Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ada_Mirra napisał(a):no czyli dla Ciebie w sam raz :D No nie za koniecznie :D Mada95 napisał(a):Ja mam podobny profil tylko..zupełnie inny hist-ang-wos Ale też bym chciała na taki bo mi biola potrzebna na studia;-)No ale już za późno z resztą i z takim mam plan działania:cool3: Co u Moruska? O rety, znowu angielski. :lol: Z WOSu miałam w ubiegłym roku na koniec celujący, a z historii ocenę bdb (a to przez to, że jestem leniem i nie wystartowałam w konkursie :eviltong:), ale angielskie :shake: To czemu nie wybrałaś sobie profil z rozszerzoną biologią? :) Mnie właśnie się biologia na studia przyda ;P U Morusa bardzo dobrze, leń się zrobił... dzisiaj po godzinie marszu zaczął mi dyszeć, więc musieliśmy wrócić do domu. Mięczak :evil_lol: Ale dzisiaj ciepławo było, więc może dlatego ;P Quote
Dzikie nieporadne Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a):No nie za koniecznie :D O rety, znowu angielski. :lol: Z WOSu miałam w ubiegłym roku na koniec celujący, a z historii ocenę bdb (a to przez to, że jestem leniem i nie wystartowałam w konkursie :eviltong:), ale angielskie :shake: To czemu nie wybrałaś sobie profil z rozszerzoną biologią? :) Mnie właśnie się biologia na studia przyda ;P U Morusa bardzo dobrze, leń się zrobił... dzisiaj po godzinie marszu zaczął mi dyszeć, więc musieliśmy wrócić do domu. Mięczak :evil_lol: Ale dzisiaj ciepławo było, więc może dlatego ;P A teraz to u mnie wgl masakra bo mamy nową nauczycielkę która mówi na lekcjach tylko po angielsku...i było by dobrze ale ona będzie też zapowiadać sprawdziany i zadania domowe po angielsku , a ja ledwo co rozumiem i też nie do końca:-( Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='maryg22']Tu może się uspokoi jak zaczną być sprawdziany robione....ale na też bym nie liczyła :evil_lol: No widzisz, ja też z psem chodzę (hmm...:roll:) i się jakoś pewniej przez to nie czuję... :evil_lol: Ale powiem, że i ja zaczęłam się obawiać chodzić do lasu (nawet z psem :-) ). Ale co się dziwić, jakoś na początku wakacji przed nasz blok zjechała się policja i weszli do lasu na przeciwko...Zaraz potem przyjechało pogotowie, które jednak szybko odjechało... Potem przyjechali z prokuratury i lekarz sądowy... Hmm... Pewnie jakiś pijak trochę przesadził, no ale jednak, obawiać się można :roll: Właśnie sobie uświadomiłam jak ta galeria się ostatnio nieźle rozkręciła... Przez rok pojawiło się trochę ponad 100 stron, a przez 2 tygodnie- 20... Hmm, to dosyć zastanawiające :evil_lol: Jak można się pajączka przestraszyć :crazyeye: [:evil_lol:] O! A co to się dzieje, że tyle nowych spacerowiczów dochodzi...? ;) Nie narzekaj my zawsze mieliśmy pięć polskich (na szczęście teraz nie dołożyli), a matmę w tym roku mamy aż 6 razy :placz: Plus wychowawcza, czyli zwykle pewnie będzie 7...:placz: Uspokoi, uspokoi ;P Uwierz mi, że jak będę wracać ze szkoły po 15, ledwie zjem obiad i o 17 do 21 do kościoła na próby na bierzmowanie, potem skatowana wracam do domu, odrabiam lekcje, a jeszcze w międzyczasie wyjść z psem trzeba... to czasu na dogo nie będzie ;) Ostatnio bardzo boję się lasów. Poważnie. Choć to nie oznacza, że do nich nie wchodzę - dzisiaj obowiązkowo spacer w lesie był :lol: Ja już dawno sobie uświadomiłam, że tu jest coraz głośniej i huczniej :lol: Ale to dobrze, oznacza to, że wszyscy się tutaj dobrze czują (chyba :lol:) Hmmm... K. wyciąga swoich znajomych, a ja... poznaję ich na necie :D Poważnie, właściciela malmana poznałam dzięki forum :lol: Jaki ten świat mały ;P O matko! Wyrazy współczucia! [quote name='Mada95']A teraz to u mnie wgl masakra bo mamy nową nauczycielkę która mówi na lekcjach tylko po angielsku...i było by dobrze ale ona będzie też zapowiadać sprawdziany i zadania domowe po angielsku , a ja ledwo co rozumiem i też nie do końca