Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo, dokladnie tak, wielkosci spaniela i z 10 kg. On jest chudy i siersc pozbijana. Trzeba bedzie zrobic mu pranko.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłaciłam obiecane 30 zł w imieniu rodzinki , która adoptowała od nas 2 lata temu Merlinkę .Byli z sunią u nas w odwiedzinach i zostawili kasiorkę , którą mogę dysponować. Kochani ludzie, oby więcej takich.

Posted

Poker napisał(a):
Wpłaciłam obiecane 30 zł w imieniu rodzinki , która adoptowała od nas 2 lata temu Merlinkę .Byli z sunią u nas w odwiedzinach i zostawili kasiorkę , którą mogę dysponować. Kochani ludzie, oby więcej takich.

Prosze podziekuj w imieniu Michasia i nas wszystkich. Tobie rowniez dziekujemy pieknie. Malo takich ludzi to fakt, ale jednak są. Ja na kazde swieta a nawet na rocznice wziecia ode mnie Śniezki, dostaje pieniazek dla zwierzakow. Ot tak, ze Śniezke mają, ze szczescia i dobrego serca.

Posted

Byłam u Michasia, pies-rewelacja. Spragniony kontaktu z człowiekiem. Kiedy odchodziłam żeby lepsze zdjęcie zrobić, przychodził do mnie, kładł się i zaczepiał moją nogę swoją łapką. Bardzo kochany :)

Posted

Dzieki Monisia. Nic nie piszesz czy dziadek byl, czy ten drugi piesek byl? A jak odjezdzalas to Michas nie lecial za Tobą. On nawet za samochodem potrafi biec az do konca wsi. Nie dalam rady w tym tygodniu z kastracją, ale po niedzieli juz mysle bede mogla nim sie zająć.

Posted

Pipi napisał(a):
Dzieki Monisia. Nic nie piszesz czy dziadek byl, czy ten drugi piesek byl? A jak odjezdzalas to Michas nie lecial za Tobą. On nawet za samochodem potrafi biec az do konca wsi. Nie dalam rady w tym tygodniu z kastracją, ale po niedzieli juz mysle bede mogla nim sie zająć.

Było to tak że zobaczyłam jakiegoś psa, ale nie byłam pewna czy to Michaś a że miałam zdjęcie Michasia ze sobą to musiałam sprawdzić. Jednak nie był to on. Za chwile przybiegł na chodnik Misiek. Dziadka nie było, a może był? Nie wiem, nie wchodziłam na podwórko. Misiek nie biegł za mną kiedy odjeżdżałam.

A jakiego innego psa masz na myśli? Na początku widziałam dosyć zadbanego biało-rudego[?] psiaka, po jakimś czasie kiedy robiłam Michasiowi zdjęcia przyszedł jakiś mały czarny.

Posted

DT aktualny, ale nie możemy marudzić, w sensie z czasem. Trzeba by tą kastrację w miarę szybko załatwić. Michaś ma chyba mocno odparzone pachwiny? czy to na zdjęciu tak wyszło?

Posted

Tak, dt aktualne.
Moniskaa,mialam na mysli psa onkopodobnego, ktory pojawil sie u tego dziadka i Misio na niego napada. To mlody pies, gora rok. A moze dziadek juz Michasia przepedzil i ten na ulicy wyladowal, kto wie?

Posted

Pipi napisał(a):
Tak, dt aktualne.
Moniskaa,mialam na mysli psa onkopodobnego, ktory pojawil sie u tego dziadka i Misio na niego napada. To mlody pies, gora rok. A moze dziadek juz Michasia przepedzil i ten na ulicy wyladowal, kto wie?

Michasia spotkałam pod domem dziadka, a tego ONkopodobnego to nie widziałam.
A co do tych pachwin to nie zauważyłam żeby miał odparzone.

Posted

Misio już po kastracji. Troszke jeszcze podsypiał ale dobrze czuł sie o godz. 19. Odwiedzili mnie z Bonką , Gumisiem i Pipi dzisiaj. Bardzo sie cieszę. Misio został tez ostrzyżony bo miał cuchnące dredy. To słodki psiak, kochany.

Posted

Tak, juz po wszystkim. Chlopak odsypia sobie na fotelu wsrod karmy.
Zostal wykastrowany, zaszczepiony, troszke ostrzyzony. Wet sprawdzil przetoki(czysto). Zrobiona rowniez biochemia. Wynik otrzymam na maila i wkleję. Za wszystko zaplacilam 145 zl + 20 zl paliwo /60zl kastr; 65zl biochemia; 20 zl wscieklizna; 20 zl paliwo/. Nie powiozlam go juz do dziadka, nie mialam sumienia. Dzwonila Madallena i Michas byc moze bedzie mial juz nawet ds.

Zdjec kilka zrobilam, za chwile beda.

Posted

ojej, Michasio kochany! ale sie uwinęłaś Pipi, zdążyłaś jednak dzisiaj? Pipi i wykombinowłaś gdzie go u siebie umieścić :crazyeye: :loveu: ale Ty kochana jesteś :loveu:
a daj zdjęcie jak on ogolony wygląda, może jutro cykniesz jak chłopaczek troszkę lepiej się poczuje

trzebaby teraz jeszcze na transport uzbierać jakoś :confused: macie jakiś pomysł, skąd tu kasiorkę zdobyć? ile to by trzeba?