Stevie Rae Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ja również dziękuję za zaproszenie. Balto jest cudownym, pięknym i wspaniałym psiakiem. Myślę, że ze znalezieniem domku nie będzie problemu ! Niestety, ja jestem w stanie służyć jedynie pomocą w wykonywaniu ogłoszeń. Jeśli będzie trzeba, proszę krzyczeć. :) Quote
asl Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Sylwija :) Dziękuję za nr konta. Przelewik już poszedł :) Masz zapachną skrzynkę więc piszę tutaj :) Quote
anorektyczna.nerka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zrobię bannerek, jaki napis umieścić? Quote
azalia Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Baltuś to piękny pies,aż żal że musiał spędzić rok u takiej patologii.A przecież to powinien być czas beztroskiego szczenięctwa,nauka i ufanie człowiekowi.Dla niego to było bicie głód,strach i cierpienie.Mam nadzieję,że następne lata będą szczęśliwe.Teraz nie mogę wesprzeć pieska finansowo,ale we wrześniu postaram się wspomóc. Quote
Marycha35 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Balto, Przyjacielu, głowa do góry, od teraz już tylko lepiej będzie:) On ma śliczne pysio, takie umaszczenie, że wygląda jakby się zastanawiał nad czymś ostro;) Buziaki w pyś:) Quote
sylwija Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 dziękuję, że zaglądacie. Balto pewnie z czasem będzie sobie radził coraz lepiej bez ogonka, mam nadzieję, że też zapomni o tym, co przeszedł.. jest bardzo fajnym psiakiem :) Nat - Mare napisał(a):Jaja jestem w stanie służyć jedynie pomocą w wykonywaniu ogłoszeń. Jeśli będzie trzeba, proszę krzyczeć. :) jak tylko będzie można ruszać z 'akcją adopcyjną' na pewno będziemy krzyczeć ;) HelloKally napisał(a):Zrobię bannerek, jaki napis umieścić? super, bardzo by się przydał :) może ktoś zaproponuje napis? ja jestem kiepska w pisaniu..niue wiem, co mogłoby zainteresować , przyciągnąc ludzi.. asl napisał(a):Sylwija Dziękuję za nr konta. Przelewik już poszedł Masz zapachną skrzynkę więc piszę tutaj dziękuję w imieniu Balto :) Quote
feliksik Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 dzięki za zaproszenie - jest różnica w zdjęciach pierwszych a teraz - widać, że jest w lepszej kondycji psychicznej Quote
Czorcik Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 witam, jestem na zaproszenie Sylwii :) na razie nie moge wspomóc finansowo , ale przynajmniej podniose psiaka :) Quote
Livka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witam w ten piękny słoneczny poniedziałek :) Deklaracje stałe: dkfopt - 30 zł serwis HA - 100 zł Deklaracje jednorazowe: asl - ? cyraneczka - ? Kto dołoży grosik biednemu pokrzywdzonemu Balto ? Quote
phase Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Czorcik napisał(a):witam, jestem na zaproszenie Sylwii :) na razie nie moge wspomóc finansowo , ale przynajmniej podniose psiaka :) Ja także nie mogę pomóc finansowo. :( Na razie mogę mu tylko kibicować, by trafił na odpowiednich ludzi. Quote
sylwija Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 dziękuję, że zaglądacie do Balto :) wiem jak to jest z finansami, sama mam sporo deklaracji i tymczasowicza oraz wielką gromadkę swoich zwierzaków na utrzymaniu Tym bardziej doceniam chęć pomocy :) Quote
DONnka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jestem na zaproszenie Livki :) Zapisuję wątek Balto Kochany psiak, a te magnetyzujące oczy ... :loveu: Na razie mogę wspomóc jedynie dobrymi myślami :shake: Finansowo nic już nie wycisnę :( Trzymaj się piesku :loveu: Quote
kimiji Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Również jestem na zaproszeni Livki. Niestety poza podnoszeniem wątku nic nie mogę zrobić i strasznie mnie to denerwuje:angryy: Quote
Karina R Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 dziękuję Livka za zaproszenie do Balta. Postaram się wysupłac jakis grosz zaraz na początku września. Teraz trzymam kciuki , a mój Kołtun 4 łapki! Quote
Livka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witam Was pięknie :loveu: i bardzo dziękuję, że jesteście z nami :loveu: Quote
sajlana Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ode mnie chłopak ma 15zł /miesięcznie..niewiele ale troche mi sie już tych stałek uzbierało...nr konta poproszę :) Quote
Livka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='sajlana']Ode mnie chłopak ma 15zł /miesięcznie..niewiele ale troche mi sie już tych stałek uzbierało...nr konta poproszę :) Bardzo dziękujemy :loveu: Konto to samo co dla Ivora, ale zaraz prześlę :) Deklaracje stałe: dkfopt - 30 zł serwis HA - 100 zł sajlana - 15 zł Razem: 145 zł Deklaracje jednorazowe: asl - 5 zł cyraneczka - ? SIERPIEŃ - WPŁATY : asl - 5 zł (wpłata 29.08.2011r.) ------------------------------------------------------------------------------------------- asl pięknie dziękujemy za wpłatę dla Balto :loveu: Quote
Isabel Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja również przybywam na zaproszenie, ale na razie mogę, niestety, tylko podnieść wątek... Quote
Noemi1 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Na razie zapiszę sobie Balto. Niestety nie mogę pomóc finansowo i za bardzo obiecać regularnego bywania na wątku, ale co jakiś czas wpadnę sprawdzić jak się maleństwo :) Quote
Weg Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dziękuję za zaproszenie na wątek... Jak na razie tylko podrzucam, ale z pewnością będę odwiedzała tego cudnego haszczaka. ;) Quote
sonia1974 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 witam i dziękuję za zaproszenie . Mogę jednorazowo 50zł . proszę o nr. konta.Proszę wygłaskać psiaka od nas / ja i moje trzy kundelki/. Quote
sajlana Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Livka, mogę wpłacać za jednym razem za Ivorka i Balto, czy bedzie to jakis kłopot? Quote
Livka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 sonia1974 napisał(a):witam i dziękuję za zaproszenie . Mogę jednorazowo 50zł . proszę o nr. konta.Proszę wygłaskać psiaka nas / ja i moje trzy kundelki/. Serdecznie dziękujemy zaraz wyślę nr konta :loveu: sajlana napisał(a):Livka, mogę wpłacać za jednym razem za Ivorka i Balto, czy bedzie to jakis kłopot? Żaden kłopot :lol: tylko w tytule napisz dla Ivora i Balto + nick ;) Quote
sajlana Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Chcesz zakwaterować Balto na miejscu Ivora, bo do psiego raju u Jamora chyba kolejka, jak po mięso 30 lat temu..? Quote
Recommended Posts