paula82 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Super wieści. Oby to był TEN dom :D Czy dotarła już do niego? Jeśli nie może udałoby mi si pomóc z transportem. Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='bico']i jak tam? Klara już w ds w Lublinie? Bico! Oczywiście :) Jeszcze raz, w imieniu Klary Fundacja Viva! dziękuje Ci za błyskawiczną pomoc w weryfikacji DS! Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Sunia ma się świetnie, jest już zaprzyjaźniona z rezydentem - a ja jestem w stałym kontakcie z p.Alicją. Proszę o przeniesienie wątku do działu: Mają Dom. Quote
bico Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Abrakadabra']Bico! Oczywiście :) Jeszcze raz, w imieniu Klary Fundacja Viva! dziękuje Ci za błyskawiczną pomoc w weryfikacji DS! Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Sunia ma się świetnie, jest już zaprzyjaźniona z rezydentem - a ja jestem w stałym kontakcie z p.Alicją. Proszę o przeniesienie wątku do działu: Mają Dom. Dzięki za wczorajsze wieści te telefoniczne i te tutaj:) Cieszę się, że Klara ma nowy, dobry dom i że wszystko się powoli układa:multi: Fajnie, że moja pomoc się przydała;) Trzymam kciuki za pomyślną przszłość Klarci i jej nowej rodzinki:happy1: Quote
Recommended Posts