Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danavas napisał(a):
żeby to był Alex.......

Oby ...
Mam nadzieję, że to jednak nie jest ten pies za którym uganiałam się jak szalona w okolicach Kauflandu a i ciotka Buniaaga też narobiła swoich kilometrów w poszukiwaniach i niestety okazało się, że to owszem ONek ale nie ten którego szukamy. No nic. Będę się czaić na boguduchawinnego człowieka :D

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

suślik napisał(a):
Oby ...
Mam nadzieję, że to jednak nie jest ten pies za którym uganiałam się jak szalona w okolicach Kauflandu a i ciotka Buniaaga też narobiła swoich kilometrów w poszukiwaniach i niestety okazało się, że to owszem ONek ale nie ten którego szukamy. No nic. Będę się czaić na boguduchawinnego człowieka :D

tajna akcja ...hehe...

Posted

przepraszam że tak nie w temat Alexa ale ostatnio wysyp onków właśnie pracuję nad wątkiem dla suni z Hodyszewa 35 km od Bielska
biedulka chuda,widać że świeżo po odkarmieniu miotu ...poradźcie gdzie najlepiej założyć jej wątek?

Posted

buniaaga napisał(a):
przepraszam że tak nie w temat Alexa ale ostatnio wysyp onków właśnie pracuję nad wątkiem dla suni z Hodyszewa 35 km od Bielska
biedulka chuda,widać że świeżo po odkarmieniu miotu ...poradźcie gdzie najlepiej założyć jej wątek?

no i ja nie w temacie, ale to jak nic moja miska, którą zostawiłam jak byłam z psami w okolicach Bielska :lol:

Posted

suślik napisał(a):
Dostałam sygnał, że prawdopodobnie ( czyli 50% szans ) Alexa ktoś zabrał do siebie do domu. Wczoraj widziano psa podobnego do Alexa na spacerze z nowym właścicielem. Mam zamiar zaczaić się w okolicach De Facto i dalej w kierunku ronda na Białystok pod wieczór w porach spacerowych i mam zamiar tam rozwiesić ogłoszenie o Alexie.
Niestety dopiero we wtorek je będę mogła wydrukować bo przysłano mi źle dobrany rozmiar tonera ( czy jak by to tam się ta szutczka nie nazywała ) więc póki co cierpliwie czekam.

A przy okazji Cioteczki zachęcam do klikania " wezmę udział" jedna osoba to jeden posiłek w schronisku!
http://www.facebook.com/event.php?eid=213850371998961

Klikajcie rozsyłajcie. Stop pustym miskom- pomagamy schroniskom !

Ależ to by był traf !!! Oby to się okazał Alex :modla: :modla:

A jeśli chodzi o klikanie, to klikam już na owczarku i będę klikać na fb :):):)

Posted

buniaaga napisał(a):

Najlepiej wszędzie, gdzie się da :)
Ja mogę porobić wątki na owczarek.pl i owczarek.eu ale potrzebowałabym więcej danych o sytuacji suni i namiary do kontaktu : imię, mail, telefon

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, Inguś ja Cię kocham:):):) MUSI to być Alex:):):):):):) Jak nie, Los ma w pysk!

Przywalę Losowi z przyjemnością, jeśli skrzywdził Alexa

Posted

Alex zniknął a pojawiła się Elza. Boje się żeby jej historia nie zakonczyła się tak jak Alexa. Mam na myśli znikniecie psa. Ona nadal pod sanktuarium w Hodyszewie. Ale ile jeszcze tam bedzie?

Posted

Nadal nic. Wczoraj czatowałam przy tym osiedlu, pytałam ludzi, dzisiaj też się tam wybieram. Wcześniej to chociaż jakieś sygnały były. To ktoś do Buniaagi dzwonił, to do mnie ktoś dzwonił. A teraz cisza. Nikt nic nie widział.
Po moim osiedlu szwędał się ONek. ale to nie Alex no i był pański,nawet zamieniłam kilka słów z właścicielem psa o Alexie. też go widywał na mieście ale teraz go nie widuje w ogóle.

Póki się nie upewnię, że tamten pies to nie Alex nie poddaję się. Ale jeśli to jednak nie Alex? Ehh... sama nie wiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...