Apbt_sól Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 LOL chwile mnie nie byo a tu take zmiany , chciaabym znac szczegoly :cool3: Wierze ze Sadzik pojdzie w sprawdzone rece inaczej jestem w stanie pojechac i wybic zeby -ze tak powiem:diabloti: i na koniec poszczuje moimi 3 potworami:diabloti: Mrowa23 musze jeszcze Ci podac wszystkie dane Sadusia by uzupelnic ksiazeczke:p . Czekam na szczgoly, i pytajcie sie czego sie po psie spodziewa,co wie o bullowatych jak cos to pisz do mnie, Sadzik lepiej by byl wykastowany na tymczasie bo roznie bywa ludzie sie zachwyca i beda chcieli po nim szczeniaki i tak dalej... W gore!!! ps.klawa nie ma polskich liter? Quote
andzia69 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 wow - jestem pod wrazeniem dzialania mrowieczki!!!!:loveu: A saduś jest super!!!! i super,że domki się szykują, ale domki dla bulowatych trzeba prześwietlać na maxa - to taka moja prośba! Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 wrocilismy i jest sprawa w "przemysleniach" rodzinka super sie wydaje a Sadek rozbronil wszystkich pozycja na zabe wpadniemy w weekend i zobacyzmy a jutor dzwonie od rana do weta odnosnie kastracji :razz: no co wy... przeciez...ja tylko robie co powinnam...oj :oops: faktycznie apbt...zapomnialam zupelnie o tym... Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Sadi ciotke V. zatoki rabia i odwiedzam , w sumie dobranoc:) Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 mrowa23 napisał(a): no co wy... przeciez...ja tylko robie co powinnam...oj :oops: ale za to w jakim stylu !! :) Dzien dobry, Saddam, wycałuj swoja tymczasową Panią - mocno i sliniaście ;) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sadek nie wiem kt zmyslem ale odczytal twoja wiadomosc i uszka mam swiecace a nosa prawie brak :evil_lol: idziemy siusiu potem do lekarza ze mna a potem spacerek dluzszy i zaliczymy w koncu sklep coby chlop mial swoj zestaw spacerowy, potem jak dobijemy do domu dzownimy do weta i zaraz sie chwalimy co utalilismy takze wyruszamy :razz: sadzik wlasnie obsmarkal mi monitor wiec chyba chcialby wycalowac wszystkie ciotki :lol: Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Całuśny tez chlopak, na wszystkie telepatyczne- także te jeszcze niewypowiedziane prośby reaguje :D Czekamy na wiesci i nadal sie cieszymy, ze Sadi znalazł ratunek u Ciebie :loveu: Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Bozie, Sadus kochany, młaaaaaaaaaaa, słonecznko dzien dobry!!! Mrowa newiem jak mam dziekowac za chalupe dla pita :) Ech...takie szczescie go spotkalo!!! Czekam na zdjecia z new zestawie tylko jakich gustowny ciotka mu wybierz :) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ciotka miala do wyboru albo rozowe szelki albo polatac po sklepach jutro ....zgadnijcie co wybralam :cool3: sadzina najprawdopodobniej pojedzie na kastrowanko w sobote :cool3: choc pewne to bedzie dopiero w czwartek, lekarz do ktorego mam pelne zaufanie bedzie wycinal jajeczka cena 100-150 (150 w przypadku komplikacji) choc jeszcze bede robila maslane oczka zeby bylo taniej( zazwyczaj gdy przychodzi moment placenia suma jest mniejsza u niego) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jutro idziemy z sadzikiem na spotkanko w sprawie nowego domku tfu tfu a teraz bede okrutna i pokarze wam jakiego mam slodziaka w domu :diabloti: (dupsko oczywiscie na poduszce:mad: ) prosimy sie nie smiac z maskowania rzeczy na kanapie ale nie zauwazylam co jest w tle:oops: no i jeszcze jedna mordka:loveu: sadus test na dziecko przeszedl na 6+ tarzal sie chetnie po dywanie i na kwiki piski i wszelkie dzieciece okrzyki bojowe merdal ogonem i chetnie bawil sie a nawet lezal do gory brzuchem jak byl jakis mocniejszy kwik- urodzony pies morderca co zreszta widac na zalaczonych obrazkach :diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ciotka sie nie zna,w różowym chłopakowi byłoby do pyska :) Quote
andzia69 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 tak, tak - różowe będą ekstra:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a bule to urodzeni mordercy ...poduszek:eviltong: Quote
invictus hilaritas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: idzie sie w nim zakochac Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ale powinny być jeszcze wysadzane brylancikami- w gwiazdki i kotki - tyle, ze nie wiem, czy tam jaz takie ładne mieli :( jest piękny :) a na tych pozostałych fotkach on sobie łapkę pod glowę podklada leząc na boku.... Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Chlopczyk cudny , słodziutki jak cukierek :D no ciekawe jaki mu ciotka gajer sprawi na odwiedzinki u potencjalnej rodzinki :D ale ja by, chciała miec go w chałupie , jak by moj Sorek kochał innych panów pomyslałbym nad tym :D a tak niestety , jakos z 4 bym sobie dała rade a zamieszłabym bym chyba na łace by sie nie gniedździły:D Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Mordować i mordowac, kochać i całować :D Quote
Gosia>>> Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='mrowa23'] Mój morderca właśnie spi na łóżku w identycznej pozycji, no wypisz wymaluj, szkoda, że aparatu nie mam... Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Gosia>>>;2512898 napisał(a):Mój morderca właśnie spi na łóżku w identycznej pozycji, no wypisz wymaluj, szkoda, że aparatu nie mam... Saddam zazwyczaj tak sie zmniejsza gdy chrzakne znaczaco a jak nie wyraze swojego sprzeciwu to spi tak :evil_lol: (zdjecie kiepskie bo nie chcialam go budzic a taks ie wyciagnal ze ledwo go chwycilam w obiektyw:roll: ) Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jednym slowem wietrzy jajka , jak wiekszosc psiakow :D Quote
CASIA&ttb Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mrówa ja nie chce nic insynuować ale Ty chyba sie zakochałaś w Sadku i jakoś kiepsko widze wasze rozstanie,wpadłas jak śliwka w kompot :) Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Pokazuje zeby pozniej na zdjeciach wspomnienia były :D Quote
Recommended Posts