Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zyjemy i kopiujemy zdjatka z aparatu na kompa zeby sie pochwalic :razz:
sadus pokazal mi dzisaij ze chrupki zjadl w calosci i postanowil oddac mi je w samochodzie :roll: ale juz wypralismy kanape :diabloti:
sadek bez innych psow to spioch jakich malo wyrzucic go na spacer o 9 wieczorem to cud ale za to pryz psach to nawet szafy przesuwaja :diabloti: ... zywiolowy ale pojetny. raz doszlo do nieprzyjemnosci z dogusiem ale jak powiedzialam "nie wolno" to nie wolno i koniec...
ale zamiast gadac tyle to wstawiam fotki i szukajmy szybciutko domku bo mi serducho miekknie i na dodatek sadek sie przywiazuje a ja nabieram tezyzny fizycznej- choc na spacerach juz nie wystawia mi ramienia z zawiasow tylko co najwyzej cwiczymy napinanie miesni moich :cool3:

sadus i dog oko w oko

a to juz meska przyjazn :razz:

sadus obserwator

ooo a tu sadus ma wzrok mordercy :diabloti: (tez bym taki miala jakby ktos sie tka do mnie tulil )

psinka w calej okazalosci (ciii dobor kolorystyczny ma boski ale niestety szelki byly tylko na ratlera w sobote :diabloti: wiec pozyczylismy smycz dogowa a obrozke dostal w wyprawce)

no i musimy poczekac az image mnie znowu dopusci do glosu :lol:

Posted

ok chyba damy rade dalej wstawic jeszcze fotki za kt zaraz mnei poturbujecie:roll: ale on jest po prostu cudny

wiec spacerek cd

sadek urodzony morderca cyzli fotka z cyklu "bobo-spioch"

i jeszcze z jezyczkiem :razz:

Posted

pewnie ze fajny i do tego wolny:D nic tylko brac :loveu: sadek wyladowal na molosach i na allegro,jutro dzwonie do weta co z kastracja i
wszystkim ogromne dzieki za pieniazki i trzymajcie kciuki za Saddama dalej :oops:

Posted

Nie no, Saduś lepij nie mogł trafić mrowa23 :)
Fidel podziekuj Pani weterynarz z Legnicy i poinformuj ze ma domek tymczasowy ale docelowy poszukiwany :)

Jak dobrze ze Saduś sie czuje dobrze u Ciebie :)
POtrafi za serce złapac, i jak dla mnie to imie mu pasuje bo na zywo jest naprawde imponujacy.. :)
Szukamy domku!!!!!!!!!!

Posted

sadus jest kochany tylko jak juz mowilam Casi jest takze morderca .... wczoraj w nocy probowalmnei zabic ...swoimi bakami... ma tak toksyczne ze przegralam walke i musialam spac przy otwartym oknie :diabloti: a teraz sadus spi z tyleczkiem na mojej poduszce, chyba ona jest juz jego:roll:

Posted

czuj sie mrowa poturbowana za te zdjecia i traktoanie Saddamka. Szczegolnie ucierpialy watle ramionka od sciskania i plecy od poklepywania :)
A to odmiana psa- zabojcy-truciciel :D.
W ogole mi tak cieplo na serduchu, gdy o Was myśle :)
Bede śledzic AFN w sprawie ewentualnych wpłat na Saddamka, sama cos tam na niego wpłacilam- niewiele, ale muszę sie z innych zobowiazan psich wywiązać.

no nie, wlasnie przyczytalam ostatni post mrowa. Ja trzymam kciuki z calej sily, oczywiscie, ale i nie mogę wyjśc z podziwu nad tempem Twojego dzialania mrowa :D

Posted

nie ma co czekac bo mi serce mieknie do niego wiec chlop musi znalezc kogos kto bedzie go mizial i mizial i mizial bo jak ja go zaczne miziac to pietrowo ukladac bede ale zatrzymam:D

Posted

I ja moocno trzymam kciuki za Saddama:kciuki:

Apbt ja jestem Iza,a Fidel to moj paskud,bokser :loveu: Oczywiscie wetce juz napisalam,ze ma baardzo nieaktualne wiesci :) To zasluga Mrowy,bo dziala jak blyskawica :lol:

Posted

tak sie we mnie tylko troche ciotki zrzędliwej odzywa- mroweczko, mam nadzieje, ze jednak czas na porządne sprawdzenie domku się znajdzie. To spokojny, zrównowazony pies, ale jednak geny, to geny, jakby nie patrzec rasa bojowa, nie dla kazdego i nie do kazdego domu. No i dobrze byloby jednak te sterylizacje załatwic- albo zastzrec w umowie adopcyjnej. Tam w Poznaniu to są chyba dziewcyzny, ktore ewentualnie wizyty przedadopcyjne deklarują
Chyba, ze to ktoś znajomy Twoj, to juz zamykam paszcze ;)

Posted

dzisaij jedziemy odwiedzic jeden domek po pracy w poznaniu i zobaczymy tfu tfu jak nie to bycmoze domek w kraku sie juz szykuje na saddama ale tu bede miala prosbe do kogos z tamtych stron o sprawdzenie no i jeden w lodzi sie odzywa po sadka ale to na koncu :lol: w umowie zastrzege na pewno jezeli nei zdaze zaprowadzic go w pozu do kastracji- bez tego nie oddam
nie no szybka moze jestem ale w niepowolane lapy nie oddam :eviltong: ale rozumiem cie loozerka
a teraz ide do pracy :cool3:

Posted

Ceny biletów dla psów jak wyżej. Niezależnie od długości trasy.

Bilet dla psa musi być kupiony razem z biletem dla opiekuna, ponieważ jedna osoba może przewozić tylko jednego psa.

Posted

mroweczko, jakby Ci sie udalo Saddamka oddac w takim tempie, w jakim dzialasz ( jestes po prostu niesamowita, normalnie nieustajaco mnie zadziwiasz- a juz ta dzisiejsza wizyta adopcyjna- to nnie się wytrzeszcz zrobil ) - to moze zerkniesz tutaj ? Wiem, jestem bezczelna, wredna baba, wykorzystuje Cie i Twoją chęc pomocy, ale te psiaki kolejne, na ktore trafiam, mnie rozkładaja- sprawa nieaktualna, maluch znalazł domek, na stałe :)