Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):

Buhahaha. I zbyt głupia, w końcu znasz się dobrze z maryg, więc nie możesz być mądra :diabloti: Pocieszaj się.

Ty, siostra - nie przeginaj :mad: Ale w sumie to by wyjaśniało głupote Joy :evil_lol:
(:Buńka:) napisał(a):
ahahahha przy Batonie mój poziom głupoty wzrósł czterokrotnie :evil_lol:

No dzięki... i ty przeciwko mnie :-( Idę się powiesić... :grab:

Co do biologi i chemii - u mnie nauczycielki zaszalały... na ten rok mam kupić 4 książki do biologi i 4 do chemii :roll:

Posted

Faktycznie coś Ci słabo ostrzy ten aparat, mój poprzedni pod koniec też już nie łapał w ogóle ostrości i bardzo szybko się rozładowywał. Chyba pora pomyśleć o nowym ;)
A suczydełko świetne, kiedy będzie u Ciebie? :loveu:

Posted

hy hy hy a ja w tym roku jedyną książką jaką zakupię będzie książka od WOSu xD Wszystkie inne to te z poprzedniego roku :multi: I tak naprawdę to pierwszy rok gdzie nie kupuję praktycznie nic... Aż dziwnie sie z tym czuje :D Bo zawsze końcem sierpnia zaczynało się chodzenie po księgarniach a w tym roku spokój:loveu:

Posted

Odpiszę jutro. Przyszłam tylko ogłosić swój zgon. Dzisiaj z medycznego pktu widzenia powinnam nie żyć, bo mam tak niską temperaturę, że siedzę po trylionem koców i się trzęsę jak osika... i do tego mam zimne ciało jak trup - wszyscy to mówią jak mnie dotykają. Także ten... do jutra, może będę się czuła lepiej.

Posted

Ty$ka napisał(a):
Odpiszę jutro. Przyszłam tylko ogłosić swój zgon. Dzisiaj z medycznego pktu widzenia powinnam nie żyć, bo mam tak niską temperaturę, że siedzę po trylionem koców i się trzęsę jak osika... i do tego mam zimne ciało jak trup - wszyscy to mówią jak mnie dotykają. Także ten... do jutra, może będę się czuła lepiej.

Zdrowiej ;) Poczekamy aż zmartwychwstaniesz :D

Posted

maryg22 napisał(a):
Ty, siostra - nie przeginaj :mad: Ale w sumie to by wyjaśniało głupote Joy :evil_lol:

Co do biologi i chemii - u mnie nauczycielki zaszalały... na ten rok mam kupić 4 książki do biologi i 4 do chemii :roll:

Sama przyznałaś, że jesteś głupia. Ja tylko powtarzam za Tobą :eviltong:
Przynajmniej wiesz, że im się chce. A my dostaliśmy babkę z biologii, którą niektórych miała już okazję "uczyć". Jej lekcje polegają na zniechęceniu do biologii, totalny lajt, nuda, bo ta przez większość lekcji siada pod oknem i się gapi gdzieś w horyzont :roll: Z kolei babka od wosu nie ma żadnej wiedzy. Każe przepisywać nam repetytorium do wosu, a najlepsze jest to, że gdy posiadamy wiedzę sprzeczną z tą z repetytorium, to mimo przytoczenia różnych źródeł, które naszą wiedzę potwierdzają, babka tylko się obraża i mówi, że to nieprawda. Brak jej argumentów na potwierdzenie racji swojego repetytorium, uważa że ono nie zawiera błędów, nawet jeśli są widoczne gołym okiem :roll:
A matma... hahaha, opowiadałam Wam o tym pożal się Boże profesorze już w ubiegłym roku. On w tej szkole siedzi tylko dlatego, że jest to znajomy znajomego dyrektora, to nic, że żadna uczona przez niego klasa od tych kilkunastu lat odkąd on wykłada, nie zdała matury z matmy. I tak hitem było jak na pierwszej lekcji w I klasie zadał pytanie jak wygląda teraz matura z matmy. I był zdziwiony, że ona nie jest razem z przedmiotami przyrodniczymi :shake:

rashelek napisał(a):
Faktycznie coś Ci słabo ostrzy ten aparat, mój poprzedni pod koniec też już nie łapał w ogóle ostrości i bardzo szybko się rozładowywał. Chyba pora pomyśleć o nowym ;)
A suczydełko świetne, kiedy będzie u Ciebie? :loveu:

O to to. Nie ostrzy. A rozładowuje się jak durny. Pięc pstryków i dzisiaj ostatnia krecha. Myśleć myślę od dawna, ale jak to bywa: gorzej z realizacją. Mam obiecany nowy sprzęt na 18, czyli dopiero za rok. Pozdrawiam :eviltong:
Kiedy tylko znajdzie się transport. Niby niedaleko, ale ciężko z transportem. Na razie przebywa na płatnym DT, bez człowieka, tylko jedzenie dostaje... no i fajnie jakby do mnie trafiła jak najszybciej. Roboczo dostała imię Pola - bo została znaleziona całkiem wygłodniała, wystraszona i zziębnięta na polach, komuś się znudziła.

