tajga6 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ok, zmieniłam wiek na szybko i podaję link do poprawki:) http://tinypic.pl/n65acst1trxt Z tego co widzę, mru teraz jest mocno zajęta poszukiwaniami Rudego. Może więc ten Paweł mógłby Ci podesłać więcej info, gdzie jest hotelik, wieści i fotki... Bardzo bym chciała aby jak najszybciej się tu pojawiły i na FB, poza tym chcę ponownie uaktualnić na GL a jutro już wyjeżdżam. Jeśli plakat wszystkim pasuje, dołączcie uaktualnienie i linka do pierwszego postu, ale dobrze by było aby od razu z pełnymi bieżącymi info. A! Jeszcze Paula jak możesz- jaka Biała jest do psów/panów dużych gabarytów? Miała okazję, boi się czy bawi itd? Quote
paula82 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Dużych psów się trochę boi na początku, ale jeśli nie jest przez nich zaczepiana po prostu nie zwraca uwagi, jeśli pies jest namolny, potrafi postraszyć (ze strachu), ale jak pozna to jest ok. Mężczyzn też w pierwszym kontakcie unika, na spacerach obchodziła łukiem, ale jak już pozna to tak jak do mojego TZ sama podchodziła, opierała się łapkami o kolana i domagała się głaskania. ona jest taka bardzo delikatna, lubi być głaskana, bardzo lubi spacery, ładnie chodzi na smyczy, na koty u mnie nie była sprawdzona, więc nie wiem. Jest wspaniałym psem pilnującym podwórka i wyraźnie jej to sprawia przyjemność, ale ze względu na nieduże rozmiary nie nadaje się do budy/kojca. W domu nauczona czystości. Wysterylizowana, zaszczepiona na wirusówki, pewnie przed adopcją będzie również na wściekliznę. Pies ideał. I tak jak wcześniej pisałam ja bym ją widziała w spokojnym domu, może u starszej pani. Na jeden uśmiech, kiwnięcie głową do niej, przewracała się na plecy i brzusio do miziania nadstawia, fajnie też się czołgać potrafi, jest bardzo pocieszna. Quote
tajga6 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 no właśnie - jest taka kochana! Jak będziesz się słyszeć z Pawłem, poproś aby ją sprawdzili na koty. Ja niestety z pracy nie mam możliwości obdzwaniania i teraz też ukradkiem zaglądam, a bardzo mi zależy aby na wątku były też info aktualne i zdjątka i gdzie ten hotelik dokładnie. To wszystko trzeba też przenieść na fb. Jesli jeszcze dziś będzie więcej info, zdążyłabym pod wieczór pod koniec pracy podrzucić to na wątek na FB także i wrzucić do grup pomocowych. Generalnie- administracja musi uaktualnić wątek. Wiem, że Atomówka ma z tym kłopoty, ale tam są też inne administratorki... Quote
Abrakadabra Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='tajga6']Ok, zmieniłam wiek na szybko i podaję link do poprawki:) http://tinypic.pl/n65acst1trxt Z tego co widzę, mru teraz jest mocno zajęta poszukiwaniami Rudego. Może więc ten Paweł mógłby Ci podesłać więcej info, gdzie jest hotelik, wieści i fotki... Bardzo bym chciała aby jak najszybciej się tu pojawiły i na FB, poza tym chcę ponownie uaktualnić na GL a jutro już wyjeżdżam. Tajga - Paweł jest zaangażowany w poszukiwania Rudego dokładnie w takim samym stopniu jak Mru ;) Klara/Biała ma się świetnie, jest po uszy zakochana w swoim koledze Murzynku, z którym dzieli mieszkanie. Całe szczęście - dzieci już z tego nie będzie :) Obawiam się, że dzisiaj Mru już nic nie napisze. Zarówno ona jak i Paweł wracają codziennie po nocy z Tłuszcza, w którym 2 lub 3 tygodnie temu zaginął Rudy. Ale kto wie? Ps. Jeśli Tola ma mieć sterylkę aborcyjną to chyba nie ma przeciwskazań do szczepień? Quote
