Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LOL chwile mnie nie byo a tu take zmiany , chciaabym znac szczegoly :cool3:
Wierze ze Sadzik pojdzie w sprawdzone rece inaczej jestem w stanie pojechac i wybic zeby -ze tak powiem:diabloti: i na koniec poszczuje moimi 3 potworami:diabloti:
Mrowa23 musze jeszcze Ci podac wszystkie dane Sadusia by uzupelnic ksiazeczke:p .
Czekam na szczgoly, i pytajcie sie czego sie po psie spodziewa,co wie o bullowatych jak cos to pisz do mnie, Sadzik lepiej by byl wykastowany na tymczasie bo roznie bywa ludzie sie zachwyca i beda chcieli po nim szczeniaki i tak dalej...
W gore!!!

ps.klawa nie ma polskich liter?

Posted

wow - jestem pod wrazeniem dzialania mrowieczki!!!!:loveu: A saduś jest super!!!!
i super,że domki się szykują, ale domki dla bulowatych trzeba prześwietlać na maxa - to taka moja prośba!

Posted

wrocilismy i jest sprawa w "przemysleniach" rodzinka super sie wydaje a Sadek rozbronil wszystkich pozycja na zabe wpadniemy w weekend i zobacyzmy a jutor dzwonie od rana do weta odnosnie kastracji :razz:
no co wy... przeciez...ja tylko robie co powinnam...oj :oops:

faktycznie apbt...zapomnialam zupelnie o tym...

Posted

mrowa23 napisał(a):

no co wy... przeciez...ja tylko robie co powinnam...oj :oops:

ale za to w jakim stylu !! :)
Dzien dobry, Saddam, wycałuj swoja tymczasową Panią - mocno i sliniaście ;)

Posted

sadek nie wiem kt zmyslem ale odczytal twoja wiadomosc i uszka mam swiecace a nosa prawie brak :evil_lol: idziemy siusiu potem do lekarza ze mna a potem spacerek dluzszy i zaliczymy w koncu sklep coby chlop mial swoj zestaw spacerowy, potem jak dobijemy do domu dzownimy do weta i zaraz sie chwalimy co utalilismy takze wyruszamy :razz:
sadzik wlasnie obsmarkal mi monitor wiec chyba chcialby wycalowac wszystkie ciotki :lol:

Posted

Całuśny tez chlopak, na wszystkie telepatyczne- także te jeszcze niewypowiedziane prośby reaguje :D
Czekamy na wiesci i nadal sie cieszymy, ze Sadi znalazł ratunek u Ciebie :loveu:

Posted

Bozie, Sadus kochany, młaaaaaaaaaaa, słonecznko dzien dobry!!!
Mrowa newiem jak mam dziekowac za chalupe dla pita :)
Ech...takie szczescie go spotkalo!!!
Czekam na zdjecia z new zestawie tylko jakich gustowny ciotka mu wybierz :)

Posted

ciotka miala do wyboru albo rozowe szelki albo polatac po sklepach jutro ....zgadnijcie co wybralam :cool3:
sadzina najprawdopodobniej pojedzie na kastrowanko w sobote :cool3: choc pewne to bedzie dopiero w czwartek, lekarz do ktorego mam pelne zaufanie bedzie wycinal jajeczka cena 100-150 (150 w przypadku komplikacji) choc jeszcze bede robila maslane oczka zeby bylo taniej( zazwyczaj gdy przychodzi moment placenia suma jest mniejsza u niego)

Posted

jutro idziemy z sadzikiem na spotkanko w sprawie nowego domku tfu tfu

a teraz bede okrutna i pokarze wam jakiego mam slodziaka w domu :diabloti:
(dupsko oczywiscie na poduszce:mad: )

prosimy sie nie smiac z maskowania rzeczy na kanapie ale nie zauwazylam co jest w tle:oops:

no i jeszcze jedna mordka:loveu:

sadus test na dziecko przeszedl na 6+ tarzal sie chetnie po dywanie i na kwiki piski i wszelkie dzieciece okrzyki bojowe merdal ogonem i chetnie bawil sie a nawet lezal do gory brzuchem jak byl jakis mocniejszy kwik- urodzony pies morderca co zreszta widac na zalaczonych obrazkach :diabloti:

Posted

Ale powinny być jeszcze wysadzane brylancikami- w gwiazdki i kotki - tyle, ze nie wiem, czy tam jaz takie ładne mieli :(

jest piękny :)

a na tych pozostałych fotkach on sobie łapkę pod glowę podklada leząc na boku....

Posted

Chlopczyk cudny , słodziutki jak cukierek :D no ciekawe jaki mu ciotka gajer sprawi na odwiedzinki u potencjalnej rodzinki :D
ale ja by, chciała miec go w chałupie , jak by moj Sorek kochał innych panów pomyslałbym nad tym :D a tak niestety , jakos z 4 bym sobie dała rade a zamieszłabym bym chyba na łace by sie nie gniedździły:D

Posted

Gosia>>>;2512898 napisał(a):
Mój morderca właśnie spi na łóżku w identycznej pozycji, no wypisz wymaluj, szkoda, że aparatu nie mam...

Saddam zazwyczaj tak sie zmniejsza gdy chrzakne znaczaco a jak nie wyraze swojego sprzeciwu to spi tak :evil_lol: (zdjecie kiepskie bo nie chcialam go budzic a taks ie wyciagnal ze ledwo go chwycilam w obiektyw:roll: )