paula82 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 pieniądze zbiera Atomówka. Dziękujemy Fochu! Teraz trzeba kasy na sterylkę dla Białej. Noemi plakaty bardzo mile widziane. Kontakt może być do mnie: [email protected] 790369926 Quote
Noemi1 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Już sobie pozbierałam dane i zdjęcia. Swoją drogą mamuśka ma bardzo ładne zdjęcia :) ALe do plakatu zabiorę się jutro wieczorkiem, bo muszę na razie zająć się pracą toszku. Quote
Abrakadabra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Poofuję sobie w szczytnym celu... Proszę o pomoc dla podopiecznych Vivy! (psy zostały praktycznie na utrzymaniu Mru i jej TZ-a). Może ktoś ma jakieś fanty na bazarki? Może pomożecie podnosić watek? Wszyscy, którzy znają Mru wiedzą jaki kawał dobrej roboty odwala! http://www.dogomania.pl/threads/2145...2#post17634182 Dzięki niej mamusia ma zaklepane miejsce na sterylkę! To właśnie Mru i Paweł wraz z Pauliną78 odłowili białą suczkę i jej maleństwa, kiedy wszyscy odmówili pomocy! To właśnie oni zasponsorowali przegląd vet, szczepienia i książeczki zdrowia dla szczeniaków mamusi :loveu: Quote
Noemi1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Cioteczki piszę tekst dla białej suni i w zasadzie mogłabym już zrobić plakat ale nie wiem czy ona ma imię :( a jeżeli ma to jakie???? Nie mam szans na przeczytanie całego wątku :( Sorrki. Quote
paros Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Noemi1 napisał(a):Cioteczki piszę tekst dla białej suni i w zasadzie mogłabym już zrobić plakat ale nie wiem czy ona ma imię :( a jeżeli ma to jakie???? Nie mam szans na przeczytanie całego wątku :( Sorrki. Biała to jej imię :lol: Quote
Noemi1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='paros']Biała to jej imię :lol: I szczerze mówiąc na to liczyłam :) EDIT: Plakat gotowy, czekam na uwagi, bo sama napisałam tekst i nie wiem czy dobry. Mogę poprawić. link do plakatu w pełnej rozdzielczości do druku: http://img21.imageshack.us/img21/8470/plakatbiala01kopia.jpg i wersja pogladowa (drukować z linku ww) EDIT 2: Cioteczki własnie stestowałam imageshack'a i on sam sobie zmniejsza rozdzielczośc, na skandalicznie małą. Także jak któraś chce drukować plakat proszę wyślijcie mi na pw swój adres mailowy, a prześlę Wam w porzadnej rozdzielczości do druku, bo tak wszystko jest nieostre :( Quote
paros Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Noemi1'].......................... EDIT 2: Cioteczki własnie stestowałam imageshack'a i on sam sobie zmniejsza rozdzielczośc, na skandalicznie małą. Także jak któraś chce drukować plakat proszę wyślijcie mi na pw swój adres mailowy, a prześlę Wam w porzadnej rozdzielczości do druku, bo tak wszystko jest nieostre :( to przyślij do mnie, wstawię na serwer i będzię dostępny :lol: [email protected] Quote
Noemi1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Paros wysłałam Ci już plakat w większej rozdzielczości. Myślę, że taka wystarczy do porządnego druku. Dzięki za pomoc :) Quote
Igam Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A ja wydrukowałam z podanego linku i jest OK :) Quote
paros Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Noemi1']Paros wysłałam Ci już plakat w większej rozdzielczości. Myślę, że taka wystarczy do porządnego druku. Dzięki za pomoc :) tu do pobrania plakat Białej większej rozdzielczości PlakatBiala_01kopia.jpg :lol: Quote
bajk21. Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Biedna Biała czeka na dobry domek, dobrze że chociaż jej szczeniorki już znalazły swoje miejsce. Quote
Noemi1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ona też znajdzie, na zdjęciach wygląda przesympatycznie :) Quote
paros Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 wydarzenie GŁOSUJ NA ZNAJDKI na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=236207759760746 Quote
paula82 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 zapraszam na wątek i jednocześnie proszę o jego porozsyłanie pilnie potrzebujemy pomocy http://www.dogomania.pl/threads/214905-Nila-i-Nira-bardzo-chore-szczeniaki-prosz%C4%85-o-wsparcie-na-leczenie.?p=17662349#post17662349 Quote
Igam Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Porozwieszałam wczoraj trochę ogłoszeń z Białą. Trzymam kciuki za telefony :) Quote
Atomowka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dotarło 20 zł od fochu dla rodzinki Dziękujemy :) Quote
Noemi1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Igam napisał(a):Porozwieszałam wczoraj trochę ogłoszeń z Białą. Trzymam kciuki za telefony :) To ja też trzymam :) Domku odnajdź Białą :) Quote
tajga6 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wróciłam po nieobecności. Trochę cisza tu zapadła... Biała jest tymczasowo u Pani Joli? ? widziałam jej zdjęcie na stronie znajdek i jakieś info na forum, że magazyn się spalił i jest głosowanie na znajdki na KV. Proszę o potwierdzenie, bo chcę zamieścić aktualności na in portalu i prosić też tam o pomoc ponownie. Dobrze, że maluchy znalazły domy. Czy wszystkie szczeniaki, które przebywały u Pauli mają domy? Jeśli jeszcze jakieś pozostały proszę też o info i wskazówkę do zdjęcia, dołączę do aktualności. Quote
