faith35 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Proszę o pomysły jaki można zrobić bazarek cegiełkowy :) Widzę, że coraz więcej jest konkursów na najlepsze zdjęcia, teraz dla Jurada pojawiły się "okruchy chleba"... liczę na Waszą pomoc. Pomysły proszę wysyłać na PW :) Dzięki. ;) Quote
Ironiaaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jestem z zaproszenia cioteczki sylwiji. W chwili obecnej moge tylko sie pojawic i sledzic regularnie, jak bede miala mozliwosc pomoc to na pewno dam znac!!! Quote
kkasiiiar Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Sylwija wiec tak ja przeleje 20 zl narazie jednorazowo niestety tylko tyle moge :sad: poprosze o dane do przelewu:) ktos wspomnial o fb moge zrobic wydarzenie jesli jest potrzeba? Quote
sylwija Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kkasiiiar - bardzo poproszę o FB, ja nie umiem i w ogóle nie wiem, o co w tym chodzi. Więc byłoby super:) dziękuję za wpłatę, juz przesyłam nr konta :) Quote
Livka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wczoraj już raz pięknie dziękowałam sajlanie i obraczus87 za wpłaty i ... post wcięło ... dlatego dziękuję jeszcze raz :Rose: Buziaczki dla cioci obraczus za dodatkową jednorazówkę :calus: Quote
Cassi_ Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 witam :) jestem z zaproszenie sylwij dziękuję :) ale w tej chwili mogę tylko podnieść :( Quote
sylwija Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='supergoga']A zgłosiliście go do Sfory Husky? a do kogo konkretnie? bo ja kojarzę tylko caromina, a ona ma skrzynkę zapchaną Macie jakieś pomysły na cegiełki na bazarek dla Balto? Prooszę, jeśli tak, to dajcie znać faith35 na pw ja niestety mam problem z wyobraźnią, znaczy mam czarną :( Quote
Livka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 acha ... i jeszcze bardzo dziękuję za udostępnienie drugiego postu :loveu: Quote
obraczus87 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Livka napisał(a):Wczoraj już raz pięknie dziękowałam sajlanie i obraczus87 za wpłaty i ... post wcięło ... dlatego dziękuję jeszcze raz :Rose: Buziaczki dla cioci obraczus za dodatkową jednorazówkę :calus: Bardzo prosze :) Mizianko dla chłopaka :) Quote
faith35 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='sylwija']Macie jakieś pomysły na cegiełki na bazarek dla Balto? Prooszę, jeśli tak, to dajcie znać faith35 na pw ja niestety mam problem z wyobraźnią, znaczy mam czarną :( właśnie, jeszcze dzisiaj do południa chciałabym ten bazarro zrobić cegiełkowy, bo potem to juz czasu mieć nie będę, dlatego jak ktoś ma jakieś propozycje to bardzo proszę o PW :) Quote
sylwija Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 w imieniu kochanego Balto - dziękuję za wpłaty i za obecność :) Figanna napisał(a):dlatego warto przeprowadzać interwencje w obecności policji. Szczególnie teraz po zmianach w ustawie o ochronie zwierząt. Właściciele powinni za takie zaniedbanie odpowiedzieć. A tak to nic się nie zmieni i niestety los psów nie poprawi się... Może warto by teraz powiadomić schroniska najbliższe o tych osobach, żeby nie adoptowali nic.. tutaj sami właściciele przyprowadzili, że pies po wypadku.. do lecznicy przy schronisku: że proszę uśpić, że nie mają pieniędzy na leczenie i w ogóle nie chcą, bo strasnzie jest uciążliwy, że wyje.. a jak się dowiedzieli, że konieczna operacja, amputacja ogona, to zadeklarowali, że potem mogą go adoptować.. Pan doktor zdecydowanie odmówił i z tego schroniska na pewno psa żadnego nie dostaną.. Po biciu też śladów nie ma fizycznych, są za to wyraźne oznaki w jego zachowaniu. Balto bo się gwałtownych ruchów, uniesionej ręki itd.. no i ma duże obawy co do mężczyzn :( też myślę, że brak ogonka na dłuższą metę nie będzie przeszkodą. tylko musi się nauczyć komunikować z innymi psami. Bardzo lubi psy, chciałby się z nimi bawić, ale nie wiadomo, jak one go potraktują.. Trzeba trochę czasu, żeby z nim popracować, żeby wiedział, że nic mu nie grozi i nauczył się 'rozmawiać' z psiakami :) Quote
wiking042 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dzięki za zaproszenie. Bardzo współczuję. Strasznie mi przykro, ale na razie mogę tylko wesprzeć duchowo... :shake: Quote
njangu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cześć chłopaku. Podnoszę na razie. Wieczorem poczytam o Tobie :kciuki: Quote
kaja69 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Przybiegłam na zaproszenie,ale nic nie pomogę:shake: sama na żebrach jestem... Mam wrażenie,ze tych nieszczęść przybywa w zastraszającym tempie...nie nadąża się z pomocą... Quote
Mayuko Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dzięki za zaproszenie ale nie mogę pomóc, przykro mi bardzo bo uwielbiam tę rasę. Może wrzucić go (jeśli jeszcze nie jest) na forum husky, może adopcje husky lub sfora pomogą, nam pomogła sofora kiedyś też z haszczakiem. A fb ma? wrzućcie mi link to zareklamuje go. Quote
faith35 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mayuko napisał(a):dzięki za zaproszenie ale nie mogę pomóc, przykro mi bardzo bo uwielbiam tę rasę. Może wrzucić go (jeśli jeszcze nie jest) na forum husky, może adopcje husky lub sfora pomogą, nam pomogła sofora kiedyś też z haszczakiem. A fb ma? wrzućcie mi link to zareklamuje go. właśnie nie ma wydarzenia na FB, szukamy osoba, która zrobi... Quote
sylwija Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 a na forum husky ma już wątek, dziękuję. FB by się na pewno przydało.. nikt nie ma pomysłu na cegiełki? Quote
obraczus87 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sylwija napisał(a):a na forum husky ma już wątek, dziękuję. FB by się na pewno przydało.. nikt nie ma pomysłu na cegiełki? :grins: Pomysł już jest :razz: Quote
faith35 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sylwija napisał(a):a na forum husky ma już wątek, dziękuję. FB by się na pewno przydało.. nikt nie ma pomysłu na cegiełki? już pomysł jest :) Quote
Lucyna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jestem na zaproszenie, nie mogę pomóc, mój podopieczny Nero też z podobnym problemem. Jeśli uda się go wyadoptować to wrócę ... Póki co wspieram duchowo ... Quote
Livka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Napisałam do Nevady z prośbą o obróbkę zdjęcia - może zajrzy do nas :cool3: Quote
obraczus87 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ciocia Fochu spróbuje pomóc w obróbce fotki. :) poczekamy :) Quote
faith35 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tak samo napisałam do Ola164 , zobaczymy, zobaczymy :) Quote
Recommended Posts