Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dziś mi ciocia powiedziała że te wujaszka okrzyki to dlatego ze Sara mu się pożaliła....położyła się na plecach ..zapiszczała i podniosła nóżkę żeby pokazać gdzie ją boli..... niezła jest...panikara a w dodatku lamenciara:) dziś już śmiga zadowolona, nic nie boli:)

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
No, no, no, tylko nie kretynkę!!!!!;) CUDO:):):)

to cudo urosło i żąda dziennie kupę żarcia..... przecież moje psy tyle nie jedzą co ona...;)

Posted

Jakdobrze, że już jest PO:) A tak a propos - gdzie te fotki, co to danavasobiecowała?

Ja juz mam kolczykowy bazarek prawie rozliczony. więc w tym tygodniu będzie parę złotych dla Suzi:)

pzdr.

Posted

[quote name='Incia']Właśnie wysłałam kaskę na październik dla Jaśnie Panny:lol:
I zdjęć się też domagam!!!

kaska juz doszła...dziękujemy...fotki będą...wtedy przy sterylce nie miałam głowy...chciałam jej dziś zrobić , ale nie wiem czy się ogarnę...wczoraj w nocy kicia umarła u mnie w domu po długiej walce....wyje już pól nocy i pół dnia...
http://www.facebook.com/event.php?eid=205275146209455

Posted

[quote name='Incia']Danavas, tak mi strasznie przykro...Ściskam Cię Kochana.[/QUOTE]

kicia odeszła... ale zgarnęłam jej braciszka lub siostrzyczkę...pod ogonek jeszcze nie zaglądałam.... a zośka wariatka najpierw na nią nasyczała...dała jej dwa razy łapką po nosie a teraz udaje że ma swojego kota...takie harce odstawiają....aż serce rośnie...szkoda ze gdzieś tam z tyłu głowy siedzi śmierć tego maleństwa...

Posted

[quote name='Ty$ka']Bardzo mi przykro :(. A jest powód tak szybkiego odejścia na drugą stronę?[/QUOTE]
jest....znieczulica ludzi dookoła...to kocie umierało na oczach ludzi...jak ją zawiozłam do weta to było już za późno.... mam w domu jej brata...ja chyba zwariowałam...znów przytachałam futrzaka....na fb dziewczyna z Warszawy zaoferowała dt dla kotka do końca roku...mój Jarek ma ją zawieźć w poniedziałek...ale kurde....a jak to zleci i go nie wyadoptujemy...nie wiem co robić... pilnie szukam mu już domu stałego...za jego siostrunie zapłaciłam z kasy odłożonej na jednego psa....oddałam to dziś z wypłaty...jutro wizyta tego maluszka...jak pojedzie na dt to trzeba będzie dziewczynie karmę podesłać...on już kicha jak byk...więc pewnie też ma koci katar....myśli urywają mi głowę przy samej doopie............

Posted

dostałam od Asiaczek 50 zł z bazarku:) dziękujemy:) jutro jadę z Suzanką na zdjęcie szwów....i zrobie jej za tą kasiorkę szczepienie na nosówki i inne paskudztwa:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='feliksik']danawas i co kicia pojechała na DT?
I jak tam Suzi - dawno mnie nie było, ale nadrabiam już dzisiaj wszystkie wątki[/QUOTE]
Kotek ma na imię Franek...bo zgarnęłam go w dzień Św Franciszka i tak mi przyszło do głowy:)....oczywiście ma koci katar i zaraził juz Zośkę kotkę którą zabrałam od wujków gdy dawałam im Suzi....małego nadal mam w domu bo rodzina zgodziła się aby został u mnie na tymczasie...jeżdżę co drugi dzień na zastrzyki z obydwoma kociakami... olać już to paliwo, jakoś przeżyje ale koszty leczenia mnie przerastają....nazbierałam na razie 70 zł ale leczenie już wyniosło ok 400zł a cały czas rośnie...jutro kolejna wizyta....z Frankiem lepiej ale Zosia dusi się nawet teraz leżąc obok mnie na wyrku.... całe szczęście że jeść zaczęła bo już się bałam... muszę zrobić jakiś bazarek bo nie wydolę finansowo..... już moje zaskórniaki wydałam na weta.... Franuś jest kochaniutki...to taki piękny kiciuś....a Zośka mu matkuje....kocham patrzeć na nich razem, jednak umowa z rodzinką jest taka ze to tylko tymczasowicz i jak tylko wyzdrowieje to ma iść do adopcji...zaryczę się jak będę miała go komuś oddać....

we wtorek mam wolne więc odwiedzę Suzankę...zabiorę ją na spacer i zrobię jakieś ładne fotki...umówiłam się z wetem na komplet badań krwi na początku listopada....jak wszystko wyjdzie w normie to będziemy rozmawiać o adopcji...:)