Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja również dziękuję za zaproszenie.
Balto jest cudownym, pięknym i wspaniałym psiakiem. Myślę, że ze znalezieniem domku nie będzie problemu ! Niestety, ja jestem w stanie służyć jedynie pomocą w wykonywaniu ogłoszeń. Jeśli będzie trzeba, proszę krzyczeć. :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baltuś to piękny pies,aż żal że musiał spędzić rok u takiej patologii.A przecież to powinien być czas beztroskiego szczenięctwa,nauka i ufanie człowiekowi.Dla niego to było bicie głód,strach i cierpienie.Mam nadzieję,że następne lata będą szczęśliwe.Teraz nie mogę wesprzeć pieska finansowo,ale we wrześniu postaram się wspomóc.

Posted

Balto, Przyjacielu, głowa do góry, od teraz już tylko lepiej będzie:) On ma śliczne pysio, takie umaszczenie, że wygląda jakby się zastanawiał nad czymś ostro;) Buziaki w pyś:)

Posted

dziękuję, że zaglądacie. Balto pewnie z czasem będzie sobie radził coraz lepiej bez ogonka, mam nadzieję, że też zapomni o tym, co przeszedł.. jest bardzo fajnym psiakiem :)

Nat - Mare napisał(a):
Jaja jestem w stanie służyć jedynie pomocą w wykonywaniu ogłoszeń. Jeśli będzie trzeba, proszę krzyczeć. :)

jak tylko będzie można ruszać z 'akcją adopcyjną' na pewno będziemy krzyczeć ;)

HelloKally napisał(a):
Zrobię bannerek, jaki napis umieścić?

super, bardzo by się przydał :) może ktoś zaproponuje napis? ja jestem kiepska w pisaniu..niue wiem, co mogłoby zainteresować , przyciągnąc ludzi..

asl napisał(a):
Sylwija Dziękuję za nr konta. Przelewik już poszedł Masz zapachną skrzynkę więc piszę tutaj

dziękuję w imieniu Balto :)

Posted

Witam w ten piękny słoneczny poniedziałek :)

Deklaracje stałe:
dkfopt - 30 zł
serwis HA - 100 zł

Deklaracje jednorazowe:
asl - ?
cyraneczka - ?

Kto dołoży grosik biednemu pokrzywdzonemu Balto ?

Posted

Czorcik napisał(a):
witam,
jestem na zaproszenie Sylwii :) na razie nie moge wspomóc finansowo , ale przynajmniej podniose psiaka :)

Ja także nie mogę pomóc finansowo. :(
Na razie mogę mu tylko kibicować, by trafił na odpowiednich ludzi.

Posted

dziękuję, że zaglądacie do Balto :)
wiem jak to jest z finansami, sama mam sporo deklaracji i tymczasowicza oraz wielką gromadkę swoich zwierzaków na utrzymaniu
Tym bardziej doceniam chęć pomocy :)

Posted

Jestem na zaproszenie Livki :)
Zapisuję wątek Balto
Kochany psiak, a te magnetyzujące oczy ... :loveu:
Na razie mogę wspomóc jedynie dobrymi myślami :shake:
Finansowo nic już nie wycisnę :(
Trzymaj się piesku :loveu:

Posted

[quote name='sajlana']Ode mnie chłopak ma 15zł /miesięcznie..niewiele ale troche mi sie już tych stałek uzbierało...nr konta poproszę :)
Bardzo dziękujemy :loveu: Konto to samo co dla Ivora, ale zaraz prześlę :)

Deklaracje stałe:
dkfopt - 30 zł
serwis HA - 100 zł
sajlana - 15 zł
Razem: 145 zł

Deklaracje jednorazowe:
asl - 5 zł
cyraneczka - ?

SIERPIEŃ - WPŁATY :
asl - 5 zł (wpłata 29.08.2011r.)

-------------------------------------------------------------------------------------------

asl pięknie dziękujemy za wpłatę dla Balto :loveu:

Posted

Na razie zapiszę sobie Balto. Niestety nie mogę pomóc finansowo i za bardzo obiecać regularnego bywania na wątku, ale co jakiś czas wpadnę sprawdzić jak się maleństwo :)

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek...
Jak na razie tylko podrzucam, ale z pewnością będę odwiedzała tego cudnego haszczaka. ;)

Posted

sonia1974 napisał(a):
witam i dziękuję za zaproszenie . Mogę jednorazowo 50zł . proszę o nr. konta.Proszę wygłaskać psiaka nas / ja i moje trzy kundelki/.

Serdecznie dziękujemy zaraz wyślę nr konta :loveu:

sajlana napisał(a):
Livka, mogę wpłacać za jednym razem za Ivorka i Balto, czy bedzie to jakis kłopot?

Żaden kłopot :lol: tylko w tytule napisz dla Ivora i Balto + nick ;)