Szczerze? Ale tak szczerze-szczerze? Kocham nauczycieli, którzy gadają po angielski i nawet, gdy czegoś nie rozumiesz to Ci tłumaczą to w jęz. obcym :loveu: Poważnie. Dzięki temu o wiele łatwiej jest mi przyswoić język. Z tym, że to ma być czysta angielszczyzna, a nie tak jak nasza nauczycielka mieszka ją z jęz. amerykańskim... :( No i tłumaczy po polsku coś, czego nie rozumiemy co powoduje, że automatycznie się nie wysilam, by coś zrozumieć, bo i po co? Skoro zaraz mi wszystko powie po polsku :lol: O wiele lepiej mi idzie nauka, gdy prowadzi ją taki jeden nauczyciel - co też non stop mówi po angielsku, tłumaczy, opowiada, nawet poza zajęciami rozmawia często z nami po ang. :D Quote
Baton Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Musiałaś mi jeszcze przypominać o przygotowaniach do bierzmowania... Na szczęście myśmy już wszystkie modlitwy i inne takie zdawali w czerwcu ;) Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 maryg22 napisał(a):Musiałaś mi jeszcze przypominać o przygotowaniach do bierzmowania... Na szczęście myśmy już wszystkie modlitwy i inne takie zdawali w czerwcu ;) Jasne, że tak :lol: A ja nie wiem jak to u nas będzie... pewnie tak jak co roku mają 3klasy, czyli na każdy miesiąc kilka modlitw do zdania. :) Yeah! A jesli do tego dołożyć przygotowania do dwóch olimpiad, prowadzenie skłóconego zastępu (przygotowanie zbiórek wcale nie jest łatwe), zbiórki drużyny, nauka na testy oraz sprawdziany to dla mnie i dla psa w ogóle czasu nie starczy :( Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 phase napisał(a):Na pewno dasz radę. ;) Ja taka pewna już taka nie jestem, bo nawet soboty mam zaplanowane od świtu do nocy... Cóż... ;) Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Jej ile Ty masz zadań, a bierzmowanie to masakra Quote
Dzikie nieporadne Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 To tylko tak wygląda ,jak przyjdzie co do czego to wcale nie bedzie tego tyle ile się wydaje;) Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Jej ile Ty masz zadań, a bierzmowanie to masakra A! Zapomniałam o najważniejszym! Wchodzenie na forum SOS Husky i robienie psom opisów. Bo jak mi się zbierze tyyych psów to nigdy nie skończę :roll: Czemu masakra? :) Mada95 napisał(a):To tylko tak wygląda ,jak przyjdzie co do czego to wcale nie bedzie tego tyle ile się wydaje;-) Obyś miała rację, bo na samą myśl dostaję dreszczy :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale tu sie szkolnie zrobiło :eviltong: Może się zapiszemy do jakiejś szkoły, żeby mieć o czym z nimi pisać przez najbliższe 10 miesięcy :evil_lol: Quote
Istar19 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ty$ka nie martw się :) ja tak co roku się martwiłam - jak znajdę na wszystko czas? nauka, pies/psy, schronisko, robienie opisów/ogłoszeń ...a przecież jeszcze chciałam każdego dnia poczytać/popisać/porysować itp ..i jakoś zawsze był czas, nie raz nawet na oglądanie telewizji :D grunt to nie myśleć o wszystkim na raz! :) u nas przygotowanie do bierzmowania wyglądało tak, że musieliśmy kilka razy iść na mszę, kilka razy dodatkowo do kościoła i tyle..żadnego zdawania niczego :] ja na prawdę zazdroszczę wam że jeszcze się uczycie ... ile bym dała by wrócić do szkoły i móc olać pracę ^^' i ile na studia mam zamiar za rok iść , tak pracy rzucić nie mogę ... fajnie że wam się grono spacerowe powiększa :) w kupie raźniej. choć przyznam że ja czasem wole iść sama ...tylko las, moje psy i ja ... kiedy Twój aparat wraca z naprawy ?:P Quote
