taxelina Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 no to ladne zyczenia :diabloti: Haha ja tez ale teraz to w ogole the best :diabloti: ostatnie zdjecie najlepsze :loveu: milego dnia jutro! Quote
Kasi i Lena Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jakie śliczne zdjęcie, to ostatnie :) Współczuję wstawania, ciesz się że odeśpisz choć w wekendy. Quote
Sonka95 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ja jeszcze nie czuje tego września wydaje się jakby była połowa sierpnia :evil_lol::evil_lol: jutro do szkoły na 9 a ja jeszcze przed komputerem :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja jeszcze nie czuje tego września wydaje się jakby była połowa sierpnia :evil_lol::evil_lol: jutro do szkoły na 9 a ja jeszcze przed komputerem :diabloti: Niektorzy siedza dłużej :diabloti: (choć nie do szkoły a do pracy)-ciekawe jak wstane o 6 :roll: ) Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 deer_1987 napisał(a):no to ladne zyczenia :diabloti: Haha ja tez ale teraz to w ogole the best :diabloti: ostatnie zdjecie najlepsze :loveu: milego dnia jutro! Heheehe :S I był piękny :loveu: Kasi i Lena napisał(a):Jakie śliczne zdjęcie, to ostatnie :) Współczuję wstawania, ciesz się że odeśpisz choć w wekendy. A jednak moje brzydkie foto robi furorę ;ppp Nie odeśpię, w soboty mam zbiórki drużyny :) Sonka95 napisał(a):Ja jeszcze nie czuje tego września wydaje się jakby była połowa sierpnia :evil_lol::evil_lol: jutro do szkoły na 9 a ja jeszcze przed komputerem :diabloti: Ja też nie ;ppp, ale trudno. Jeszcze 299 dni i znów wakacje, niemal już z górki 8) Haha, ja o 8 na mszę ;) betty_labrador napisał(a):Niektorzy siedza dłużej :diabloti: (choć nie do szkoły a do pracy)-ciekawe jak wstane o 6 :roll: ) JA wstałam o 5.25. I jestem wyspana. Tylko fakt, położyłam się po 21 ;p Quote
rashelek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 I jak tam po rozpoczęciu, jaki plan? :D Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 rashelek napisał(a):I jak tam po rozpoczęciu, jaki plan? :D Rozpoczęcie super, jak byłoby tak przez cały rok to byłabym najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi :D. Planu całego nie znam, tylko jutro... i wygląda fatalnie... tzn. godziny są ok, ale przedmioty nie za koniecznie ;). I jeszcze do tego III semestry w ciągu roku, trzeba się ciągle uczyć, bo pierwszy kończy się już 14listopada. Quote
rashelek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 To pochwal się co masz jutro :P Jak to 3 semestry? To co to za szkoła? :lol: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 rashelek napisał(a):To pochwal się co masz jutro :P Jak to 3 semestry? To co to za szkoła? :lol: Zaczynam matmą... a następnie: religia (yeee), matma (znowu :/), angielski (ehhhh), WOS i dwie ostatnie z wychowawcą (yeee, jest zarąbisty), czyli jęz. polski i godz. wych. ;) W sumie jak teraz na to patrzę to mogło być gorzej. Ambitna :D. Przez to trzeba się na okrągło uczyć, bo inaczej nie zdąży sie z poprawianiem ;). Ten system (III semestrów) dobrze funkcjonuje i dzięki temu trzymamy się ściśle programu, a tym samym zdążamy do matury ze wszystkim. W teorii, zobaczymy w praniu :D Quote
rashelek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 No to bardzo luźny plan, nie marudź ;) Z wychowawcą jak dobrze pogadacie, to potem tej ostatniej godziny wych. też nie będzie i widzisz, jakoś zleci :) Z jednej strony to faktycznie dobry pomysł, z drugiej straszna presja i brak 'oddechu' :P Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 rashelek napisał(a):No to bardzo luźny plan, nie marudź ;) Z wychowawcą jak dobrze pogadacie, to potem tej ostatniej godziny wych. też nie będzie i widzisz, jakoś zleci :) Z jednej strony to faktycznie dobry pomysł, z drugiej straszna presja i brak 'oddechu' :P Gdyby nie ta matma i anglik to byłoby super ;) Wiem, wiem hehe ;p To fakt, ale nic na to nie poradzę ;) Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Zaległe foto rowerowe. Komórkowe :siara: Przerwa I po mojej zgodzie podszedł do psa ;) Na co czekasz? ;] Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Protest? :D Nieee, piesek sobie czeka I po rowerowe ;p Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Korzystam z kompa póki mogę (brat pojechał gdzieś tam, zaraz wraca więc muszę się pospieszyć :diabloti:), więc wrzucę od razu zaległe fotosy papisiów Cioci :loveu: Amigo, ten aniołek :loveu: obok niego kot, który mysli, że jest psem I sam Amiś :loveu: Podobno wygląda jak świnia, jak tak leży :evil_lol: Miłośnicy jamników wybaczą, że nie mam oddzielnych fot Scottusia, ale to takie ADHD, że nawet nie myślałam, by mu robić :eviltong: Razem :loveu: [wiem, że jakoś do doopy, ale czasu nie było zmienić ustawień] Pieszczoty wersja hard :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Scotti coś żre :diabloti: [nota bene potem znalazł czaszkę sarny na łące :razz:] Dymorfizm międzygatunkowy :evil_lol: [ten sam wiek, wcześniej to Scotti był większy, teraz jak Amigo przywali swą łapą :evil_lol:] Macie samego Scotka :D Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Milka w dniu sterylki, zaraz po niej ;) [pozdrowienia dla Mariki :loveu:] I drugiego, gdy zaczęła coś łazić, leżała tuż przy moich nogach ;) [w tle uprz=ąż psa :D] Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 foteczki :multi: świetne macie tereny :cool3: http://img845.imageshack.us/img845/1604/fr06.jpg tutaj wyglada jak by ktoś celował lufa karabinu do Moruska :diabloti: http://img812.imageshack.us/img812/5511/b2vb.jpg ojojoj jak słodziutko :loveu: Quote