paula82 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Biała jest cały czas u mnie. Szczeniaki z tego wątku wszystkie już są w domach stałych. :lol: inne mam trzy, ale niestety bardzo chore i muszą wyzdrowieć, aby im domów szukać. W nocy z niedzieli na poniedziałek miałam jakiegoś nieproszonego gościa na podwórku, mój Therion i Samba oczywiście spały :roll: , tylko Biała była na tyle czujna, że usłyszała, że ktoś bramę przestawia i zaczęła głośno szczekać, jak ją wypuściłam pogoniła drania. Najmniejsza, a taka odważna. Quote
bric-a-brac Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='tajga6'] i jest głosowanie na znajdki na KV. Proszę o potwierdzenie, bo chcę zamieścić aktualności na in portalu i prosić też tam o pomoc ponownie.Bylibyśmy bardzo wdzięczni za pomoc w pozyskiwaniu głosów w Krakvecie. Nasza przewaga jest nieznaczna (drugi kandydat z dogo nie ustępuje mimo porozumień dogo-miau co do głosowania), przez co trudno będzie utrzymać prowadzenie. Więcej w poście: http://www.dogomania.pl/threads/173686-Przytulisko-p.Joli-PO%C5%BBAR-ZABRA%C5%81-CA%C5%81Y-DOBYTEK!!!-POTRZEBNA-KA%C5%BBDA-POMOC!!?p=17692826&viewfull=1#post17692826 Quote
tajga6 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 paula82 napisał(a):Biała jest cały czas u mnie. Szczeniaki z tego wątku wszystkie już są w domach stałych. :lol: inne mam trzy, ale niestety bardzo chore i muszą wyzdrowieć, aby im domów szukać. W nocy z niedzieli na poniedziałek miałam jakiegoś nieproszonego gościa na podwórku, mój Therion i Samba oczywiście spały :roll: , tylko Biała była na tyle czujna, że usłyszała, że ktoś bramę przestawia i zaczęła głośno szczekać, jak ją wypuściłam pogoniła drania. Najmniejsza, a taka odważna. o rany, ona jest naprawdę niesamowita:multi: Szczerze mówiąc miałam nadzieję, że jednak takie małe kochanie znajdzie dom, a tu słyszę, że tylko ona się ostała... Odkurzę jej wątki na GL i podrzucę plakat Noemi, bo skoro maluchy mają domy, to mój stary plakat jest nieaktualny zbytnio:eviltong: Ile mniej więcej waży Biała? I jeszcze tylko proszę krótko o potwierdzenie info o tym pożarze u p. Joli, bo chcę zgrabnie całą wiadomość pomocową sformułować wraz z kontaktem. Dzięki. Trzymam kciuki za Białą i za te małe chore... Quote
tajga6 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='bric-a-brac']Bylibyśmy bardzo wdzięczni za pomoc w pozyskiwaniu głosów w Krakvecie. Nasza przewaga jest nieznaczna (drugi kandydat z dogo nie ustępuje mimo porozumień dogo-miau co do głosowania), przez co trudno będzie utrzymać prowadzenie. Więcej w poście: http://www.dogomania.pl/threads/173686-Przytulisko-p.Joli-PO%C5%BBAR-ZABRA%C5%81-CA%C5%81Y-DOBYTEK!!!-POTRZEBNA-KA%C5%BBDA-POMOC!!?p=17692826&viewfull=1#post17692826 ok, zamieszczę wraz z namiarem na głosowanie, ale dopiero wieczorem po pracy.... Jeśli ktoś czuwa na FB, trzeba uaktualniać i zamieszczać przypomnienia. Czy znacie kogoś, kto chciałby na stałę lub na tymczas choć jakiegoś kotka lub cudne sunie po śmierci ich Pani??? Od miesiąca mocna walka trwa, jest wyścig z czasem a pomimo udziału TV telefony w spr adopcji umilkły:(((( Zostało 9 kotków (z 30, w tym częśc na tymczasie jedynie) i dwie suńki. Klik w mój baner. Quote
bric-a-brac Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wątek o pożarze: http://www.dogomania.pl/threads/214327-PO%C5%BBAR-ZABRA%C5%81-CA%C5%81Y-DOBYTEK-p.JoliB-z-przytuliska-znajdki.pl-!!-POTRZEBNA-KA%C5%BBDA-POMOC!! Quote
paula82 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Biała waży (na moje oko ;) ) 8kg. Ja osobiście widziałabym ją najchętniej w domu spokojnym, najlepiej ze starszą panią, która by ją na kolankach mogła miziać i miziać bo ona to uwielbia :D Domek z podwórkiem ( którego by pilnowała), choć i w bloku pewnie by się odnalazła. tak nam brzuszek pokazuje, wystarczy się do niej uśmiechnąć, coś zagadać, a ona od razu do góry kołami i cyce do miziania nadstawia :p albo czołga z łapkami jak żaba wyciągniętymi, a ogonek się jak wiatrak kręci i kilka ślicznych szczerych uśmiechów naszej Białej :P taka śliczna ze mnie przytulanka Quote
Igam Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 paula82 napisał(a):Biała waży (na moje oko ;) ) 8kg. Ja osobiście widziałabym ją najchętniej w domu spokojnym, najlepiej ze starszą panią, która by ją na kolankach mogła miziać i miziać bo ona to uwielbia :D Domek z podwórkiem ( którego by pilnowała), choć i w bloku pewnie by się odnalazła. To malutka jest. Trzeba by przereagować ogłoszłoszenie - że dobra dla starszej osoby - albo po prostu dopisać :) Na swoich plakatach dopiszę to ręcznie. Quote
Recommended Posts