Asiaczek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Incia napisał(a):Asiaczek, byłoby super:loveu: Nam też chwilkę zejdzie ze zdjęciami, więc spokojnie możemy zaczekać:lol: Dzięki... Nie ma sprawy. danavas napisał(a):jakby ktoś pytał to ten wredny mały kicior zostaje u mnie.....bo ją kocham;) a co.....raz nie zawsze;) Jeeeeeee!!!!!!!!! Super!!!!!!! Kicia jest pieknie umaszczona a że wariatka, to trudno;) http://img153.imageshack.us/img153/8597/dsc01211c.jpg Pzdr. Quote
Ty$ka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Tylko jeszcze ostateczna decyzja dot Suzi i będzie HAPPY END? :D Quote
Marycha35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Huraaaa, tak myślałam, że kocia skradła serducho, po zdjęciach i opisie było czuć;):):) To za jednym zamachem dwa Gałganki ocalone, no no no, BRAWO:):):) Quote
danavas Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 zachęcam cioteczki do wsparcia Suzi udziałem w bazarku http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-20.08.2011-do-22-00?p=17419664#post17419664 Quote
unixena Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jakie twarzowe pudeleczko :razz:..i dobrane pod kolorek siersci :eviltong:nonono ..ma kocica gust :lol:. Quote
danavas Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Radek napisał(a):Fajne to kocidło:) to jest kretynka jakich mało...miałam już wiele kotów...ale ona bije wszystkie na głowę....bawi się w napady..... atakuje ludzkie kończyny...nogi , ręce, niby jak każdy kot ale jej się podoba jak ktoś ucieka...wtedy goni szalona....zwykle ma taki napad wieczorem jak ja chce iść spać....muszę się chować cała pod kołdrę bo ta mała pinda czatuje i jak tylko paluszek wyściubię to od razu chce mi go odgryźć.... a rano spi jak zabita...nie dobudzisz cholery.... jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe Quote
Marycha35 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Hi, hi, ale trafiła dobrze;) I jest śliczna! Quote
Asiaczek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='danavas']to jest kretynka jakich mało...miałam już wiele kotów...ale ona bije wszystkie na głowę....bawi się w napady..... atakuje ludzkie kończyny...nogi , ręce, niby jak każdy kot ale jej się podoba jak ktoś ucieka...wtedy goni szalona....zwykle ma taki napad wieczorem jak ja chce iść spać....muszę się chować cała pod kołdrę bo ta mała pinda czatuje i jak tylko paluszek wyściubię to od razu chce mi go odgryźć.... a rano spi jak zabita...nie dobudzisz cholery.... jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe Jak dla mnie to.... normalka:) Moje persy (mimo, że czesto uważa się, że to śpiochy i leniuszki), jak były małe t0 zawsze tak robiły. Z czasem przyzwyczaiły się do innego trybu dnia i.... chwała im za to! Cudne:) http://img846.imageshack.us/img846/1787/dsc01470c.jpg pzdr. Quote
feliksik Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 danavas napisał(a):jak była u cioci to ciocia ją specjalnie budziła w dzień i zajmowała zabawą,żeby ją zmęczyć bo inaczej miała noc z głowy...hehehehe jak dziecko:cool3: Danavas to ci się decyzja udała o zostawieniu koteczki:multi::loveu:. A zdjęcie w pudełku :crazyeye:- no rewelacja Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dzisiaj, najpóźniej jutro ruszy bazarek z rzeczami od Danavas m.in. dla Suzi:) Wstawię linka, jak bazarek będzie gotowy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ZAPRASZAM!!!!!! Nowy bazarek, który firmuję:smile: Dla Rudaska i Suzi. Oba psiaki potrzebują naszego dobrego spojrzenia,mysli i....paru złotych. Może komus się cos spodoba? http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586 Zajrzyjcie, proszę, podrzucajcie, reklamujcie:) Pzdr. Quote
danavas Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 a Suzi chciała pogryźć kominiarza...heheeheh...ledwo ją ciocia utrzymała...nie lubi facetów w czerni...ciekawe co zrobi na kolędzie;) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Hi, hi, hi, przynajmniej koloratkę zostawi;) Quote
Marycha35 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dziewczynki przepraszam, ale od wtorku sunia i 3 jej maluchy lądują na bruku, znacie jakiś DT????? Ja już nie wiem gdzie pisać..:-( http://www.dogomania.pl/threads/2087...ocy!!!!/page38 Quote
danavas Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Incia napisał(a):Wszystko w porządku? Taka tu cisza... byłam na szkoleniu....dziś przyjechałam....zaraz coś napiszę:) Quote
danavas Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 z Suzi jest tak...poszło oficjalne pismo do wójta czy da kasę na sterylkę i szczepienia....gmina ma 30 dni na odpowiedź...i do tego czasu nie można jej sterylizować...jeśli się zgodzi to super..a jeśli nie to będę musiała na to nazbierać...trochę skapnie z bazarku na miss...z tego zrobi się dziewczynie zabieg w razie "w".... 30 dni na odpowiedź mija ok 10 września... na szczęście to już nie długo.... chciałabym ja dokładnie przebadać ...bo ma co jakiś czas lekkie biegunki pomimo regularnego jedzenia...no i jeszcze te kulki pod skórą....jak już będzie po sterylce i badaniach których wyniki będą dobre porozmawiam z dt o adopcji...i nie przewiduję negatywnej odpowiedzi...:) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Trzymam kciuki, by wszystko poszło po naszej myśli :) Quote
Radek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 danavas napisał(a):ma co jakiś czas lekkie biegunki pomimo regularnego jedzenia... Może się jeszcze nie przestawiła na nowe jedzenie? A może jest coś co powoduje takie reakcje (na przykład pies moich teściów ma ściśle określone co może jeść, bo inaczej "awaria") Quote
Recommended Posts