Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest sliczny, naprawdę :)
Apbt- to co w koncu z tym AFN? Bo do przelewów to trzeba jakies dane- chocby podstawowe np imie i nazwisko i miejscowsc tej dziewczyny dac, sam numer konta zwykle nie wystarcza. Ale na rqazie cytuje.

Posted

Juz jestem :)
A więc wpłaty na Sadama dokonujemy na AFN z dopiskiem - NA PITKA SADAMA ( dopisek konieczny, zeby wiadomo było, na jakiego psiaka przyporzadkować pieniądze )
Oto numer konta i dane do przelewów

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

numer konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923

a to wątek AFN, jesli ktos jeszcze nie wie, jak to działa :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307

rozliczenie codzienne stanu konta jest na tym wątku ( ostatnia strona )
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=12
tam mozna zawsze sprawdzic, czy nasza wpłata została dobrze przyporzadkowana oraz jaki jest stan konta interesującego nas psiaka lub innego celu :)

Posted

Loozerka , dziekuje za pomoc z całego serducha ale i tak wyszedł zamot bo Hotel nie podał nam numeru konta , Pani powiedziała ze nie mają.
Ale by prowadzic działalnosc gospodarcza jaka jest tresura psów i Hotel musza mieć takową.
Chyba ze dojdziemy do porozumienia z Pania w hotelu wtedy podamy numer konta ich.
Przepraszam za zamiesznie ale łeb mi peka i nie nadazam.
Saddamek bedzie wdzieczny , bedzie pełna micha i ciepła buda!!!!!
Jutro nowa porcja fotek Saddama !!!
Cały czas szukamy domku dla Sadzika!!!!!!!

Pieniażki na AFN kochani wplacajcie na utrzymanie Sadzika choć po 1zł bedzie na ciesteczka!!!

Posted

przyznaje sie bez bicia ze dopiero sie obudzilam i dlatego wole napisac na forum bo znalezienie gg to za duzo dla mnie :lol: z tymi kotami to wazne bo mam w domu dwie pannice i jedna na pewno bedzie chciala z nim spac
sad mieszkalby w domu na poslanku z moim pokoju o o tyle co pewnie suke, niezbyt goscinna na pierwsze wrazenie to pozniej juz ok by zaakceptowal to wlasnie boje sie jego reakcji na samca rodzicow- dog niemiecki kt zawsze chetnie sprawdzi co to za nowy kumpel

Posted

przelewam dziś 20 zł, na konto Kasi Knap. Wiem, że mało, ale u nas ciągle wizyty u weta...ale, ale w poniedziałek wypłata. Trzymam ksiuki za Sadka. Jest śliczny.:)

już poszły, powinny wpłynąć najpóźniej jutro.

Posted

mrowa- to napiszę i tu...normalnie Cie wyściskam, jak przyjade do Poznania. Podrzucając Ci link Saddama, w ogole nie spodziewałam się, ze mozesz go rozwazać, tym bardziej, ze na mapie dogo masz dluższe tymczasy dla malych, niekłopotliwych. Jestes kochana!!!!!!!!!!!

Posted

Dziekować w imieniu Sadusia za pieniażki póki co , zobaczymy jak bedzie z Mrówka :) gdy dzis przyjedzie.
Loozerka Tobie wielkie ukłony za pomoc i przepraszam za zamieszanie z AFN , ale nie zabradzo zakumałam a babka z holetu tez ciała ciała z tym kontem :)
No nic , czekamy na rozwój sytuacji dziś :)
Wczoraj dzwonił “właściciel” Sadusia , do Pani wetetynarz z zapyaniem czy Saduś trafił w dobre rece.
Pani vetka sie zdenerwowała , jakim prawem sie dopytuje gdy podpisał zgode na eutanazje i chciał by psa uśpić.
Brak słów , żenada!!!!!!! I co za beszczelność !!!!!
Jeszcze raz dziekujemy Wszytkim !!!!!
Na biezaco bedziemy skanowały przychody i rachunki z holteliku!!!!
I oczywiscie beda fotaski pięknisia !!!

Posted

Abpt, nie masz za co przepraszać, zadne zamieszanie :) Może dzieki temu więcej się osób o AFN dowie, bo cały czas mnie zaskakuje, ze jednak nie wszyscy wiedzą o Fun duszu. A to naprawdę super sprawa i trzeba ją propagować i korzystać z tej formy
Mam nadzieje, ze test na koty wyjdzie pozytywnie i psiak trafi do Mrowa. Na szczęscie psiak był w domu, wiec nie ma ryzyka, jak w przypadku schroniskowego, ze nagle zacznie mu się zmieniac charakter i wychodzic z niego przeżycia.

Posted

Kochani są już 1-wsze pieniażki na koncie Saddiego!!!! :) :)
Monika z wałbrzycha (nasza koleznaka ) 20,-
Wanda Wiśniewska 80,–
:O
Saduś zapewne wylizałby Wasze Twarze!!!
Dziekujemy w imieniu Sadzika , Casia pobiegła po pieniążki już, by były gotowe wrazie zapłacenia za dalszy pobyt!!!!
Jednak trzymamy kciuki by Sadzik pojechał na tymczas, gdyby się tak stało bedziemy czekać na dyspozycje gdzie przelać pieniazki :)
Jeszcze raz dziekujemy za pomoc i wsparcie wszystkim dogoludzikom i nie tylko!!!!!!!!
Łapa od Saddama

Posted

[quote name='Apbt_sól']Kochani są już 1-wsze pieniażki na koncie Saddiego!!!! :) :)
Monika z wałbrzycha (nasza koleznaka ) 20,-
Wanda Wiśniewska 80,–
:O
Saduś zapewne wylizałby Wasze Twarze!!!
Dziekujemy w imieniu Sadzika , Casia pobiegła po pieniążki już, by były gotowe wrazie zapłacenia za dalszy pobyt!!!!
Jednak trzymamy kciuki by Sadzik pojechał na tymczas, gdyby się tak stało bedziemy czekać na dyspozycje gdzie przelać pieniazki :)
Jeszcze raz dziekujemy za pomoc i wsparcie wszystkim dogoludzikom i nie tylko!!!!!!!!
Łapa od Saddama

Sadam na górę;)

Posted

Dziewczyny, jesli saddam pojechałby na tymczasik to może rozważcie przekazanie części pieniędzy ( jesli zostanie coś po opłaceniu hoteliku ) mroweczce :). Ona jedzie z Poznania az, to nie jest tania podróz, ja postaram się jej cos zwrócić, ale wiadomo, ze utrzymanie psa tez nie jest tanie- szczegolnie takiego jak pittek. Mrowa jest super ofiarna, sama jestem zszokowana jej bezinteresowna i bezwarunkową chęcią pomocy- od razu odpowiedziala pozytywnie na moja prosbę ( a kompletnie sie nie znalysmy- także z dogo ) o tymczas dla szczeniaczkow z swidnicy, gdy tamto nie wyszło, sama zapytała o inne biedy i gdy jej podlinkowałam wczoraj o 23.00 Saddama- widzicie jaki odzew. A przy okazji wykonuje chyba trasę z karmą. Tacy ludzie nie rosną na pęczki, wiec jesli mozemy ją przynajmniej częściowo wspomóc finansowo w tym, co robi dla psiaków- warto :)
A dodam, ze własnie miala na tymczasie kilka szczeniaczków i parę dni temu uratowała bezdomne kociaki :)
Jakby co- nie pobieram od niej wynagrodzenia za taki super PR ;)