beka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Na pierwszym taki radosny , ale na ostanim znów patrzy spod oka ;) Quote
sylwija Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 beka napisał(a):Na pierwszym taki radosny , ale na ostanim znów patrzy spod oka ;) może jakiś facet na horyzoncie się pojawił ;) Quote
sylwija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 cały czas myślę o Balto, najlepiej by było jakby w swoim domku dochodził do formy Najgorsze, że to pewnie będzie tez trudna adopcja, przez ten brak ogonka.. Quote
sylwija Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 kończą się wakacje i kończy się Dt dla Balto. Miałabym dla niego dobry hotel, ale skąd kasę na to? :( jutro pomyślę.. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 sylwija napisał(a):cały czas myślę o Balto, najlepiej by było jakby w swoim domku dochodził do formy Najgorsze, że to pewnie będzie tez trudna adopcja, przez ten brak ogonka.. Dziękuję za zaproszenie na wątek:lol:. Jak psiaka pokochają, to brak ogonka nie będzie najważniejszy, tylko gdzie ten domek ? Quote
kasiek. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 podnoszę psiaka napisałam kiedyś wierszyk dla haszczaka bez ogonka do ogłoszeń -haszczak znalazł domek ,jak sobie przypomnę to zapodam ;) Quote
Marycha35 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Sylwijo dziękuje za zaproszenie. Kochany dumny Balto! Ogonek ma najcudniejszy, przeszłość potworną, oby ogon podłego dziada też odpadł, ups! Jego byli właściciele to patefony, stracić takiego cudnego Przyjaciel, durne, durne Sapiensy! Quote
giselle4 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 zapisze ale juz jestem pod kreska jak cos wygospadaruje....napisze i przepraszam Balto Quote
sylwija Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dziękuję, że jesteście :) Balto właśnie nawet jescze nie był ogłaszany, musi najpierw poprawić trochę swoją forme fizyczną i psychiczną. Moim zdaniem, cudownie, że nie stracił całkiem zaufania do ludzi, ale trzeba chwilę z nim popracować, żeby móc cokolwiek o nim powiedzieć. Na teraz poza tym, że jest śliczny ;) nienawidzi kotów i jest psem, nad którym się znęcano, nic praktycznie nie wiemy.. Quote
kaskadaffik Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Śliczny jest psina, ma takie ciemne śliczne umaszczenie :) ale chudzieńki faktycznie .. Quote
sylwija Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 chudzieńki i bardzo szybko się męczy :( mam nadzieję, że to wyniku wygłodzenia, operacji itd. nie jakiejś choroby.. Quote
Martika&Aischa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Śliczny chłopak ........zapisuję ......będę zaglądała tylko tyle na razie mogę :( wrzesień zaraz a przede mną mnóstwo wydatków :( Quote
Livka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jestem u Balto - śliczny psiak i z takim króciutkim ogonkiem znajdzie domek :) Quote
sylwija Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 cudowny jest :) tylko najgorsze, co teraz go czeka.. Bez ogonka ma utrudnioną komunikację z innymi psiakami, z czasem sobie poradzi, ale wymaga to czasu, cierpliwości, doświadczonej osoby. Po tym biciu, lęka się mężczyzn - i jw. czas, poprowadzenie.. a to wiąże się z kosztami, jak zwykle.. Jak wróci do schronu, jego szanse na domek zmniejszą się do zera :( Quote
Pinesk@ Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 podnoszę i zapisuje jednocześnie. Biedny psiak.. :( Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 podnoszę...piękny psiak szkoda że taki smutny i tak skrzywdzony:( Quote
szafra Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jestem na zaproszenie ! Zapisuję. Tyle się już nacierpiał :shake:, liczę na to, że dom się dla niego znajdzie !!! Quote
pola53 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jestem i ja, ale niestety, w tym miesiącu nie pomogę. Będę zaglądać. Śliczny dzieciak, mam nadzieję, że jak zaczniecie go ogłaszać to domek się znajdzie. Quote
dkfopt Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mogę dołożyć 30 zł miesięcznie na hotel jeśli będzie taka potrzeba. Quote
Soko Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziękuję za zaproszenie - odwiedzam przepięknego Balto... m.in. zawsze marzyłam o husky, ale to niestety niemożliwe... postaram się pomóc na tyle ile może niepełnoletnia :) może uzbieram jakąś kasę ze sprzedaży książek :) Quote
sylwija Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Bardzo Wam dziękuję za to, że jesteście :) i dziękuję za wsparcie dla Balto :) i że spróbujemy mu pomóc :) Livka zgodziła się poprowadzić finanse Balto, już poprosiłam, aby na nią przepisać 2 post. Dziękuję, Livka :) Na razie mamy stałe : dkfopt 30 pln (to pierwsza stała deklaracja dla Balto - na dobry początek - WIELKIE DZIĘKI :)) serwis HA 100 pln Soko, każda pomoc mile widziana :) Każda złotówka się liczy, liczy się też, moi drodzy, wsparcie duchowe :) że są ludzie, którym los Balto nie jest obojętny.. Quote
iwstar58 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zaglądam do haszczaka i ja, niestety na dziś nie mogę obiecać nawet jednorazowej. Mogę wesprzeć tylko obecnością na wątku. Nie martw się sylwija o ten brak ogonka, to dla Balto najmniejszy problem Quote
Recommended Posts