Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danavas']z Suzi jest tak...poszło oficjalne pismo do wójta czy da kasę na sterylkę i szczepienia....gmina ma 30 dni na odpowiedź...i do tego czasu nie można jej sterylizować...jeśli się zgodzi to super..a jeśli nie to będę musiała na to nazbierać...trochę skapnie z bazarku na miss...z tego zrobi się dziewczynie zabieg w razie "w".... 30 dni na odpowiedź mija ok 10 września... na szczęście to już nie długo.... chciałabym ja dokładnie przebadać ...bo ma co jakiś czas lekkie biegunki pomimo regularnego jedzenia...no i jeszcze te kulki pod skórą....jak już będzie po sterylce i badaniach których wyniki będą dobre [B]porozmawiam z dt o adopcji...i nie przewiduję negatywnej odpowiedzi...:)[/B][/QUOTE]
Ooooo, szykujesz jakąś bombę w zanadrzu:)

pzdr.

Posted

Bazarek dla Suzanki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00?p=17560725#post17560725[/url]

Fanty podarowała Incia + ja.

Zapraszamy do licytowania,podbijania, hopania i co tam jeszcze:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, szykujesz jakąś bombę w zanadrzu:)

pzdr.

heheeh jak ją przebadamy i wysterylizujemy to myślę że będzie można już rozmawiać o adopcji:)

zresztą oni już ja kochają...ja to widzę ale nic na razie nie mówię:) jestem pewna że ją adoptują:)

Posted

a teraz fotki obiecane:) byłam wczoraj ...ale nie zastałam szanownych wujków w domu pojechałam więc do nich na działkę...przywitała mnie Suzanka przy furtce...ucieszona rozbrykana:) z jabłkiem w pysku:)

szkudzi im strasznie ..kopie dziury w trawniku i zakopuje tam swoje skarby :)...ale i tak są wpatrzeni w nią jak w obrazek:)