tajga6 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ok, ja ich nie znam tak bardziej bezpośrednio, więc nie wiem...;) Oczywiście sprawę Rudego znamy... A czy Ty wiesz w jakim jest sunia hoteliku? Czy jest w boksie czy to domowe bardziej warunki? No i skąd mogą nadejść fotki:)? Dobrze byłoby dodać to na wątkach Białej i z info, że ewentualna osoba chętna do jej adopcji mogłaby tam pojechać poznać suńkę. No nic, tymczasem rozwieście nowe plakaty, jak kto ma gdzie... Quote
tajga6 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Proszę administratorki ponownie- wydłużcie termin wydarzenia i wklejajcie link do niego na inne grupy na FB! Teraz wątek jest zapomniany, ja sama nie dam rady go podbijać codziennie. Zamieściłam tam nowy plakat. W opisie wydarzenia musi sie znaleźć uaktualnienie Quote
Abrakadabra Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kto jest administratorem? Atomówka? Quote
Atomowka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tak ja ale tłumaczyłam kilka razy,że ja nie potrafię tego zrobić Dostałam instrukcję i to co potrafię zmieniłam, zamieściłam nowy plakat w fotce wydarzenia, uaktualniłam dane,że szczeniaki już w DS a Biała czeka Nie potrafię wydłużyć wydarzenia, nie umiem wklejać linków do jakiś grup mówiłam o tym na początku. Miałam być współ administratorem i pomagać drugiej osobie a nie robić wszystko sama bo najzwyczajniej nie potrafię się tam poruszać Nawet nie wiem jak znależć to wydarzenie Quote
Abrakadabra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Atomowka napisał(a):Tak ja ale tłumaczyłam kilka razy,że ja nie potrafię tego zrobić Dostałam instrukcję i to co potrafię zmieniłam, zamieściłam nowy plakat w fotce wydarzenia, uaktualniłam dane,że szczeniaki już w DS a Biała czeka Nie potrafię wydłużyć wydarzenia, nie umiem wklejać linków do jakiś grup mówiłam o tym na początku. Miałam być współ administratorem i pomagać drugiej osobie a nie robić wszystko sama bo najzwyczajniej nie potrafię się tam poruszać Nawet nie wiem jak znależć to wydarzenie Agata.., spokojnie nikt nie ma do Ciebie pretensji :) Quote
tajga6 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dzwoniłam na nr mru i rozmawialm z Pawłem. Biała ma się dobrze, ale nikt o nią nadal nie pyta!:( Zatem trzeba nadal ją ogłaszać, w pierwszym poście jest link do nowego plakatu z nowymi namiarami. Dziś albo jutro obiecali tu zamieścić jakieś nowe fotki i info. Na fb pisalam wcześniej już, abyście wstawiły mnie na administratora, może mnie się uda pozmieniać co trzeba. Jeśli funkcje nie będą działały, będzie trzeba stworzyć nowe wydarzenie z odsylaczem do tego starego. Odświeżyłam jej ogłoszenie na gumtree. Kto może jeszcze gdzieś zamieszczać?.. Quote
tajga6 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Atomowka napisał(a):Tak ja ale tłumaczyłam kilka razy,że ja nie potrafię tego zrobić Dostałam instrukcję i to co potrafię zmieniłam, zamieściłam nowy plakat w fotce wydarzenia, uaktualniłam dane,że szczeniaki już w DS a Biała czeka Nie potrafię wydłużyć wydarzenia, nie umiem wklejać linków do jakiś grup mówiłam o tym na początku. Miałam być współ administratorem i pomagać drugiej osobie a nie robić wszystko sama bo najzwyczajniej nie potrafię się tam poruszać Nawet nie wiem jak znależć to wydarzenie Link jest w pierwszym poście tego wątku. Przeklejanie linka do wydarzenia na grupy to nic innego jak kopiowanie adresu strony/ wydarzenia i wklejanie jako posta, jako wypowiedź, tak jak w przypadku każdej innej strony w necie:) Druga administratorka ma problemy z dostępem do funkcji zmiany tytułu wydarzenia i daty zakończenia. Jak otwierasz linka do wydarzenia, Tobie jako administratorce wyświetla się funkcja "edytuj wydarzenie". Wchodzisz tam i robisz zmiany; zobacz czy masz czynne funkcje Quote
