Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maryg22 napisał(a):
No dobra, w takim razie skrót :lol:
Zapewne bym go wytarła jakąś mokrą ściereczką :evil_lol:

No! :cool3:
Ale też by miał kontakt z wodą, nie? A ja tam od razu załatwiłam tel. darmowy prysznic :evil_lol: Widzisz jaka jestem dobra :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
To sobie poczytałam :diabloti:
Mogłabyś zacząć książkę pisać ;-)

Dobrze, że tak fajnie opisujesz bo brak zdjęć na razie mogę Ci darować :evil_lol:

A ja się napisałam :diabloti:
Ja i książka? :roflt: Coś Ty, piszę dużo (co nie znaczy, że ładnie :P), ale nawet jak postanawiam jakieś opowiadanie napisać to zaczynam i nie kończę, bo mnie już się to znudzi :eviltong:

Ach dziękuję za wyrozumiałość. Jesteś taka dla mnie dobra :loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Ja tam nie mam nic przeciwko twoim bazgrolom, a ty jak zwykle przesadzasz, u mnie to by nic podobnego nie wyszło, bo jestem kiepska w te klocki:razz:
To dobrze, że nie masz przeciwko, bo w morusowej galerii to norma jest, że dużo piszę :lol:
Nie przesadzam, po prostu wiem, że brzydko piszę ;).
E tam, przesadzasz :) Choć szczerze mówiąc to wodolejstwo mam od zawsze. Jak mamy egzaminy pisemne i jakieś tam wypracowania z jęz. polskiego to wszyscy narzekają, że za dużo trzeba napisać, a ja... że mało miejsca mamy przeznaczone na to - i zawsze dziubdziam, by jak najwięcej zmieścić :lol:

[quote name='Ptysiak']Ach proszę bardzo
W końcu mamy wspólną chusteczkę to musimy być dla siebie dobre i miłe
No tak, jak mogłam zapomnieć, że coś nas łączy

Posted (edited)

relacja super :) rekompensuje brak zdjęć
ale po marudzę ..jak dla mnie mogłaby być dłuższa :D

a u nas też dziś pada :( do południa było w miarę jeszcze, ale teraz pada non stop. Przynajmniej jak byłam w schronie to było sucho ...świetnym psiakiem się teraz zajmuje :D ale straszny z niego panikarz ...boi się własnego cienia :(

Edited by Istar19
Posted

ciesze się,że macie nową spacerową Towarzyszkę i Towarzysza :loveu: a co do Kropki to wydaje mi się,że jak tylko Młody się trochę uspokoi i wyciszy to nie powinno być problemu często dla dorosłych psów takie natarczywe szczeniaki są bardzo denerwujące powiedz K. żeby się nie przejmowała :D :loveu:

Posted

Istar19 napisał(a):
relacja super :) rekompensuje brak zdjęć
ale po marudzę ..jak dla mnie mogłaby być dłuższa :D

a u nas też dziś pada :( do południa było w miarę jeszcze, ale teraz pada non stop. Przynajmniej jak byłam w schronie to było sucho ...świetnym psiakiem się teraz zajmuje :D ale straszny z niego panikarz ...boi się własnego cienia :(

To dobrze, że rekompensuje :lol:
No wiesz :evil_lol: Specjalnie dla Ciebie następne będą dłuższe (już słyszę te okrzyki radości innych :diabloti:)

Widocznie cała ładna pogoda jest u nas :razz: Ślicznie, pięknie, ciepło, słonecznie ;]
O, cóż to za psiak - przedstaw go. Mam nadzieję, że jego lęk szybko miną...

Molowe napisał(a):
ciesze się,że macie nową spacerową Towarzyszkę i Towarzysza :loveu: a co do Kropki to wydaje mi się,że jak tylko Młody się trochę uspokoi i wyciszy to nie powinno być problemu często dla dorosłych psów takie natarczywe szczeniaki są bardzo denerwujące powiedz K. żeby się nie przejmowała :-D :loveu:

Też się cieszę. Jeszcze pozałatwiać parę ludków i stworzymy gang :evil_lol:
I tak jej tłumaczyłam, mam nadzieję że nie będzie się tak przejmować tym wszystkim. ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
No jak mogłaś zapomnieć... ranisz moje uczucia :placz::evil_lol:

Ojej, przepraszam :(
łap naszą chusteczkę i wytrzyj swoje łzy :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ojej, przepraszam :(
łap naszą chusteczkę i wytrzyj swoje łzy :evil_lol:

