hlidka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 danavas napisał(a):ona zniesie dobrze, ale ciocia już w stresie...że biedna, ze ją będzie bolało...i tak lamentują:) oni już ją kochają:) Ale sie Suzi udalo:) Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 ogólnie to Sara dość przytyła...sama ciocia zauważyła ze ciut za gruba jest dziewuszka.....:):)i ostatnio zrobił się z niej uciekinier...jak tylko zobaczy uchylone drzwi to spyla...a potem zadowolona każe się gonić między blokami.... ale mimo że jest niegrzeczna dostała od wujostwa nowe zabawki:) rozpieszczają ja na wszystkie strony...tam u nich zawsze pies rządził i cały rytm dnia był dostosowany do psich potrzeb..... teraz jest dokładnie tak samo:) Quote
Incia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Heh skąd ja to znam:lol:Inka z mojego awatara to tak rządzi, że moja mama każe mi złazić z kanapy, bo się dziecko chce położyć i mam jej miejsce zrobić:cool3: Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 a Sara ogólnie jest pępkiem świata...a ciocia ma teorie....: -jak pies śpi to się go nie rusza, -jak pies je to się mu nie przeszkadza -jak pies odpoczywa to mu trzeba dać spokój -jak pies narobi w domu to Twoja wina bo nie zauważyłeś że mu się chce i tak sobie wszystko tłumacza....:) Quote
Marycha35 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cudne!!! Ciocia na Prezydenta:):):):):) Quote
zioberek87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ha ha ha ha padłam, identyczna reakcja jest u mojej mamy:):) tak jak danavas i Incia pisały:) tylko z jednym wyjątkiem:) jak zwróci pokarmto jest: Biedny piesek nie dobrze mu było - Agata posprzątaj bo się po***gam:) hi hi ale to że wcześniej dała mu 2 porcję jedzenia to inna sprawa:D Quote
Radek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 danavas napisał(a):a ciocia ma teorie....: -jak pies śpi to się go nie rusza, -jak pies je to się mu nie przeszkadza -jak pies odpoczywa to mu trzeba dać spokój Jaka tam teoria, tak powinna wyglądać psia rzeczywistość w każdym domu:) Quote
Incia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja dziś na zakupach usłyszałam: weź się streszczaj, bo dziecko samo w domu i tęskni...A nie było nas godzinę...Pozdrowienia dla Ślicznotki i Jej Opiekunów! Quote
zioberek87 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 jak tamlaseczka??? co tam u niej??? danavas dawaj jakies nowe foty od cioteczki:) Quote
danavas Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 zioberek87 napisał(a):jak tamlaseczka??? co tam u niej??? danavas dawaj jakies nowe foty od cioteczki:) jutro sterylka więc będę sporo czasu z Sarcia..zrobię jej dużo fotek:) Quote
zioberek87 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ok już się doczekać nie mogę:D trzymam kciuki:) Quote
danavas Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 zioberek87 napisał(a):ok już się doczekać nie mogę:D trzymam kciuki:) już po wszystkim...Sarcia kima w swoim legowisku.... ale było dość nerwowo to jest taka panikara jakich mało...wystarczyło ze zobaczyła igłę, jeszcze jej nawet wet nie ukłuł a ta darła gębę ...narobiła takiego larma jakby jej co najmniej pół doopy urywało.....przekomicznie zasnęła...przednie łapy i ryjek wycągnięte maxymalnie do przodu a tylne łapki sztywni pionowo i pupa w górze....heheeh..... gratisowo wet usunął jej piąty pazurek:) stwierdzono też ze ma ona około 5-6 lat.....i co najlepsze w książeczce kazałam już wpisać wujka jako właściciela....teraz nie ma wyjścia:) powiem Wam dziewczyny że oni ja kochają na zabój...ciocia mówiła ze wujek miał łzy w oczach jak ja zabrałam na zabieg..... zanim ją zaadoptują to chce jej jeszcze zrobić szczegółowe badania krwi i inne profilaktyczne zabiegi.....oni są bardzo wyczuleni na tym punkcie bo ich Czesiu mimo ogromnej walki i świetnego weta przegrał z mocznicą....a jak się dowiedzieli że wystarczyło mu zrobić badania i wcześniej zdiagnozowany miałby szanse na leczenie to nie umieli sobie tego darować ...dlatego teraz mają w planach zrobienie Sarze badań...ale nie chce żeby to spadało na ich kieszeń i tak dużo dla niej zrobili i jeszcze zrobią.....poczekamy więc aż mała dojdzie do siebie...po wyjęciu szwów czeka ją jeszcze szczepienie na wirusówki..a potem troszkę się pobadamy i nowy domek:):) jeśli macie jakieś propozycję co można by suni sprawdzić to piszcie proszę cioteczki.... Quote
unixena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Sarcia to dochodz sobie do pelnej kondycji fizycznej malutka ..ale masz szczescie ,ze trafilas na takich opiekunow .. Quote
Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ona to tak jak moja Inka-jedynaczka, rozwydrzony, rozpieszczony bachor!;) Całuski i głaski dla Ślicznej! Quote
zioberek87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 laska szybko dojdzie do siebie:) trzymam kciuki:) Quote
Radek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 danavas napisał(a):już po wszystkim...Sarcia kima w swoim legowisku.... ale było dość nerwowo to jest taka panikara jakich mało...wystarczyło ze zobaczyła igłę, jeszcze jej nawet wet nie ukłuł a ta darła gębę ... (...) jeśli macie jakieś propozycję co można by suni sprawdzić to piszcie proszę cioteczki.... To z niej taka panikara jak z mojej Saruśki:) Oprócz badań krwi itp... to może jeszcze dokładnie osłuchać i dokładnie "obmacać". Quote
zioberek87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 to prawdziwa dama jest :) hi hi hi dobranoc Suzi:) Quote
zioberek87 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 witam Cię sereduszko:) jak się czujesz po operacji ?? pewnie u rodzinki od Danavas masz jak w niebie:) Quote
danavas Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Sara już dziś dobrze:) wczoraj nie chciała jeść...mało piła...ale dzisiaj wcina zadowolona....wujek ją przepraszał....cytuje: "że dał głupim babom się namówić na jakieś zabiegi i teraz córcia musi cierpieć".....:) Quote
Marycha35 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wujek na Prezydenta, kochany:):):):) Quote
zioberek87 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Marycha35 napisał(a):Wujek na Prezydenta, kochany:):):):) ha ha ha racja:) Quote
Radek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Fajnie ma sunia:) Lubię czytać takie informacje. Quote
Recommended Posts