Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunko, jak znajdziesz czas to zapraszam do mnie i robimy fotki. Może któraś cioteczka podejmie sie zrobienia bazarku dla Suzi, ale jeśli nie to ja spróbuję, za co z góry przepraszam;) Strasznie mi w serce zapadła ta psina...

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na życzenie foto-relacja z dt Suzi:)

z tego balkonu Suzanka obserwuje miejsca po których jeszcze niedawno się błąkała głodna i wystraszona....ale już nigdy tam nie wróci:)

Posted

[quote name='Marycha35']Dzięki za taką pycha fotorelację:) Suniaczek szczęśliwy:):):)
A jak KOCIO????
kot to szatan jest........siedzi sobie w pudełku po butach, oczywiście ledwo się w nim mieści ale bardzo jej się podoba ta miejscówka......rośnie jak na drożdżach......jak do mnie przyszła jadła jedną saszetkę dziennie...teraz je dwie i podjada psom....podkrada różne rzeczy i przerabia je na swoje zabawki...wczoraj sobie przywłaszczyła gąbeczkę do mycia garów.....
miała także swój pierwszy wypad na powietrze...biegała pół dnia po tarasie i balkonie..... i wyczyniała tam dzikie skoki, mama ja obserwowała od sąsiadki z okna.....ponoć zachowywała się jak wariatka..... bardzo lubi grać w eurobiznes....siedzi w banku;)

i zjada hotele...

ogólnie znajduje sobie różna dziwne miejsca do leniuchowania:

Posted

puki co jest to dt......ale nie wydaje mi się żeby zechcieli już ją oddać...trzeba laskę wysterylizować i przebadać......wtedy powiem żeby podjęli decyzję....myślę że na jesień Suzanka vel Sara będzie już miała swój ds....
teraz to jest właściwie bdt bo oni wszystko co dostali wydali na psa....dobre karmy, przysmaczki, gotowane mięsko, legowisko , nowa smycz i obroża.....

wujek mówi że Suzi rujnuje im ogródek działkowy....kopie doły, zakopuje jabłka i gruszki...ogólnie zjada owoce prosto z krzaka , zachowuje się tak jakby sama musiała się martwić o jedzenie.......