Oj dziękuję :loveu: Od razu mi lepiej :evil_lol:

ps. kiedyś przydałoby się ja wyprać :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Oj dziękuję :loveu: Od razu mi lepiej :evil_lol:

ps. kiedyś przydałoby się ja wyprać :evil_lol:

Widzisz jak się o Ciebie troszczę :loveu:

To pierz, na pewno Ptysiu Ci w tym pomoże :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
:loveu:

Bardzo dziękuję za taka pomoc :roll::evil_lol:

Pff, w ogóle nie doceniasz Ptysia. On od razu by chusteczkę porządnie wydeptał i posrpawdzał jej jakość :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Pff, w ogóle nie doceniasz Ptysia. On od razu by chusteczkę porządnie wydeptał i posrpawdzał jej jakość :evil_lol:

No tak racja :diabloti:... przy okazji umyłby nią podłogę i nawet wylał wodę z miski po praniu :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
No tak racja :diabloti:... przy okazji umyłby nią podłogę i nawet wylał wodę z miski po praniu :evil_lol:

No widzisz jaki chłopak jest pracowity :eviltong:

rashelek napisał(a):
Ale wy tu nadajecie :mad:
Spacer pełen wrażeń po prostu :P A żadna z dziewczyn nie ma aparatu? Chciałabym zobaczyć Ciapka, bo szczeniaki szybko się zmieniają :smile:

100% normy, moja droga :cool3:
Ano tak ;] Niestety, żadna z nich nie ma w posiadaniu własnego aparatu. A rodzinka K. nie wierzy, że ich własny wróci z wyprawy psiej w całości :evil_lol: Fakt, szybko się zmieniają. Jeszcze 2 tygodnie temu widziałam Ciapka (ale go jeszcze nie znałam) i był taki mały, a teraz to 2x tyle ;). Mam cichą nadzieję, że w tym tygodniu wróci aparat, bo inaczej się pochlastam.... :roll:

Posted

inni jak nie chcą nie muszą czytać - ale jakoś w to nie wierze że im się nie będzie chciało ;)

szkoda że nie macie aparatu - faktycznie za tydzień dwa Ciapek to będzie już inny pies

A psiak nazywa się Punto - Punciak ...nie ma jak oryginalne imię ^^' ma ok roku, waży z 8 kg i jest najsłodszym stworzeniem w schronisku ..ale spanikowany bardziej od Holi jeśli chodzi o kontakty z psami czy ludźmi :( za parę minut będę zgrywać zdjęcia to go pokaże ..może się ktoś w nim zakocha :D
ogólnie nie miałam go wyprowadzać ...bo ja zawsze duże psy w schronisku mam pod opieką - ale stwierdziłam że potrzebuje odsapnąć po ostatnim 35 kg ciągniku :D no i dobrze się stało - bo Punciak potrzebuje choć tych kilku spacerów żeby się otworzyć

Posted

[quote name='Istar19']inni jak nie chcą nie muszą czytać - ale jakoś w to nie wierze że im się nie będzie chciało ;)

szkoda że nie macie aparatu - faktycznie za tydzień dwa Ciapek to będzie już inny pies

A psiak nazywa się Punto - Punciak ...nie ma jak oryginalne imię ^^' ma ok roku, waży z 8 kg i jest najsłodszym stworzeniem w schronisku ..ale spanikowany bardziej od Holi jeśli chodzi o kontakty z psami czy ludźmi :( za parę minut będę zgrywać zdjęcia to go pokaże ..może się ktoś w nim zakocha :D
ogólnie nie miałam go wyprowadzać ...bo ja zawsze duże psy w schronisku mam pod opieką - ale stwierdziłam że potrzebuje odsapnąć po ostatnim 35 kg ciągniku :D no i dobrze się stało - bo Punciak potrzebuje choć tych kilku spacerów żeby się otworzyć
No tak - każdy wszystko czyta, by niczego czasem nie przeoczyć :D

Ciapek przypomina szczenię barbeta, nawet jak go pierwszy raz zobaczyłam to zapytałam się czy to barbet. Identyczny jak ten:

I takie same miny strzela jak ten: http://kula.ndl.pl/wp-content/gallery/inne/p210909_10-570001.jpg

Ojej, biedactwo... :( Czekam na fotki Punto, mam nadzieję, że szybko znajdzie swój dom.

[quote name='Ptysiak']To może być ciekawe
Bardzo :roflt:
Ja nie umiem rysować :P

Posted

rashelek napisał(a):
Narysuj, będziemy mialy pewność jak NIE wygląda :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:

I przy okazji padłybyście ze śmiechu :cool3: