Ty$ka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 (edited) na poprzedniej stronie fotki Sonka95 napisał(a):Fajny profil wybrałaś :) Jak szłam to 2 moim wyborem była klasa socjalna , ale jednak turystyka zwyciężyła , bo wolalam technikum :D Ooo, myślałam o turystyce, ale miłość do dzieci wygrała :D Poza tym zawsze mogę potem wziąć pod uwagę studiowanie psychologii psiej jako 2. kierunek studiów :) Edited August 26, 2013 by Ty$ka Quote
Sonka95 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ty$ka napisał(a):Ooo, myślałam o turystyce, ale miłość do dzieci wygrała :D Poza tym zawsze mogę potem wziąć pod uwagę studiowanie psychologii psiej jako 2. kierunek studiów :) O psia psychologia :cool3: Moja koleżanka najpierw chodziła do technikum gastronomicznego a teraz pracuje jako opiekunka :) Fajną ma prace i dzieciaki grzeczne :D Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Sonka95 napisał(a):O psia psychologia :cool3: Moja koleżanka najpierw chodziła do technikum gastronomicznego a teraz pracuje jako opiekunka :) Fajną ma prace i dzieciaki grzeczne :D Ooo, ale super :loveu: Też myślałam nad tym, by zostać nianią :loveu: Na pewno pracować z dzieciakami chcę :). Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Aleksandra95 napisał(a):fajne fotki :) Dzięęęęki :loveu: Jestem geniusz. 8) Kazali mi napisać na stronę Tomaszowskiego Szczepu (związek drużyn ZHP) coś o sobie... napisałam najdłużej jak tylko było można. Najwięcej wyszło mi w życiu prywatnym... o psie :lol: Quote
phase Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Coś ostatnio Morus wygląda naprawdę PIĘKNIE na fotkach!! Tylko czemu kocurkowych tak zdjęć dużo a psiowych tylko jedno? :lol: Skoro mowa o szkole/nauce to mnie drażni strasznie, że w szkołach nie uczą historii Polski tylko jakiejś Grecji, Egiptu i to jeszcze z pne. :roll: ja się nie dziwię, że potem ludzie nie wiedzą o co ich się pyta, jeśli chodzi o Polskę. Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 phase napisał(a):Coś ostatnio Morus wygląda naprawdę PIĘKNIE na fotkach!! Tylko czemu kocurkowych tak zdjęć dużo a psiowych tylko jedno? :lol: Skoro mowa o szkole/nauce to mnie drażni strasznie, że w szkołach nie uczą historii Polski tylko jakiejś Grecji, Egiptu i to jeszcze z pne. :roll: ja się nie dziwię, że potem ludzie nie wiedzą o co ich się pyta, jeśli chodzi o Polskę. Czym Cię ten pospolity kundel zachwyca ostatnio? 8) Bo... bo... bo ostatnio ciągle Milka, Morus, Morus, Morus, Milka... a Endusława brak :lol: Też mnie to denerwuje, ale w gimnazjum tego ogromnie dużo nie było, teraz jak przeglądałam książkę do liceum to tylko jeden i to nie cały dział, chyba z 4tematy ;). Quote
*Magda* Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ty$ka napisał(a): Jestem geniusz. 8) Kazali mi napisać na stronę Tomaszowskiego Szczepu (związek drużyn ZHP) coś o sobie... napisałam najdłużej jak tylko było można. Najwięcej wyszło mi w życiu prywatnym... o psie :lol: To chyba dobrze :cool3: Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Umknęły mi zdjęcia przez to wasze gadulstwo :mad: Boskie wszystkie są :loveu: :lol: Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 magdabroy napisał(a):To chyba dobrze :cool3: No mam nadzieję, że do wariatkowa mnie nie poślą :lol: rashelek napisał(a):Umknęły mi zdjęcia przez to wasze gadulstwo :mad: Boskie wszystkie są :loveu: :lol: Przepraszamy, ale to one :p Dziękujemy :loveu: Quote
phase Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ty$ka napisał(a):Czym Cię ten pospolity kundel zachwyca ostatnio? 8) Bo... bo... bo ostatnio ciągle Milka, Morus, Morus, Morus, Milka... a Endusława brak :lol: Też mnie to denerwuje, ale w gimnazjum tego ogromnie dużo nie było, teraz jak przeglądałam książkę do liceum to tylko jeden i to nie cały dział, chyba z 4tematy ;). To poproszę następnym razem Morusława.Tak dużo dużo. :grins: Więcej na polskim (lektury) można się dowiedzieć o czasach Polski. :roll: Quote
Qeeriefire Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Wieczorem przysiądę do czytania Waszego tematu, bo u Was zawsze wiele się dzieje :) Kochany, piękny pies na dodatek :loveu: http://img833.imageshack.us/img833/8974/hlf9.jpg [quote name='phase'] Skoro mowa o szkole/nauce to mnie drażni strasznie, że w szkołach nie uczą historii Polski tylko jakiejś Grecji, Egiptu i to jeszcze z pne. :roll: ja się nie dziwię, że potem ludzie nie wiedzą o co ich się pyta, jeśli chodzi o Polskę. Mam rozszerzoną historię już 2 lata w liceum, teraz będę zaczynać 3 rok i jak dotąd niewielkie wzmianki o historii Polski. A jak już były to większość uczniów miała to gdzieś. Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego to akurat historia Polski jest tak pomijana, albo traktowana pobieżnie. Quote
