Apbt_sól Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Czekamy na wiesci z domu tymczasowego , Saddus na pierwsza!!! Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 zyjemy i kopiujemy zdjatka z aparatu na kompa zeby sie pochwalic :razz: sadus pokazal mi dzisaij ze chrupki zjadl w calosci i postanowil oddac mi je w samochodzie :roll: ale juz wypralismy kanape :diabloti: sadek bez innych psow to spioch jakich malo wyrzucic go na spacer o 9 wieczorem to cud ale za to pryz psach to nawet szafy przesuwaja :diabloti: ... zywiolowy ale pojetny. raz doszlo do nieprzyjemnosci z dogusiem ale jak powiedzialam "nie wolno" to nie wolno i koniec... ale zamiast gadac tyle to wstawiam fotki i szukajmy szybciutko domku bo mi serducho miekknie i na dodatek sadek sie przywiazuje a ja nabieram tezyzny fizycznej- choc na spacerach juz nie wystawia mi ramienia z zawiasow tylko co najwyzej cwiczymy napinanie miesni moich :cool3: sadus i dog oko w oko a to juz meska przyjazn :razz: sadus obserwator ooo a tu sadus ma wzrok mordercy :diabloti: (tez bym taki miala jakby ktos sie tka do mnie tulil ) psinka w calej okazalosci (ciii dobor kolorystyczny ma boski ale niestety szelki byly tylko na ratlera w sobote :diabloti: wiec pozyczylismy smycz dogowa a obrozke dostal w wyprawce) no i musimy poczekac az image mnie znowu dopusci do glosu :lol: Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ok chyba damy rade dalej wstawic jeszcze fotki za kt zaraz mnei poturbujecie:roll: ale on jest po prostu cudny wiec spacerek cd sadek urodzony morderca cyzli fotka z cyklu "bobo-spioch" i jeszcze z jezyczkiem :razz: Quote
CASIA&ttb Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Super fociaki-ale chłpoakowi dobrze :) Quote
Iza i Fidel Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No prosze-mnie tu wetka z Legnicy molestuje o ratowanie Saddama,a on juz ma domek tymczasowy !! Fajnie :multi: I jaki fajny z niego psiak ! Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 pewnie ze fajny i do tego wolny:D nic tylko brac :loveu: sadek wyladowal na molosach i na allegro,jutro dzwonie do weta co z kastracja i wszystkim ogromne dzieki za pieniazki i trzymajcie kciuki za Saddama dalej :oops: Quote
Apbt_sól Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Nie no, Saduś lepij nie mogł trafić mrowa23 :) Fidel podziekuj Pani weterynarz z Legnicy i poinformuj ze ma domek tymczasowy ale docelowy poszukiwany :) Jak dobrze ze Saduś sie czuje dobrze u Ciebie :) POtrafi za serce złapac, i jak dla mnie to imie mu pasuje bo na zywo jest naprawde imponujacy.. :) Szukamy domku!!!!!!!!!! Quote
yewcia1 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Saduś :Dog_run: na górę szukać domku;) Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sadus jest kochany tylko jak juz mowilam Casi jest takze morderca .... wczoraj w nocy probowalmnei zabic ...swoimi bakami... ma tak toksyczne ze przegralam walke i musialam spac przy otwartym oknie :diabloti: a teraz sadus spi z tyleczkiem na mojej poduszce, chyba ona jest juz jego:roll: Quote
invictus hilaritas Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hehe bulowate chyba maja to do siebie ze baki puszczaja strasznie smierdzace :evil_lol: ale kto by i tego nie pokochal w swoim pupilu :evil_lol: :eviltong: :razz: Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sadzik ma szanse na domek na stale.... trzymac mi tu kciuki mocno :mad: Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 czuj sie mrowa poturbowana za te zdjecia i traktoanie Saddamka. Szczegolnie ucierpialy watle ramionka od sciskania i plecy od poklepywania :) A to odmiana psa- zabojcy-truciciel :D. W ogole mi tak cieplo na serduchu, gdy o Was myśle :) Bede śledzic AFN w sprawie ewentualnych wpłat na Saddamka, sama cos tam na niego wpłacilam- niewiele, ale muszę sie z innych zobowiazan psich wywiązać. no nie, wlasnie przyczytalam ostatni post mrowa. Ja trzymam kciuki z calej sily, oczywiscie, ale i nie mogę wyjśc z podziwu nad tempem Twojego dzialania mrowa :D Quote
