Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SADDAM pojechał do Paznania na tymczas :multi: i nie bedzie spał w zimnym kojcu!!!!

Pieniazki poszły na nowa obroze i karme i paliwko!!!!

Wspaniale ze Saddam bedzie wciepłym domku!!!!!

byłyśmy z nim w lecznicy i widział kota nie reagowal woogle na nie go czyli to dobry znak!!!
Pieniażki na AFN kochani zbieramy na kastracje!!!!!

Teraz szukamy domku na stałe :cool3: dla wielkieo buziaka Saddamka:cool3:

Posted

normalnie az mnie się łzy zakręciły :))))) Mróweczko, w jakimś szczęsliwym dniu zobaczylam Twoj post na mapie dogo :))))
Mam nadzieje, ze będziesz bywac na watku, dawac nam jakieś zdjęcia malucha, tak zebyśmy mogli mu poszukiwać domku :) Super.
Ja jednak apeluję- wprawdzie Mrowa nie mowila nic o kosztach utrzymania, ale nie zostawiajmy jej samej z tym- gdy czasem dorzucimy coś do Saddamka na pewno będzie łatwiej jej :)))

Posted

Zapakowałyśmy chłopaka do samochodu i pojechał z dziewczynami do poznania,szukamy domku i zbieramy kaske na kastracje Sadzika.

Dziękujemy bardzo za szybki odzew na nasz apel,dzięki Wam psiak zoastał uratowany od śmierci.

Posted

boshe - jak się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

a może by jeszcze wzięla tą 5-tyg. pręgowaną kruszynkę z Krakowa??? - eee, zartuję - ale byłaby z nich piękna para - Sadi pręguś i mala pręguś - echhhhhh

Posted

"już kochulkał nową panią":evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a bo te psy: to takie morderce pani som (tak mi kiedyś takie babsko powiedziało, jak moją Torę zobaczyło a ona się tylko chciala przywitać) - bardzo lubią na śmierć..zalizać:evil_lol:

Posted

a teraz cos dluzej :D
wiec sadek jest przekochany test na kota zdal na celujacy wlasnie razem chrapia na lozeczku
jak bedzie z samcem przekonam sie jutro i opisze w pon
a sadus najedzony baki puszcza pod nos kota i czujemy sie jak wielka rodizna :lol:
bardzo dziekuje za takie mile slowa ...ojej :oops:
ja tylko robie to co lubie... i widok rozesmianej buzki sadka mowi sam za siebie ze trzeba bylo jechac i nawet panowie policjanci dali mniejszy mandat jak sie dowiedzieli ze po sadka jade :diabloti:
co jeszcze by tu napisac....chyba tylko tyle ze padam ze zmecznia..
aaa a karmy nie zawiozlam bo sie rano nie dodzwonilam a nie moglam dluzej czekac :-(

Posted

:multi: :multi: :multi: Idzie zima, znów tyle pitowatych w potrzebie, a tu proszę, tymczas jak na zamówienie! Pies jest przepiękny. Mam nadzieję, że jak się wyśpi, to nie zeżre kota ;)

andzia69 napisał(a):
a może by jeszcze wzięla tą 5-tyg. pręgowaną kruszynkę z Krakowa??? - eee, zartuję - ale byłaby z nich piękna para - Sadi pręguś i mala pręguś - echhhhhh

Już dałam informację w jej temacie. Tymczas jest, ale aż u mnie, czyli aż w zachodniopomorskim. Chociaż myślę, że to nie będzie konieczne, bo na szczeniaki raczej są chętni... Gorzej z takimi Saddamami. Oj ten to miał szczęście ;)

Posted

mrowa, rozlozylas mnie normalnie :))) i moje slowa nie sa w stanie oddac zauroczenia pomieszanego z niedowierzaniem Twoja reakcja - ogromnie sie ciesze, ze mialam w tym choc malenki udzial ...