Sonka95 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Fajne foteczki :) Morus potrzebuje chwile przerwy :evil_lol: http://img401.imageshack.us/img401/6939/cdx9.jpg a szczeniaki strasznie słodkie :loveu: Quote
phase Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Matma jest spoko! :grins: Uśmiech za milion dolców. :evil_lol::loveu::loveu: http://img27.imageshack.us/img27/9680/9b4d.jpg Na pierwszy rzut oka myślałam, że to Mika. :lol: http://img821.imageshack.us/img821/7489/jxo5.jpg Quote
rashelek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Amigo faktycznie megapodobny do Mikrusa :D Ciekawe, czy też wyrośnie taki cudowny :loveu::evil_lol: Quote
pcheelkaa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ojaa jakie kochane longerki :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Przepraszam, że tak po chamsku bez cytowania, ale korzystam z dobroci mojego brata i wywaliłam go z jego lapka swoim lamentem na cały dom, że nie mam swego sprzętu :evil_lol: Faktycznie wygląda to tak, jakbym do Morusa strzelała :diabloti: Jednak gwarantuję, że żyje nadal, a jakoś zmotywować go do biegania musiałam, co nie? :cool3: A jak się zmęczy to właśnie ma taki megagłupi uśmiech :eviltong: Amigo jest aniołkiem i cyckiem mamusi, oby taki został... chyba że Scottuś sprowadzi go na złą drogę. Natomiast po dzisiejszych matmach już ją lubię i jestem pewna, że nikt z naszej klasy nie zda z niej matury. Bo - jakby to powiedzieć delikatnie - nasz profesorek jest z lekka zacofany :evil_lol: Dzisiaj zadawał takie pytania (jak np. "Wiecie co to jest romb?" taaaa serio na poziomie :evil_lol:), że taki debil jak ja uszedł w klasie za mądrą, a tylko przez to, że odzywałam się, byleby nie zasnąć... inni nie wychylali się, bo po co :p Inna rzecz, że ciekawie tłumaczy - przez jedno pół lekcji gadał o maturze i dowiadywał się jak jest teraz na testach gimnazjalnych, drugie pół tłumaczył jedną rzecz, która była oczywista już przed pierwszym tłumaczeniem, nie wiem jak za tępych nas uważa :eviltong: I w sumie nie jest źle. Klasa nam się z lekka powiększyła (choć tego nie zauważyłam dopóki wychowawca nie powiedział), dzięki temu mamy 5, a nie 4chłopaków na te 40osób :diabloti:. Inna rzecz, że plan nie zachwyca, ale też nie jest najgorszy. 3x (i to pod rząd) kończę o 15, busa mam o 15.40, do dworca dojeżdża o 16.30, czyli w domu jestem o 17, a więc w zimie z kundlem nie wyjdę, ale jak się uprę to na jesieni powinnam zdążyć na 20min rowerem... Natomiast 2x kończę o 12, czyli w domu jestem ok. 13.30 - tu czasu na spacery będzie więcej, szczególnie mam na myśli piątek ;]. Tak czy inaczej pies musi jakoś przeżyć. Dzisiaj zimno jak diabli, wymarzłam się i wymokłam czekając i wychodząc na busa, więc na spacerze nie byliśmy... ale piesek się zmęczył umysłowo, chociaż trochę. Najpierw nakręciłam go na piłkę (tą różową, piszczącą, gumową) i rzucałam kiedy zaczynał piszczeć, że chce <pierwszy zonk> (albo łapać mnie zębami za palce), za drugim razem przyniósł pół drogi <drugi zonk>, po 3 zaczął wypluwać przy nogach :loveu: <tu już musiałam szczenę zbierać z ziemii> Po 7 rzutach (siedmiu! :-o) i aportach :-o zaplutą piłkę, schowałam i koniec sesji. No ale mi się gęba cieszyła, piesek mi aportował, ŁAŁ :loveu::loveu::-o:-o:loveu::loveu: Następnie była sesja z kształtowania. Klikałam wszystko to piesek miał radochę i zaczął coś sam kombinować tylnymi łapami ;]. Potem było polowanko na żarcie, czyli kilka zabaw ze schowania do kubeczków plastikowych, najpierw łatwo, potem trudno (stopniowo zwiększałam trudność), a na koniec reszta żarcia dostał w misce. Jadł z takim zapałem i satysfakcją, że sam upolował kulki karmy, że mnie też się to udzieliło. I przez to na razie nie jęczy, że chce na spacer, zobaczymy jak w nocy. Bo jak będzie jojczał, to ja się poddaję i nic na to nie poradzę... nie będe go umiała zmęczyć te 3x w tygodniu. Quote
taxelina Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ale macie fajne te spacerki :loveu::loveu: Quote
rashelek Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 U nas w technikum w 1kl były 42 osoby, w maturalnej 19 :D Godzinki masz bardzo spoko, także spokojnie wyrobisz się ze wszystkim i nie narzekaj ;) Quote
Recommended Posts