Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w czwartek podpisujemy umowę adopcyjną.....:) ciocia i wujek twierdzą że nie trzeba ponownie wzywać psiego psychologa do Sary i powiem Wam ze faktycznie widać już postępy....oczywiście zrobili prawie wszystko inaczej niż kazał;) ale laska serio wydaje się bardziej ogarnięta i już nie stara się dominować wszystkich.....oni są zadowoleni...ona także...czego chcieć więcej.... :)

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danavas']w czwartek podpisujemy umowę adopcyjną.....:) ciocia i wujek twierdzą że nie trzeba ponownie wzywać psiego psychologa do Sary i powiem Wam ze faktycznie widać już postępy....oczywiście zrobili prawie wszystko inaczej niż kazał;) ale laska serio wydaje się bardziej ogarnięta i już nie stara się dominować wszystkich.....oni są zadowoleni...ona także...czego chcieć więcej.... :)[/QUOTE]
Jak dobrze:)

Pzdr.

Posted

nie mam kiedy tam podejść...w sobotę będę....zapłaciłam za dt do końca czyli do 8-12-2011 i od tego dnia już nie płacimy, bo nieoficjalnie Sara ma już właścicieli....jeszcze tylko jeden podpis i mamy ją z głowy;)... na dt wyłożyłam z kasy Bobiego, więc trzeba nazbierać jeszcze 76 zł i laska będzie na zero:) a umowę podpisujemy w sobotę:)
ponawiam prośbę czy ktoś z deklarowiczów nie zechciałby przenieść deklaracji po Sarze na Herbuska????
http://www.dogomania.pl/threads/209090-Uciekinier-juz-złapany....brakuje-205-zł-stałych....każdy-grosz-się-liczy......

Posted

[quote name='danavas']nie mam kiedy tam podejść...w sobotę będę....zapłaciłam za dt do końca czyli do 8-12-2011 i od tego dnia już nie płacimy, bo nieoficjalnie Sara ma już właścicieli....jeszcze tylko jeden podpis i mamy ją z głowy;)... na dt wyłożyłam z kasy Bobiego, więc trzeba nazbierać jeszcze 76 zł i laska będzie na zero:) a umowę podpisujemy w sobotę:)
ponawiam prośbę czy ktoś z deklarowiczów nie zechciałby przenieść deklaracji po Sarze na Herbuska????
http://www.dogomania.pl/threads/209090-Uciekinier-juz-złapany....brakuje-205-zł-stałych....każdy-grosz-się-liczy......
I była ta wizyta?

pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Byliśmy dziś z wujkiem i Sarą w lecznicy, bo dziewczynce coś uszka przeszkadzały...zrobili jej wymaz i ma tam jakieś bakterie...dostała zastrzyki i leki na zmniejszenie obrzęku i w sobotę będzie czyszczenie uchalków.....Pani dawała jej zastrzyk w samochodzie bo ta lamenciara tak się bała.... to nie jest nic groźnego....ale to co się w tej lecznicy odbyło w trakcie tej wizyty to szok...zobaczcie proszę...:
http://www.dogomania.pl/threads/221340-ON-ek-z-podwórka...własność-wszystkich-czyli-niczyja...-wysłużyłem-się-mogę-umrzeć?p=18425806#post18425806