Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwija napisał(a):
cały czas myślę o Balto, najlepiej by było jakby w swoim domku dochodził do formy
Najgorsze, że to pewnie będzie tez trudna adopcja, przez ten brak ogonka..

Dziękuję za zaproszenie na wątek:lol:.
Jak psiaka pokochają, to brak ogonka nie będzie najważniejszy, tylko gdzie ten domek ?

Posted

Sylwijo dziękuje za zaproszenie. Kochany dumny Balto! Ogonek ma najcudniejszy, przeszłość potworną, oby ogon podłego dziada też odpadł, ups! Jego byli właściciele to patefony, stracić takiego cudnego Przyjaciel, durne, durne Sapiensy!

Posted

dziękuję, że jesteście :)

Balto właśnie nawet jescze nie był ogłaszany, musi najpierw poprawić trochę swoją forme fizyczną i psychiczną.
Moim zdaniem, cudownie, że nie stracił całkiem zaufania do ludzi, ale trzeba chwilę z nim popracować, żeby móc cokolwiek o nim powiedzieć.
Na teraz poza tym, że jest śliczny ;) nienawidzi kotów i jest psem, nad którym się znęcano, nic praktycznie nie wiemy..

Posted

cudowny jest :) tylko najgorsze, co teraz go czeka..
Bez ogonka ma utrudnioną komunikację z innymi psiakami, z czasem sobie poradzi, ale wymaga to czasu, cierpliwości, doświadczonej osoby.
Po tym biciu, lęka się mężczyzn - i jw. czas, poprowadzenie.. a to wiąże się z kosztami, jak zwykle..

Jak wróci do schronu, jego szanse na domek zmniejszą się do zera :(

Posted

Jestem i ja, ale niestety, w tym miesiącu nie pomogę. Będę zaglądać. Śliczny dzieciak, mam nadzieję, że jak zaczniecie go ogłaszać to domek się znajdzie.

Posted

Dziękuję za zaproszenie - odwiedzam przepięknego Balto... m.in. zawsze marzyłam o husky, ale to niestety niemożliwe... postaram się pomóc na tyle ile może niepełnoletnia :) może uzbieram jakąś kasę ze sprzedaży książek :)

Posted

Bardzo Wam dziękuję za to, że jesteście :) i dziękuję za wsparcie dla Balto :) i że spróbujemy mu pomóc :)

Livka zgodziła się poprowadzić finanse Balto, już poprosiłam, aby na nią przepisać 2 post. Dziękuję, Livka :)

Na razie mamy stałe :
dkfopt 30 pln (to pierwsza stała deklaracja dla Balto - na dobry początek - WIELKIE DZIĘKI :))
serwis HA 100 pln

Soko, każda pomoc mile widziana :) Każda złotówka się liczy, liczy się też, moi drodzy, wsparcie duchowe :) że są ludzie, którym los Balto nie jest obojętny..

Posted

Zaglądam do haszczaka i ja,
niestety na dziś nie mogę obiecać nawet jednorazowej.
Mogę wesprzeć tylko obecnością na wątku.
Nie martw się sylwija o ten brak ogonka,
to dla Balto najmniejszy problem