleżankę do nowej rodzinki Michasia, poczekam pod blokiem, a ona zrobi wywiad i trochę zdjęć - chcę mimo wszystko sprawdzić czy jest ok. Rozmawiałam przed chwilą z właścicielką, mówiła że zaczął szczekać w nocy i z tego powodu śpią przy lampce. Poza tym nie chce dawać tylnych łapek do wycierania i z jedzeniem u niego nie bardzo - zrobił się wybredny. Mam nadzieję że nie świadczy to o czymś niedobrym!

Posted

[quote name='dragi']Jutro podprowadzę moją koleżankę do nowej rodzinki Michasia, poczekam pod blokiem, a ona zrobi wywiad i trochę zdjęć - chcę mimo wszystko sprawdzić czy jest ok. Rozmawiałam przed chwilą z właścicielką, mówiła że zaczął szczekać w nocy i z tego powodu śpią przy lampce. Poza tym nie chce dawać tylnych łapek do wycierania i z jedzeniem u niego nie bardzo - zrobił się wybredny. Mam nadzieję że nie świadczy to o czymś niedobrym!

Michał ma swoje zdanie i jest na dokładkę smakoszem :)

Posted

Skoro tak mówicie, to się nie martwię :) wczoraj koleżanka była u Misia, stwierdziła że wszystko wygląda ok, piesio przywiązał się do pana domu - najczęściej razem chodzą na spacery :) poluje na świnki morskie, a rano pół godziny trzeba go miziać... nic a nic się nie zmienił :)

• 5 weeks later...