invictus hilaritas Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 trzymam baaaardzo mocnooo :) Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nie ma co czekac bo mi serce mieknie do niego wiec chlop musi znalezc kogos kto bedzie go mizial i mizial i mizial bo jak ja go zaczne miziac to pietrowo ukladac bede ale zatrzymam:D Quote
karusiap Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ja tez trzymam kciuki z calych sil...czekamy na wiesci!!! Quote
Iza i Fidel Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 I ja moocno trzymam kciuki za Saddama:kciuki: Apbt ja jestem Iza,a Fidel to moj paskud,bokser :loveu: Oczywiscie wetce juz napisalam,ze ma baardzo nieaktualne wiesci :) To zasluga Mrowy,bo dziala jak blyskawica :lol: Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 tak sie we mnie tylko troche ciotki zrzędliwej odzywa- mroweczko, mam nadzieje, ze jednak czas na porządne sprawdzenie domku się znajdzie. To spokojny, zrównowazony pies, ale jednak geny, to geny, jakby nie patrzec rasa bojowa, nie dla kazdego i nie do kazdego domu. No i dobrze byloby jednak te sterylizacje załatwic- albo zastzrec w umowie adopcyjnej. Tam w Poznaniu to są chyba dziewcyzny, ktore ewentualnie wizyty przedadopcyjne deklarują Chyba, ze to ktoś znajomy Twoj, to juz zamykam paszcze ;) Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dzisaij jedziemy odwiedzic jeden domek po pracy w poznaniu i zobaczymy tfu tfu jak nie to bycmoze domek w kraku sie juz szykuje na saddama ale tu bede miala prosbe do kogos z tamtych stron o sprawdzenie no i jeden w lodzi sie odzywa po sadka ale to na koncu :lol: w umowie zastrzege na pewno jezeli nei zdaze zaprowadzic go w pozu do kastracji- bez tego nie oddam nie no szybka moze jestem ale w niepowolane lapy nie oddam :eviltong: ale rozumiem cie loozerka a teraz ide do pracy :cool3: Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 aaa dziewuszki w razie czego zapomnialam sie zapytac czy ktos sie orientuje jak wyglada przewoz psa pociagiem bo sa tez chetnie zeby ciuchcia po saddama przyjechac :D Quote
asiamm Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Musi mieć kaganiec, książeczkę szczepień. Bilet dla psa: pociągi osobowe i pospieszne - 4zł, KM - 3zł, IC oraz Ex - 15zł. Quote
mrowa23 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a bilet nie jest normalny dla niego bez ulg? :crazyeye: Quote
asiamm Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ceny biletów dla psów jak wyżej. Niezależnie od długości trasy. Bilet dla psa musi być kupiony razem z biletem dla opiekuna, ponieważ jedna osoba może przewozić tylko jednego psa. Quote
loozerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 mroweczko, jakby Ci sie udalo Saddamka oddac w takim tempie, w jakim dzialasz ( jestes po prostu niesamowita, normalnie nieustajaco mnie zadziwiasz- a juz ta dzisiejsza wizyta adopcyjna- to nnie się wytrzeszcz zrobil ) - to moze zerkniesz tutaj ? Wiem, jestem bezczelna, wredna baba, wykorzystuje Cie i Twoją chęc pomocy, ale te psiaki kolejne, na ktore trafiam, mnie rozkładaja- sprawa nieaktualna, maluch znalazł domek, na stałe :) Quote
Recommended Posts