Izabela124. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Bo trzeba się uczyć tych wszystkich modlitw niewiadomo po co, bo na zaliczeniu i tak tylko kilka każą wybrać, już nie pamiętam dokładnie jak to było. Poza tym straszą, że kogoś nie dopuszczą jak będzie zachowywał się tak czy siak, a i tak wszystkich dopuszczają Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Dlaczego ja nie widzę postu Agi? :( magdabroy napisał(a):Może się zapiszemy do jakiejś szkoły, żeby mieć o czym z nimi pisać przez najbliższe 10 miesięcy :evil_lol: Oj tam oj tam :eviltong: Szkolnie będzie na początku, potem pewnie emocje ochłoną i wszystko wróci do normy :evil_lol: Istar19 napisał(a):Ty$ka nie martw się :smile: ja tak co roku się martwiłam - jak znajdę na wszystko czas? nauka, pies/psy, schronisko, robienie opisów/ogłoszeń ...a przecież jeszcze chciałam każdego dnia poczytać/popisać/porysować itp ..i jakoś zawsze był czas, nie raz nawet na oglądanie telewizji :-D grunt to nie myśleć o wszystkim na raz! :smile: u nas przygotowanie do bierzmowania wyglądało tak, że musieliśmy kilka razy iść na mszę, kilka razy dodatkowo do kościoła i tyle..żadnego zdawania niczego :] ja na prawdę zazdroszczę wam że jeszcze się uczycie ... ile bym dała by wrócić do szkoły i móc olać pracę ^^' i ile na studia mam zamiar za rok iść , tak pracy rzucić nie mogę ... fajnie że wam się grono spacerowe powiększa :smile: w kupie raźniej. choć przyznam że ja czasem wole iść sama ...tylko las, moje psy i ja ... kiedy Twój aparat wraca z naprawy ?:P No niby masz rację. ;) Jednak po wakacyjnym obijaniu się będzie ciężko wrócić do rzeczywistości i znów wszystko planować :eviltong: Ja i tak Cię podziwiam za organizację czasu, naprawdę :) Naprawdę? U nas teraz do kościoła się codziennie chodzi od października (do bierzmowania!), zalicza modlitwy, a potem, w kościele jest test, który nota bene jest w tym samym tygodniu co testy gimnazjalne :roll: Jakieś inne byś studia wybrała? Czy inną pracę? ;) Ja tam nie zazdroszczę osobom pracującym, co to to nie ;P Ja też lubię pobyć sama. Np. dzisiaj był taki spacer :) Sama nie mam pojęcia... mieli dzwonić jak naprawią... Izabela124. napisał(a):Bo trzeba się uczyć tych wszystkich modlitw niewiadomo po co, bo na zaliczeniu i tak tylko kilka każą wybrać, już nie pamiętam dokładnie jak to było. Poza tym straszą, że kogoś nie dopuszczą jak będzie zachowywał się tak czy siak, a i tak wszystkich dopuszczają Zależy na kogo trafisz ;) Miejmy nadzieję, że trafię na fajnego księdza. Tfu! Co ja mówię, mnie wszyscy przecież lubią :loveu::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 magdabroy napisał(a):Może się zapiszemy do jakiejś szkoły, żeby mieć o czym z nimi pisać przez najbliższe 10 miesięcy :evil_lol: oooo dobra , to idziemy na weterynarie :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Dlaczego ja nie widzę postu Agi? :( ej no wlasnie dlaczego nie widzisz ?? :mad: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 dOgLoV napisał(a):ej no wlasnie dlaczego nie widzisz ?? :mad: Nie mam pojęcia... Który to post? Kompletnie go nie widzę, przejrzałam kilkakrotnie tę stronę i nic nie widzę... normalnie, jakby mi na wzrok padło... :lol: Quote
*Magda* Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 dOgLoV napisał(a):oooo dobra , to idziemy na weterynarie :evil_lol: Gdybym nie poszła na ekonomię, to skończyłabym weterynarię :eviltong: Ale to już inna historia :( Quote
Istar19 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 wybrałabym się na studia - bo odkładam to już drugi rok ..no ale chciałam się wyprowadzić z domu to musiałam iść pracować - niestety. a pracę z chęcią zmienię, jak tylko znajdę inną. bo w tej to już nie wytrzymuje i zdrowie mi się z nerwów odzywa ;) z bierzmowaniem macie przechlapane ...ja zbyt religijna nie jestem i gdybym miała tak jak Ty przygotowanie do bierzmowania, pewnie bym odpuściła :oops: początek po wakacjach zawsze trudny :) ale minie tydzień, dwa i już pójdzie z górki ... takiej z wertepami, ale zawsze jednak z górki ;) Quote
phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 W sumie gimnazjum nie jest złe, ja dopiero w LO zaczęłam widzieć ile mam nauki i naprawdę siedziałam nad książkami, szczególnie 3 klasa (wiadomo matura).. Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Dobra, już widzę, Aga :lol: Tak tutaj gadają, że Ciebie pominęłam na poprzedniej stronie. Jaki tuman ze mnie :evil_lol: [quote name='Istar19']wybrałabym się na studia - bo odkładam to już drugi rok ..no ale chciałam się wyprowadzić z domu to musiałam iść pracować - niestety. a pracę z chęcią zmienię, jak tylko znajdę inną. bo w tej to już nie wytrzymuje i zdrowie mi się z nerwów odzywa ;) z bierzmowaniem macie przechlapane ...ja zbyt religijna nie jestem i gdybym miała tak jak Ty przygotowanie do bierzmowania, pewnie bym odpuściła :oops: początek po wakacjach zawsze trudny :) ale minie tydzień, dwa i już pójdzie z górki ... takiej z wertepami, ale zawsze jednak z górki ;) Rozumiem Cię. Mam nadzieję, że znajdziesz coś lepszego ;) Natomiast ja jestem dość religijna, a poza tym chcę mieć drugie imię. Jakieś oryginalne sobie znajdę :evil_lol: Masz rację... co do tych wertepów :eviltong: [quote name='phase']W sumie gimnazjum nie jest złe, ja dopiero w LO zaczęłam widzieć ile mam nauki i naprawdę siedziałam nad książkami, szczególnie 3 klasa (wiadomo matura).. Dziękuję Ci za pocieszenie. Naprawdę. Teraz już wiem, że w liceum to po nocach spać nie będę A tak serio to... w gim. ja się wiele nie uczę i wyciągam dośc pozytywne oceny (na tyle, by mieć świadectwo z paskiem), ale w tym roku 3klasa, więc postanowiłam robić tyle, na ile umiem, czyli na lepsze oceny. No i wziąć udział w kilku konkursach - to zawsze zaważy na mojej ocenie. Słowem - chcę być idealną uczennicą. Huahua, już to widzę Quote
Istar19 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 drugie? ja na bierzmowaniu dostałam trzecie :) coś się niecoś wie o tych wertepach ...w gimnazjum są dość małe, phase ma rację - w liceum/technikum to dopiero zaczyna się bieg na orientację po ciemku z zepsutą latarką (jak już idziemy tymi skojarzeniami :evil_lol: ) Quote
phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ty$ka napisał(a): Natomiast ja jestem bardzo religijna, a poza tym chcę mieć drugie imię. Jakieś oryginalne sobie znajdę :evil_lol: O właśnie miałam pytać jakie imię będziesz brała. :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 magdabroy napisał(a):Gdybym nie poszła na ekonomię, to skończyłabym weterynarię :eviltong: Ale to już inna historia :( gdyby babcia miala wasy to by byla babcia , nie ma co myslami biegnac wstecz trzeba isc przed siebie ;) Ty$ka napisał(a):Dobra, już widzę, Aga :lol: Tak tutaj gadają, że Ciebie pominęłam na poprzedniej stronie. Jaki tuman ze mnie :evil_lol: ważne ze sie nawróciłaś :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Istar19']drugie? ja na bierzmowaniu dostałam trzecie :) coś się niecoś wie o tych wertepach ...w gimnazjum są dość małe, phase ma rację - w liceum/technikum to dopiero zaczyna się bieg na orientację po ciemku z zepsutą latarką (jak już idziemy tymi skojarzeniami :evil_lol: ) Ja mam jedno jedyne. Bardzo do mnie pasujące - Justyna. I jestem wredna jak wszystkie Justyny :evil_lol: Wiem, wiem... A orientacja po ciemku z zepsutą latarką jest fajna. A jeszcze fajniejsza jak jesteś w lesie, w którym jesteś pierwszy raz i mieszkają w nim żmije, a obok siebie słyszysz chrumkanie dzika, a go nie widzisz :evil_lol: Adrenalina wtedy podskakuje na 100% :evil_lol: Znam to z autopsji :eviltong: Więc może z liceum nie będzie tak źle :D [quote name='phase']O właśnie miałam pytać jakie imię będziesz brała. :eviltong: Jeszcze szukam :eviltong: [quote name='dOgLoV']gdyby babcia miala wasy to by byla babcia , nie ma co myslami biegnac wstecz trzeba isc przed siebie ;-) ważne ze sie nawróciłaś :evil_lol: Przepraszam, musiałam :diabloti: Widzisz jaka jestem dobra :loveu: Quote
Recommended Posts