Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rashelek napisał(a):
Mój pies też jest głupi i nie umie zamknąć mordy :loveu:

Mój pies jest taki głupi, że w lesie idzie w największe zarośla i czepiają się go jakieś (za przeproszeniem, ale nie umiem tego określić inaczej) gówna roślinne, które później mu ciążą, robią kołtuny i muszę minimum godzinę spędzić by to gówno wyjąć (a i tak idzie to z sierścią, i pieska boli). Przykład choćby z wczoraj, mam nawet fotki, ale stan faktyczny nie dało się zobrazować na zdjęciach, był tragiczny... I w ogóle jest głupi, że się nie bawi, a kiedy uczę go jakiś sztuczek cielesnych (typu vaulty, overy itepe) to myśli sobie nie wiadomo co i potem gwałci wszystko wkoło.... Ale mimo tego go kocham :loveu:

A za szczekanie zabiłabym :lol: Na szczęście u nas działa magiczne: "CICHO. Marsz do budy". 8) I idzie.

Kasi i Lena napisał(a):
Urocze :loveu: :roflt::roflt::roflt:

Kilka słów prawdy o naszych pupilach, wal śmiało :D

A tak serio to mój piesek jest super i w ogóle cacy, wszyscy o tym wiedzą :loveu: Tylko trafił na durną właścicielkę, która ciągle na niego narzeka, o. :P

Posted

U mnie w domu trwa regularna wojna między mną a Tz kogo piesek mądrzejszy :) Jak ja powiem nawet w żartach że jego głupia to od razu jest wychwalanie pod niebiosa intelektu piesia i wytykanie wad mojemu.

Posted

Na mojego psa nie działa ani prośbą ani groźbą, jeżeli ktoś ma skuteczną metodę (której ja nie wypróbowałam) i sądzi, że SIĘ DA to zapraszam :D I tyle mogę powiedzieć, dzisiaj mnie doprowadza do szału :(

Kasiu, a która jest czyja? :D

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
U mnie w domu trwa regularna wojna między mną a Tz kogo piesek mądrzejszy :) Jak ja powiem nawet w żartach że jego głupia to od razu jest wychwalanie pod niebiosa intelektu piesia i wytykanie wad mojemu.

A który to Twój? :lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A to już moja słodka tajemnica :) Obie moje choć według papierów i tz jest inaczej :)

Aaa ok, rozumiem i nie wnikam w takim razie 8)

deer_1987 napisał(a):
E tam zaraz glupi moze nie wszystko rozumie :)

Czyli jest głupi :lol:

Posted

:mdleje: Padłam, po zobaczeniu pewnego cudownego psa. Wypatrzyłam go przypadkiem przez znajomą, która jest wolontariuszką w schronie... Idealny pies do sportów, do psów i dzieci. MUSI mieć dużo ruchu i zajęć.

Posted

[quote name='Sonka95']Witamy się :) Piękny ten pies i jeszcze z niebieskimi oczami :loveu:https://lh4.googleusercontent.com/-wP4hrtv4lZ0/UgqGAwYOoiI/AAAAAAAAAW8/z2MxVKIS4AY/s512/Oreo%202.JPG
Akurat niebieskie oczy są fuj :P Ale mu wybaczę :)

[quote name='maryg22']https://lh4.googleusercontent.com/-iiKDXT8qed4/UgqGCERVMwI/AAAAAAAAAXY/e80Y8uppKFY/s720/Oreo%20pychol.JPG
Cudny :loveu:
Niestety, jego wygląd to przekleństwo. Ma wiele w sobie z bordera, już raz poszedł do adopcji ze schrona, ale po kilku dniach wrócił... babka, która go wzięła poleciała raczej na jego wygląd, nie tego się spodziewała... pies znudzony stał się meeeega nieznośny.

A ja dzisiaj przyszłam pochwalić swego głupka. Bo był grzeczny na spacerze i taaaaki kochany :loveu: Słuchał się, ciągle był blisko mnie, ignorował labki (które nienawidzi), psich kumpli (których kocha) i odwołał się ślicznie z zabawy (a przypominam, że tu są dwa sukcesy; pierwszy, że porwał się w wir zabawy z psem; drugi: że potem się pięknie odwołał, choć był nieźle wkręcony w szaleństwa) :loveu:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Oreo piękny :loveu:
Gratulację dla Morusa, życzę więcej takich miłych spacerów.

:loveu: Oby równie piękny dostał dom :P
Z nim spacery są generalnie miłe, czasem mu tylko szajba odwala ;). Jednak po tym, co dzisiaj wyprawiał na sesjach szkoleniowych (czyli po tym jak myślałam, że go ukatrupię), to była bardzo miła odmiana :)

Posted

Podrzuć mi pięknisia, jakoś go wcisnę pod łóżko i nikt się nie zorientuje :loveu:
No widzisz, czyli jednak Twój pies nie jest głupi :P Mój jeszcze jest, może jutro przestanie :lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Podrzuć mi pięknisia, jakoś go wcisnę pod łóżko i nikt się nie zorientuje :loveu:
No widzisz, czyli jednak Twój pies nie jest głupi :P Mój jeszcze jest, może jutro przestanie :lol:

Na pewno nikt :loveu: W schronisku jest. Pojedź, wypełnij papiery i tyle. :P Podrzucony już borderiarzom, więc pewnie szybko znajdzie dom ;).

Czasami znajduje swój mózg. :D Hehe, oni tak razem chyba planują, by nas powkurzać :lol: