Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
.......
Paros właśnie kliknęłam wezmę udział
Będę wpisywała kwoty bo wtedy będzie dokładnie wiadomo ile szczylki mają na koncie i ile wydajemy

Kwota sterylki pewnie trzeba liczyć jakieś 200-250 zł chyba,że ktoś załatwi taniej
Jak będę administratorem to napisze na FB który psiak pojechał do DS, która sunia jedzie w nd orz kilka innych info

Wpiszę też,że szczepienia dwóch psiaków zasponsorowała Viva

Tajga mama chyba jeszcze nie zaszczepiona, pewnie pojedzie teraz hurtem ze szczylami

już jesteś administratorem :lol:

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz będą jaja, zobaczymy czy cokolwiek tam zrobię

Dziękuję :)

Ale Ty też będziesz mogła edytować itd prawda? Jesteśmy obydwie administratorkami?

Posted

Biała mamusia została dzisiaj zaszczepiona, podobnie jak pozostała czwórka klusek z drugiego miotu.
Mamusia ma zapalnie spojówek, i w prezencie od mojej najukochańszej Pani dr Zwierzus dostała kropelki do oczek.
Całkowity koszt przeglądu i szczepień dla całej piątki wyniósł 95zł. Atomówka - przelejesz?

Ps. Z tego co wiem od Pauli - rodzina z Bemowa zdecydowała się na dropiastego pieska z zielonymi oczyskami.

Posted

Dziewczyny, potrzebuję na najbliższy poniedzialek na profesjonalną sesję fotograficzną szczeniaka (i ew. kociaka) oraz dorosłego pieska trójłapka. Zdjęcia będą wykorzystane do kolendarza na akcje charytatywną dla zwierzat bezdomnych w Poznaniu. Sesja będzie w hotelu Harenda WARSZAWA, zapewne przed południem. Czy miałybyście takich kandydatów i wolne w poniedziałek?

Posted

Dzisiaj zawiozłam do nowego domku, malutką Rudawą od Białej suni. Domek fajny potem wstawię zdjęcia, sunia będzie nazywała się Sara.
Ja mam trójłapka, który grał w filmie i mial zdjęcia profesjonalne w agencji artystycznej, ale nie bardzo mam czym go zawieźć , mój samochód idzie do reperacji, chyba że ktoś by po nas przyjechał.

Posted

Pani Jolu bardzo dziękuję za odzew. Dla pieska byłaby to szansa na reklamę w kalendarzu i miałby zdjęcia z aktorem, panem Andrzejem Grabowskim, może dzięki temu znalazłby dom. Ja w poniedziałek pracuję :(. Czy ktoś mógłby Pania Jolę zawieźć z psiakiem do Warszawy?

Posted

W Błoniu może ją spotkam kiedyś, bo bardzo często tam bywam, a niedługo chyba w ogóle tam zamieszkam :)
Pani Jolu trzeba było mówić zawiozła bym sunie tam

Posted

tak dla uaktualnienia:
Puchaty Łobuz pojechał do p. Rafała na Pragę
mała Beza/Sara zamieszkała na Błoniu
dropiasty chłopak z zielonymi oczami pojechał na BemowoZ
Do adopcji zostały dwa czarne chłopaki, dropiasta dziewczynka i biała dziewczynka(od białej mamy), oraz mama
Wszystkie są zaszczepione i mają swoje książeczki
do gromadki ostatnio dołączyły dwa nowe maluchy, ale trochę wycofane, dziewczynka i chłopak z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/206171-ZNOWU-matka-urodzi%C5%82a-s%C4%85-3-SZCZENIAKI!-POMOCY-w-szukaniu-DT-!-!-!/page80
docelowo pewnie do kolan.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
tralalalala. .. ;)

Aleksanda ... Ty idziesz do szkoły (nowej), nie masz czasu. Pamiętaj, że wykształcenie jest najważniejsze.
Życzymy Ci powodzenia :)
Kibicuje Ci cała dogomania !!!
Trzymamy kciuki za "zatrybienie" w nowej rzeczywistości...
I za to, żebyś miłość do czworonogów zaszczepiła wśród nowych koleżanek i kolegów.
I żebyś zawsze trwała na posterunku, jeśli chodzi o kaganek oświaty !

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Aleksanda ... Ty idziesz do szkoły (nowej), nie masz czasu. Pamiętaj, że wykształcenie jest najważniejsze.
Życzymy Ci powodzenia :)
Kibicuje Ci cała dogomania !!!
Trzymamy kciuki za "zatrybienie" w nowej rzeczywistości...
I za to, żebyś miłość do czworonogów zaszczepiła wśród nowych koleżanek i kolegów.
I żebyś zawsze trwała na posterunku, jeśli chodzi o kaganek oświaty !

oj tam oj tam. :D dawać mi foty !! :):):( jeszcze do czwartku. :placz: nie chce do szkoły :placz:

dziękuję . :oops: a idę na profil z rozszerzoną biologią i chemią, więc ciężko będzie. chciałabym iśc na weterynarię. :oops:

ale czekam na fotki . :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
oj tam oj tam. :D dawać mi foty !! :):):( jeszcze do czwartku. :placz: nie chce do szkoły :placz:

dziękuję . :oops: a idę na profil z rozszerzoną biologią i chemią, więc ciężko będzie. chciałabym iśc na weterynarię. :oops:

ale czekam na fotki . :diabloti:

Oooo!
Aleksandro! Jeśli czegoś bardzo chcesz - i postawisz sobie jasny cel -to na pewno to osiągniesz!
Ja bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Oooo!
Aleksandro! Jeśli czegoś bardzo chcesz - i postawisz sobie jasny cel -to na pewno to osiągniesz!
Ja bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki!

dziękuję.:)

Posted

wczoraj przyjechali do mnie młodzi ludzie (narzeczeństwo), które z ogłoszenia z gumtree dowiedzieli się o ślicznej białej malutkiej klusce szukającej domu. Są zdecydowani na adopcję, przeczytali umowę adopcyjną, zgadzają się na wszystkie jej warunki, mieszkają w bloku na Ochocie. P. Jola, albo jej znajoma ma być na wizycie PA, podpisać umowę, a przy okazji kluskę dostarczyć.
Chyba można białą małą uznać za zarezerwowaną.
Zostaje mi dwa czarna chłopaki, dropiasta sunia (ktoś miał się odezwać, ale się nie odezwał) no i parka nowych, ale nie aż tak z socjalizowanych rudych misiów docelowo pewnie do kolana, może ciut wyżej. No i biała mama.