Posted

noc z sadkiem miala swoje uroki....koty i suczka nocowaly w innym pokoju zebym nie miala niespodzianki...aco do urokow ...sadek potrafil nagle sie obudzic podbiec do szyi i uwaga w morderczy sposob wycalowac mnie cala :diabloti: jak juz wylizal i z antena machajaca wrocil na swoje miejsce to byl spokoj i potem znowu mu sie przypomnialo ze nalezy podziekowac za lozeczko cieplei znowu buziakowanie...jest bardzo spragniony pieszczot,polnocy musialam go glaskac zeby uwierzyl ze bede go glaskala za 5 min tez ...
jednyne co jest koniecznoscia i moze to tez wplynelo na oddanie go jest odruch kopulacyjny...matko on nawet sie do mojej piezynki dobieral ale po stanowczym "nie" zostawial i przepraszal takze kastracja jak najszybciej bo sie chlopak niesamowicie meczy
a teraz jedziemy testowac co z dorastajacym dogiem sie stanie:diabloti:

(ps. ktos kto chce go adoptowac niech strzeze sie bo saddam w lozku to czolg w lozku kt sie rozpycha za 5 i zacaluje za 10:diabloti: )

Posted

mrowa23 napisał(a):

(ps. ktos kto chce go adoptowac niech strzeze sie bo saddam w lozku to czolg w lozku kt sie rozpycha za 5 i zacaluje za 10)

Jak na prawdziwego psa mordecę przystało :razz:

(lubię od rana przeczytać coś tak optymistycznego, jak ten post
od razu dzień pozytywniej się zapowiada)

Posted

ja juz jak wczoraj czytalam, ze pies morderca w nowym domu polozyl sie spac do lozka z kotem- to mnie rozlozylo. Tu trzeba dac linka wszytkim bojacym sie tej rasy

Ale- skoro psiak sie meczy sprawa pilna jest sterylizacja!! zbieramy pieniadze na sterylke. Mrowa, tyle zwierzaczkow sie u Ciebie ostatnio przewinelo...masz jakiegos zaufanego, rabatowego weta? a nawet nie rabatowy- dowiedz moze sie ile moze to kosztowac. I moze- jako, ze to priorytet na teraz-napisac o tym w tytule watku?
cosik mi sie z klawiatura stalo, wszystko sie poprzestawialo, nie moge pisac polskich liter, ale mam nadzieje, ze i tak mozna mnie zrozumiec :)

Posted

Ło matko jak dobrze czytać dzis takie niuski ;)
Świetnie ze Saduś sie zadomowił i zkotem ok juz w lecznicy koles na kota nie ragował czyli nie kreca kotulki chlopaka.
Pieszczoch był od pierwszego spotkania Mrówka wielka duchem jesteś!!!!!!!!
100 razy sie dopytywałam czy z Sadzikiem sobie poradzi właśnie o te odruchy miałam zastrzezenia ale przy stanowczosci daje sobie spokoj, teraz ciekawe jak dogiem, moze na wiekszego psa troche sie zjezyc poburczeć to normalne ale jak się chlopaki poznaja nie powinno być problemu -chyba.
Dziekowac jeszcze raz za wszystko ludzki co dla Sadzika zrobiliscie inaczej był by juz dawno sztywny pod drzewkiem gdzieś.....
Zaraz jedziemy z Casia po biede ze schronu która jedzie do chorzowa i nastepne psie istnienie bedzie dzis spało w ciepłej chałupie ...jak dobrze...

Zaraz zmienie tutuła :)

Posted

A ja już wiem że test z dogiem też wypadł dobrze,obaj panowie sie nie zeżarli :evil_lol: ,będa z Sadiego jeszcze "psy";)

Jezeli chodzi o ASTkę którą dzisiaj wyciągnęłyśmy ze schronu w Wałbrzychu to mała jest wygłodzona straszliwie i cała pogryziona:angryy: :mad: ,mała jedzie już z nową rodzinką do chorzowa:multi: -u mnie małą wykąpałyśmy bo pchły ostro na niej urzędowały i skóra schodzi płatami:placz:

Posted

Dzisas, czemu ci ludzie chcieli się pozbyć takiego psa? Nie jestem w stanie tego zrozumiec. Argument o większym pepędzie płciowym w zasadzie żaden, przeciez proste jest wyjście- sterylizacja, a mozna tez hormonalnie to załatwic.
Z tego, co mozna do tej pory zaobserowac- to ideał psa niemalze :))

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Dziekujemy Noemik na wpłate na konto dla Sadusia , teraz wszystko na kastrowanko idzie :)

Sadam słonko dla Ciebie zaświeciło po burzy :loveu: Szukaj domku sałego dziecinko;)