Atomowka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jak wchodze w edycje wydarzenia to nie ma możliwości zmiany tytuły ani daty trwania, moge tylko zmienić zdjęcie główne oraz treśc wydarzenie co też jest zrobione Quote
tajga6 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Atomowka napisał(a):Jak wchodze w edycje wydarzenia to nie ma możliwości zmiany tytuły ani daty trwania, moge tylko zmienić zdjęcie główne oraz treśc wydarzenie co też jest zrobione mozesz dac mi uprawnienia administratora? Quote
tajga6 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Otwierasz listę gości wydarzenia i przy każdej osobie masz funkcję- mianuj administratorem. Quote
Atomowka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zrobione, może Tobie się uda, ale w sumie wątpie bo ani ja ani drugi administrator nie może tego zmienić Quote
paros Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Atomowka napisał(a):Zrobione, może Tobie się uda, ale w sumie wątpie bo ani ja ani drugi administrator nie może tego zmienić niestety nie dodałaś administratora, bo nie mozna tego zrobić ani zmienić daty czy tutułu :shake: kiedyś nie było problemu ale po zmianach na FB jest gorzej z edycjami i mozliwością wprowadzania zmian :cool3: Quote
tajga6 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Będzie trzeba nowe stworzyć, jeśli nie będę miała też tej funkcji. Czy ktoś z Was jest w częstszym kontakcie z vivą i może nam dostarczyć tu nowe foty, adres hotelu itp, aby móc uaktualniać??? Na str vivy nie znalazlam już Białej ani Murzynka, z którym się zaprzyjaźniła.... wydaje mi się, że przeszukalam wszystko. Quote
mega1 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jestem codziennie i z utęskinieniem czekam na wieści o Białej. Może chociaż 1 zdjęcie. Quote
Abrakadabra Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 mega1 napisał(a):Jestem codziennie i z utęskinieniem czekam na wieści o Białej. Może chociaż 1 zdjęcie. Zaraz wkleję fotki, na których Klara została uwieczniona w hoteliku. Robiła je znajoma właścicielki, chociaż ja osobiście uważam, że moje były dużo lepsze :eviltong:. Murzynek jakieś 1,5 tygodnia temu zamieszkał na Tarchominie, u bardzo fajnej Pani. EDIT: Nie mogę połączyć się z internetem na laptopie, a tam mam zdjęcia.. Jak tylko mi się uda, natychmiast wstawię. Quote
Igam Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wiadomo czy Biała ma już domek? Swego czasu porowieszałam parę ogłoszeń, m.in. w lecznicach i ostatnio widziałam, że jeszcze wiszą (co prawda z telefonem Pauli, ale mam nadzieję, że gdyby ktoś zadzwonił to zostanie przekierowany :) ) Quote
Abrakadabra Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Igam']Wiadomo czy Biała ma już domek? Swego czasu porowieszałam parę ogłoszeń, m.in. w lecznicach i ostatnio widziałam, że jeszcze wiszą (co prawda z telefonem Pauli, ale mam nadzieję, że gdyby ktoś zadzwonił to zostanie przekierowany :) )[/QUOTE] Igam, Klara nie ma jeszcze DS. Mieszka w hoteliku w domowych warunkach. Przepraszam, że nie wkleiłam zdjęć, ale rwie mi się internet w laptopie (a tylko stamtąd mogę przesłać zdjęcia). Gdyby ktoś dzwonił z ogłoszeń Paulina na pewno przekaże namiary na Vivę. Quote
Recommended Posts