Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wróciłam na dogo ;). Mam luźniejsze dni po prostu :). Dzisiaj też, bo zamiast w szkole miałam zawody :p

A u Morusa w porządku. Chociaż stracił psich kumpli, więc na spacery chodzimy sami. No cóż... Kundel jakoś żyje, dalej toto takie durne, uśmiechnięte i kochane :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Nie wróciłam na dogo ;). Mam luźniejsze dni po prostu :). Dzisiaj też, bo zamiast w szkole miałam zawody :p

A u Morusa w porządku. Chociaż stracił psich kumpli, więc na spacery chodzimy sami. No cóż... Kundel jakoś żyje, dalej toto takie durne, uśmiechnięte i kochane :loveu:[/QUOTE]
To życzę Ci więcej, takich luźnych dni :D
Uśmiechnięte i kochane może i tak, ale że Morus jest durny to już nie uwierzę! :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nie Marika, patrz wyżej post Marty - bez zdjęć miałam się nie pokazywać :lol: A ja przecież taka grzeczna jestem, więc wstawiłam 8)

To wszystko jasne, a już myślałam, że cuda sie zdarzają :D

Posted

Zaraz, zaraz! Nie powiedziałam, że wracamy. Przyszłam tylko odsapnąć, jestem zmęczona tym wyścigiem sprawdzianów... Byle do 17listopada, potem znowu zaczyna się wyścig... ale będzie się mieć szansę na kolejny start. W końcu kolejna część trymestru!

Wiesz maryg, cuda się zdarzają, ale nie w tym przypadku ;)

Komu papisia?

Posted

Widziałam te papisie na fb, bardzo urocze :)

Fajnie, że wpadliście na chwilę :loveu: Też chodziłam do szkoły z systemem trymestralnym, z perspektywy czasu uważam, że to było głupie i bardzo uciążliwe :evil_lol: A macie oceny normalnie czy punkty?

Posted

Mnie też się marzy papis, ale... wiem, że nie teraz. To byłoby kompletnie dziecinne i głupie posunięcie. Nie mam kompletnie czasu na nic, a co tu dużo mówić o wychowaniu szczeniaka! Poza tym za niespełna 3lata, z dwoma psami się raczej nie ruszę już ;). No ale serce jak serce. Przynajmniej sobie powzdycham :D

A papisie faktycznie są na fejsie, jednak o dziwo odzew zerowy. Smutno strasznie.

Bo system ten jest głupi. Sami nauczyciele mówią, że dwa pierwsze trymestru nie są brane pod uwagę przy wystawianiu końcowych ocen, ale nic nie poradzę. Nie, nie... zbieramy oceny normalnie, tyle dobrego :)