Mada95 napisał(a):
W każdej książce inny dział? Czy co?:crazyeye:

Ej, wcale że nie. Ja mam już na liście książek z biologii do przygotowan do matury "tylko" 8książek, w tym kilka jedno wydawnictwo lub autor, no ale to i tak nie wszystkie książki :loveu:

hy hy hy a ja w tym roku jedyną książką jaką zakupię będzie książka od WOSu xD Wszystkie inne to te z poprzedniego roku :multi: I tak naprawdę to pierwszy rok gdzie nie kupuję praktycznie nic... Aż dziwnie sie z tym czuje :D Bo zawsze końcem sierpnia zaczynało się chodzenie po księgarniach a w tym roku spokój:loveu:

Ja też ma te z poprzedniego roku, nie zdążyliśmy z materiałem:
Z matmy (jakoś mnie to nie dziwi :diabloti:), z polskiego, jęz. ang i niemieckiego. Z wosu też nie zdążyliśmy, ale chyba myślała, że sami przerobimy podręcznik, tzn. 2działy na wakacjach, hahaha.
Muszę kupić tylko książki z biologii, niemieckiego (mimo wszystko kazała kupić), HiSu.
Bo łacinę mamy na 3lata.

marta1624 napisał(a):
Ale ślicznotka :loveu:

Wygląda na fajną, ciekawe tylko na jak dużą młoda wyrośnie

marta1624 napisał(a):
Zdrowiej ;) Poczekamy aż zmartwychwstaniesz :D

dOgLoV napisał(a):
zdrówka życzymy :lol: walnij se groka , od razu podniesie Ci temperaturę :lol:

seta z pieprzem i od razu ci się cieplej zrobi :evil_lol: Sprawdzone :diabloti:

Yuki_ napisał(a):
Też poczekam :evil_lol:

Zdrowiej Ty$ ;)

marta1624 napisał(a):
Hejka Ty$ jak zdrówko? ;)

Hej. A trochę lepiej. Tzn. faszeruje się mniejszą porcją leków, bo to wkurzające jest, że nie wiesz co robisz, co mówisz, a do tego śpisz na stojąco. Choć mimo wszystko dzisiaj gadałam przez telefon, nawet coś ustaliłam, a dopiero po skończeniu rozmowy dochodziłam do tego, co ja powiedziałam... i ten trochę nakłamałam, teraz muszę to odkręcić :evil_lol:. Ale tak ogólnie temperatura w końcu wraca do normy, a ja nie siedzę pod toną koców. Tylko mam na sobie ciepły sweterek i nie jest mi zimno :multi: Wspaniałe to uczucie. Tak czy inaczej mam areszt domowy od babci, a rodziców nie ma jeszcze... ja nie wiem jak wyjdę dziś na spotkanie harcerskie. Jest służbowe, ale mimo to babcia nie chce mnie puścić. Chyba ucieknę oknem :cool3:

Posted

Przyłapane wczoraj w nocy. Zrzuciły z krzesła i zrobiły sobie legowisko :loveu:

Filip wykorzystał chwilę i mrucząc, powoli władowywał się na kolana:

Posted

marta1624 napisał(a):
Uciekanie oknem.... :D A kociaki słodziutkie :loveu:

Hyhy :D zdesperowany zrobi wszystko.
Ale jaką demolkę robią. Tak btw. choć to dziwnie może zabrzmi... Filip śpi ze mną (i bez podtekstów proszę) Tuuuli, mruczy i albo śpi całą noc ze mną, albo złazi po paru godzinach. :loveu: słodko.

magdabroy napisał(a):
Z braku czasu, piszę tylko "cześć" :)

O, wróciłaś! :D

Mada95 napisał(a):
ale uciekać na harcerstwo:roll:

jakie pomysłowe kociaki:loveu: Ciekawe czy mój Fretek też taki będzie :p

To już jest uzaleznienie ;p.
Nie no, jak się pełni jakąś funkcję to nie ma, że boli. Na szczęście ostatecznie wyszło na moje: czyli poustalałyśmy wszystko przez skajpaja.

Hahaha, pewnie tak.

Posted

magdabroy napisał(a):
Na momencik ;)
Już znikam i pewnie jutro znowu nie będę miała czasu :(

Ajajaj, to niedobrze :( Tęsknimy :(

marta1624 napisał(a):
Jakby kociaki nie broiły to byś o nich zapomniała :D

Właśnie Filip ukradł... kluczyk. Będzie ślusarzem? ;)

Pies nie był dwa dni na spacerze. Wyje pod oknem :(

Posted

Ślusarzem.... Filip chce zarobić na karmę :D A moja teraz też tylko krótkie spacery, bo pogoda :( Jutro ma być ładnie to sobie odbijemy ;) I w piątek umówiłam się na spacerki :D