Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Incia napisał(a):
Asiaczek, byłoby super:loveu: Nam też chwilkę zejdzie ze zdjęciami, więc spokojnie możemy zaczekać:lol: Dzięki...

Nie ma sprawy.

danavas napisał(a):
jakby ktoś pytał to ten wredny mały kicior zostaje u mnie.....bo ją kocham;) a co.....raz nie zawsze;)

Jeeeeeee!!!!!!!!! Super!!!!!!!

Kicia jest pieknie umaszczona a że wariatka, to trudno;)
http://img153.imageshack.us/img153/8597/dsc01211c.jpg

Pzdr.

Posted

Radek napisał(a):
Fajne to kocidło:)

to jest kretynka jakich mało...miałam już wiele kotów...ale ona bije wszystkie na głowę....bawi się w napady..... atakuje ludzkie kończyny...nogi , ręce, niby jak każdy kot ale jej się podoba jak ktoś ucieka...wtedy goni szalona....zwykle ma taki napad wieczorem jak ja chce iść spać....muszę się chować cała pod kołdrę bo ta mała pinda czatuje i jak tylko paluszek wyściubię to od razu chce mi go odgryźć.... a rano spi jak zabita...nie dobudzisz cholery.... jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe

Posted

[quote name='danavas']to jest kretynka jakich mało...miałam już wiele kotów...ale ona bije wszystkie na głowę....bawi się w napady..... atakuje ludzkie kończyny...nogi , ręce, niby jak każdy kot ale jej się podoba jak ktoś ucieka...wtedy goni szalona....zwykle ma taki napad wieczorem jak ja chce iść spać....muszę się chować cała pod kołdrę bo ta mała pinda czatuje i jak tylko paluszek wyściubię to od razu chce mi go odgryźć.... a rano spi jak zabita...nie dobudzisz cholery.... jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe
Jak dla mnie to.... normalka:)
Moje persy (mimo, że czesto uważa się, że to śpiochy i leniuszki), jak były małe t0 zawsze tak robiły. Z czasem przyzwyczaiły się do innego trybu dnia i.... chwała im za to!

Cudne:)
http://img846.imageshack.us/img846/1787/dsc01470c.jpg

pzdr.

Posted

danavas napisał(a):
jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe

jak dziecko:cool3:
Danavas to ci się decyzja udała o zostawieniu koteczki:multi::loveu:. A zdjęcie w pudełku :crazyeye:- no rewelacja

Posted

z Suzi jest tak...poszło oficjalne pismo do wójta czy da kasę na sterylkę i szczepienia....gmina ma 30 dni na odpowiedź...i do tego czasu nie można jej sterylizować...jeśli się zgodzi to super..a jeśli nie to będę musiała na to nazbierać...trochę skapnie z bazarku na miss...z tego zrobi się dziewczynie zabieg w razie "w".... 30 dni na odpowiedź mija ok 10 września... na szczęście to już nie długo.... chciałabym ja dokładnie przebadać ...bo ma co jakiś czas lekkie biegunki pomimo regularnego jedzenia...no i jeszcze te kulki pod skórą....jak już będzie po sterylce i badaniach których wyniki będą dobre porozmawiam z dt o adopcji...i nie przewiduję negatywnej odpowiedzi...:)

Posted

danavas napisał(a):
ma co jakiś czas lekkie biegunki pomimo regularnego jedzenia...

Może się jeszcze nie przestawiła na nowe jedzenie? A może jest coś co powoduje takie reakcje (na przykład pies moich teściów ma ściśle określone co może jeść, bo inaczej "awaria")