Ty$ka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='deer_1987']Haha no tutaj to z reguly nagadane :D Dokładnie. Ale obiecuję, że na roku szkolnym będzie mniej... jeżeli wcale ;p [quote name='phase']To poproszę następnym razem Morusława.Tak dużo dużo. :grins: Więcej na polskim (lektury) można się dowiedzieć o czasach Polski. :roll: OK, jak będę mieć aparat ze sobą na spacerze to nie ma problemu ;) Eeee, to u mnie lektury były zazwyczaj o dziejach zagraniznych... Rosji Radzieckiej na przykład. :roll: A takie zawaliste książki (mówię tu o II wojnie światowej i polskim harcerstwie itepe) to już nie należą do obowiązkowych... to boli... :roll: [quote name='Collie']Wieczorem przysiądę do czytania Waszego tematu, bo u Was zawsze wiele się dzieje :) Kochany, piękny pies na dodatek :loveu: http://img833.imageshack.us/img833/8974/hlf9.jpg Mam rozszerzoną historię już 2 lata w liceum, teraz będę zaczynać 3 rok i jak dotąd niewielkie wzmianki o historii Polski. A jak już były to większość uczniów miała to gdzieś. Zawsze mnie zastanawiało, dlaczego to akurat historia Polski jest tak pomijana, albo traktowana pobieżnie. Ojej, to powodzenia w nadrabianiu życzę, bo tu tylko bla bla, nic ciekawego :lol: :loveu: Też lubię tego Kluska ;p Ej, to ja idę jakimś innym programem... bo u nas dużo na historii jest o Polsce. W gimnazjum się to równoważyło z historią innych państw, ale z tego co miałam okazję widzieć i słyszeć od innych, to w liceum w sumie tylko sama Polska :). I mnie to cieszy ;ppp Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 E tam jak sie nie odzywasz to tesknimy za Toba :D Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [video=youtube;KwElohZKAms]http://www.youtube.com/watch?v=KwElohZKAms[/video] Quote
Ty$ka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 deer_1987 napisał(a):E tam jak sie nie odzywasz to tesknimy za Toba :D Ale nie wiem jak dam radę to pogodzić, więc jak nie uda mi się to, to będę zmuszona z czegoś zrezygnować. Ze szkoły mi się nie uda, z harcerstwa tym bardziej... to zostaje dogo ;) Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Buu dogo w weekendy :diabloti: http://www.youtube.com/channel/UCHABE32fPh3Y0dYVMq4pb8g/videos Quote
taxelina Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [video=youtube;mjLKiA0lCUM]http://www.youtube.com/watch?v=mjLKiA0lCUM&feature=youtu.be[/video] Quote
Sonka95 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 U nas lekcje historii strasznie przepadały w 2 klasie :crazyeye: w większości przez choroby pana albo to jakieś wycieczki ... jak była jedna lekcja w miesiącu to był cud :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='deer_1987']Buu dogo w weekendy :diabloti: http://www.youtube.com/channel/UCHABE32fPh3Y0dYVMq4pb8g/videos W weekendy mam zbiórki drużyn :lol: Dziękuję za filmiki, przez Ciebie zaczynam lubić rally :p "Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy" :loveu: Kocham to piosenkę :D Zawsze ją śpiewam ze swoimi znajomymi hehe ;pp [quote name='Sonka95']U nas lekcje historii strasznie przepadały w 2 klasie :crazyeye: w większości przez choroby pana albo to jakieś wycieczki ... jak była jedna lekcja w miesiącu to był cud :evil_lol: Współczuję :PPP Ja uwielbiam historię :D Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Haha mowilam ze jeszcze Cie na rally wciagne :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 deer_1987 napisał(a):Haha mowilam ze jeszcze Cie na rally wciagne :diabloti: Nie wciągnęło, po prostu zaczyna mi się podobać ;) Ale to pewnie efekt dzisiejszego kryzysu z psem, że nigdzie z nim nie dojdę... Quote
taxelina Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 jaki kryzys? dojdziesz nie od razu krakow zbudowano :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 deer_1987 napisał(a):jaki kryzys? dojdziesz nie od razu krakow zbudowano :diabloti: Ale przez 3lata wałkowanie coś różnymi metodami i nie ma ani żadnego mikrokroczku to naprawdę jest frustrujące... Mój pies jest głupi. I tyle 8) (jak to skwitowała moja babcia... taaa... ona umie wesprzeć na duchu człowieka) Quote
Recommended Posts