Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 maryg22 napisał(a):No dobra, w takim razie skrót :lol: Zapewne bym go wytarła jakąś mokrą ściereczką :evil_lol: No! :cool3: Ale też by miał kontakt z wodą, nie? A ja tam od razu załatwiłam tel. darmowy prysznic :evil_lol: Widzisz jaka jestem dobra :evil_lol: Ptysiak napisał(a):To sobie poczytałam :diabloti: Mogłabyś zacząć książkę pisać ;-) Dobrze, że tak fajnie opisujesz bo brak zdjęć na razie mogę Ci darować :evil_lol: A ja się napisałam :diabloti: Ja i książka? :roflt: Coś Ty, piszę dużo (co nie znaczy, że ładnie :P), ale nawet jak postanawiam jakieś opowiadanie napisać to zaczynam i nie kończę, bo mnie już się to znudzi :eviltong: Ach dziękuję za wyrozumiałość. Jesteś taka dla mnie dobra :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ach proszę bardzo :loveu: W końcu mamy wspólną chusteczkę to musimy być dla siebie dobre i miłe :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='leónowa']Ja tam nie mam nic przeciwko twoim bazgrolom, a ty jak zwykle przesadzasz, u mnie to by nic podobnego nie wyszło, bo jestem kiepska w te klocki:razz: To dobrze, że nie masz przeciwko, bo w morusowej galerii to norma jest, że dużo piszę :lol: Nie przesadzam, po prostu wiem, że brzydko piszę ;). E tam, przesadzasz :) Choć szczerze mówiąc to wodolejstwo mam od zawsze. Jak mamy egzaminy pisemne i jakieś tam wypracowania z jęz. polskiego to wszyscy narzekają, że za dużo trzeba napisać, a ja... że mało miejsca mamy przeznaczone na to - i zawsze dziubdziam, by jak najwięcej zmieścić :lol: [quote name='Ptysiak']Ach proszę bardzo W końcu mamy wspólną chusteczkę to musimy być dla siebie dobre i miłe No tak, jak mogłam zapomnieć, że coś nas łączy Quote
Istar19 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) relacja super :) rekompensuje brak zdjęć ale po marudzę ..jak dla mnie mogłaby być dłuższa :D a u nas też dziś pada :( do południa było w miarę jeszcze, ale teraz pada non stop. Przynajmniej jak byłam w schronie to było sucho ...świetnym psiakiem się teraz zajmuje :D ale straszny z niego panikarz ...boi się własnego cienia :( Edited September 1, 2012 by Istar19 Quote
Molowe Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 ciesze się,że macie nową spacerową Towarzyszkę i Towarzysza :loveu: a co do Kropki to wydaje mi się,że jak tylko Młody się trochę uspokoi i wyciszy to nie powinno być problemu często dla dorosłych psów takie natarczywe szczeniaki są bardzo denerwujące powiedz K. żeby się nie przejmowała :D :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Istar19 napisał(a):relacja super :) rekompensuje brak zdjęć ale po marudzę ..jak dla mnie mogłaby być dłuższa :D a u nas też dziś pada :( do południa było w miarę jeszcze, ale teraz pada non stop. Przynajmniej jak byłam w schronie to było sucho ...świetnym psiakiem się teraz zajmuje :D ale straszny z niego panikarz ...boi się własnego cienia :( To dobrze, że rekompensuje :lol: No wiesz :evil_lol: Specjalnie dla Ciebie następne będą dłuższe (już słyszę te okrzyki radości innych :diabloti:) Widocznie cała ładna pogoda jest u nas :razz: Ślicznie, pięknie, ciepło, słonecznie ;] O, cóż to za psiak - przedstaw go. Mam nadzieję, że jego lęk szybko miną... Molowe napisał(a):ciesze się,że macie nową spacerową Towarzyszkę i Towarzysza :loveu: a co do Kropki to wydaje mi się,że jak tylko Młody się trochę uspokoi i wyciszy to nie powinno być problemu często dla dorosłych psów takie natarczywe szczeniaki są bardzo denerwujące powiedz K. żeby się nie przejmowała :-D :loveu: Też się cieszę. Jeszcze pozałatwiać parę ludków i stworzymy gang :evil_lol: I tak jej tłumaczyłam, mam nadzieję że nie będzie się tak przejmować tym wszystkim. ;) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No jak mogłaś zapomnieć... ranisz moje uczucia :placz::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):No jak mogłaś zapomnieć... ranisz moje uczucia :placz::evil_lol: Ojej, przepraszam :( łap naszą chusteczkę i wytrzyj swoje łzy :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Ojej, przepraszam :( łap naszą chusteczkę i wytrzyj swoje łzy :evil_lol: Oj dziękuję :loveu: Od razu mi lepiej :evil_lol: ps. kiedyś przydałoby się ja wyprać :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Oj dziękuję :loveu: Od razu mi lepiej :evil_lol: ps. kiedyś przydałoby się ja wyprać :evil_lol: Widzisz jak się o Ciebie troszczę :loveu: To pierz, na pewno Ptysiu Ci w tym pomoże :D Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Widzisz jak się o Ciebie troszczę :loveu: To pierz, na pewno Ptysiu Ci w tym pomoże :D :loveu: Bardzo dziękuję za taka pomoc :roll::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a)::loveu: Bardzo dziękuję za taka pomoc :roll::evil_lol: Pff, w ogóle nie doceniasz Ptysia. On od razu by chusteczkę porządnie wydeptał i posrpawdzał jej jakość :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Pff, w ogóle nie doceniasz Ptysia. On od razu by chusteczkę porządnie wydeptał i posrpawdzał jej jakość :evil_lol: No tak racja :diabloti:... przy okazji umyłby nią podłogę i nawet wylał wodę z miski po praniu :evil_lol: Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ale wy tu nadajecie :mad: Spacer pełen wrażeń po prostu :P A żadna z dziewczyn nie ma aparatu? Chciałabym zobaczyć Ciapka, bo szczeniaki szybko się zmieniają :) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):No tak racja :diabloti:... przy okazji umyłby nią podłogę i nawet wylał wodę z miski po praniu :evil_lol: No widzisz jaki chłopak jest pracowity :eviltong: rashelek napisał(a):Ale wy tu nadajecie :mad: Spacer pełen wrażeń po prostu :P A żadna z dziewczyn nie ma aparatu? Chciałabym zobaczyć Ciapka, bo szczeniaki szybko się zmieniają :smile: 100% normy, moja droga :cool3: Ano tak ;] Niestety, żadna z nich nie ma w posiadaniu własnego aparatu. A rodzinka K. nie wierzy, że ich własny wróci z wyprawy psiej w całości :evil_lol: Fakt, szybko się zmieniają. Jeszcze 2 tygodnie temu widziałam Ciapka (ale go jeszcze nie znałam) i był taki mały, a teraz to 2x tyle ;). Mam cichą nadzieję, że w tym tygodniu wróci aparat, bo inaczej się pochlastam.... :roll: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jak nie macie aparatu to może narysuj ? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Jak nie macie aparatu to może narysuj ? :evil_lol: O Matko Boska! Lepiej nie, bo mi niezła karykatura wyjdzie :evil_lol: Quote
Istar19 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 inni jak nie chcą nie muszą czytać - ale jakoś w to nie wierze że im się nie będzie chciało ;) szkoda że nie macie aparatu - faktycznie za tydzień dwa Ciapek to będzie już inny pies A psiak nazywa się Punto - Punciak ...nie ma jak oryginalne imię ^^' ma ok roku, waży z 8 kg i jest najsłodszym stworzeniem w schronisku ..ale spanikowany bardziej od Holi jeśli chodzi o kontakty z psami czy ludźmi :( za parę minut będę zgrywać zdjęcia to go pokaże ..może się ktoś w nim zakocha :D ogólnie nie miałam go wyprowadzać ...bo ja zawsze duże psy w schronisku mam pod opieką - ale stwierdziłam że potrzebuje odsapnąć po ostatnim 35 kg ciągniku :D no i dobrze się stało - bo Punciak potrzebuje choć tych kilku spacerów żeby się otworzyć Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):O Matko Boska! Lepiej nie, bo mi niezła karykatura wyjdzie :evil_lol: To może być ciekawe :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Istar19']inni jak nie chcą nie muszą czytać - ale jakoś w to nie wierze że im się nie będzie chciało ;) szkoda że nie macie aparatu - faktycznie za tydzień dwa Ciapek to będzie już inny pies A psiak nazywa się Punto - Punciak ...nie ma jak oryginalne imię ^^' ma ok roku, waży z 8 kg i jest najsłodszym stworzeniem w schronisku ..ale spanikowany bardziej od Holi jeśli chodzi o kontakty z psami czy ludźmi :( za parę minut będę zgrywać zdjęcia to go pokaże ..może się ktoś w nim zakocha :D ogólnie nie miałam go wyprowadzać ...bo ja zawsze duże psy w schronisku mam pod opieką - ale stwierdziłam że potrzebuje odsapnąć po ostatnim 35 kg ciągniku :D no i dobrze się stało - bo Punciak potrzebuje choć tych kilku spacerów żeby się otworzyć No tak - każdy wszystko czyta, by niczego czasem nie przeoczyć :D Ciapek przypomina szczenię barbeta, nawet jak go pierwszy raz zobaczyłam to zapytałam się czy to barbet. Identyczny jak ten: I takie same miny strzela jak ten: http://kula.ndl.pl/wp-content/gallery/inne/p210909_10-570001.jpg Ojej, biedactwo... :( Czekam na fotki Punto, mam nadzieję, że szybko znajdzie swój dom. [quote name='Ptysiak']To może być ciekawe Bardzo :roflt: Ja nie umiem rysować :P Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Narysuj, będziemy mialy pewność jak NIE wygląda :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 rashelek napisał(a):Narysuj, będziemy mialy pewność jak NIE wygląda :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 rashelek napisał(a):Narysuj, będziemy mialy pewność jak NIE wygląda :evil_lol: Ptysiak napisał(a)::evil_lol: I przy okazji padłybyście ze śmiechu :cool3: Quote
Istar19 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Psiak słodki :D taka zakręcona kulka^^' a to Punto, kundel bury :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231514-Punto-ma%C5%82y-kompaktowy-i-przera%C5%BCony-%C5%9Bwiatem-psiak?p=19605995#post19605995 Quote
Recommended Posts