stokrotka.af Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no czytam, czytam i czytam i końca nie widać ;) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Mogłabyś zacząć książkę pisać ;) Też to chciałam napisać :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Istar19']Psiak słodki :D taka zakręcona kulka^^' a to Punto, kundel bury :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231514-Punto-mały-kompaktowy-i-przerażony-światem-psiak?p=19605995#post19605995 A ja A. nie zazdroszczę czesania takiego kudłacza :evil_lol: Jaki słodziak :loveu: Zaraz wpadnę na jego wątek. [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:smile: Witamy :loveu: [quote name='stokrotka.af']no czytam, czytam i czytam i końca nie widać ;-) To dobrze czy źle? :evil_lol: [quote name='magdabroy']Też to chciałam napisać :evil_lol: Co Wyście się tej książki uczepiły? :p Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a): Co Wyście się tej książki uczepiły? :p Bo masz talent do pisania opowiadań :) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):Bo masz talent do pisania opowiadań :) To miłe jest, co piszecie, ale będę powtarzać się jak zepsuta płyta - naprawdę nie mam talentu ;) Quote
Izabela124. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No to niezły spacerek mieliście. Chcę zobaczyć nowego spacerowicza :) Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Utalentowana, i jeszcze jaka skromna, pisz dziewczyno książke bo sie zmarnujesz;) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):To miłe jest, co piszecie, ale będę powtarzać się jak zepsuta płyta - naprawdę nie mam talentu ;) Ty wiesz swoje, a my mamy rację :eviltong: Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Opowiadania opowiadaniami, ale pisanie czegoś dłuższego jest wybitnie trudne i frustrujące ;) Też wielokrotnie przy publikacji swoich opowiadań słyszałam, żeby napisać coś porządnego - tylko to nie tak hop siup :P Także Tyśka łączę się w bólu :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Izabela124.']No to niezły spacerek mieliście. Chcę zobaczyć nowego spacerowicza :) Ja też bym wiele rzeczy chciała :evil_lol: Fotki będą dopiero po naprawie aparatu... [quote name='leónowa']Utalentowana, i jeszcze jaka skromna, pisz dziewczyno książke bo sie zmarnujesz;-) E tam, ja wychodzę z założenia, że nic w przyrodzie nie zginie :evil_lol: A talent pisarski to ma mój kochany malamuci DT Asia, którą każdy uwielbia czytać i pod prośbami i groźbami wydała książkę. Pieniądze z zakupy książki zostaną oczywiście przeznaczone na FAM. Jakby ktoś był zainteresowany to parę opowiadań, tak na zachętę macie m.in. na malamucim blogu: http://malamucie-opowiesci.blogspot.com/ oczywiście pisze jako Asia ;) A tu jest o książce: http://malamucie-opowiesci.blogspot.com/2012/08/psy-z-pieka-rodem.html [quote name='magdabroy']Ty wiesz swoje, a my mamy rację :eviltong: No tak... każdy ma swoją rację :P Quote
Istar19 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka ty tez talent masz i nie marudź ;) ale ja do niczego nie zmuszam - ja chce tylko więcej opisów waszych spacerów i w ogóle :D a co do książki ja już zamówiłam :D blog śledzę od kiedy powstał ...p Asia pisze fenomenalnie! Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='rashelek']Opowiadania opowiadaniami, ale pisanie czegoś dłuższego jest wybitnie trudne i frustrujące ;) Też wielokrotnie przy publikacji swoich opowiadań słyszałam, żeby napisać coś porządnego - tylko to nie tak hop siup :P Także Tyśka łączę się w bólu :evil_lol: Tylko jedna mnie rozumie :D :lol: Jak zwykle możemy się połączyć w bólu ;P [quote name='leónowa']Dokładnie I wszystko jasne :loveu: [quote name='Istar19']Ty$ka ty tez talent masz i nie marudź ale ja do niczego nie zmuszam - ja chce tylko więcej opisów waszych spacerów i w ogóle a co do książki ja już zamówiłam blog śledzę od kiedy powstał ...p Asia pisze fenomenalnie! Ja nie marudzę, ja na wszystko patrzę realistycznie tylko ;) Jasne, że nie zmuszasz, ale na Twoją prośbę nie będę się streszczać i stopować :P Hehe, ja też. Z niecierpliwością wyczekuję na książkę :) Blog też należy do moich ulubionych, a Asię muszę zawsze poczytać. Nawet gdy nie mam czasu przeglądać malamucie forum to zawsze zaglądam do tymczasowiczów Asi :D Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Hahaha a ja kiedyś w wieku ok 9 lat napisałam swoją książkę a raczej opowiadanie, do tej pory gdzieś ją mam, nawet jak ją ostatnio czytałam to aż sama się dziwiłam jakie ja miałam głupoty w głowie :D Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Hahaha a ja kiedyś w wieku ok 9 lat napisałam swoją książkę a raczej opowiadanie, do tej pory gdzieś ją mam, nawet jak ją ostatnio czytałam to aż sama się dziwiłam jakie ja miałam głupoty w głowie :D Ja też w tym wieku "wydawałam" książki. :lol: Teraz jak je czytam to zawsze się śmieję do łez :D Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja też pisałam jak miałam z 10 lat, horror. Teraz horror to czytać :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja też pisałam jak miałam z 10 lat, horror. Teraz horror to czytać :evil_lol: Może nie jest tak źle :lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Może nie jest tak źle :lol: Uwierz, że jest nawet gorzej :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja też pisałam jak miałam z 10 lat, horror. Teraz horror to czytać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja też pisałam jak miałam z 10 lat, horror. Teraz horror to czytać :evil_lol: :-D:-D:-D Ja to nawet miałam wątek miłosny w mojej książce:lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a)::-D:-D:-D Ja to nawet miałam wątek miłosny w mojej książce:lol: Ja napisałam 1-wszy tom i drugi zaczęłam bo koleżanka (też miała 10 lat) czytała i stwierdziła że niesamowite, aż się bała normalnie :evil_lol: A jakiś rok temu jak to znalazłam i dałam Jej poczytać to obie płakałyśmy ze śmiechu:evil_lol: Schowałam tak by Sebek nie widział bo chyba by się ze mną rozwiódł :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja napisałam 1-wszy tom i drugi zaczęłam bo koleżanka (też miała 10 lat) czytała i stwierdziła że niesamowite, aż się bała normalnie :evil_lol: A jakiś rok temu jak to znalazłam i dałam Jej poczytać to obie płakałyśmy ze śmiechu:evil_lol: Schowałam tak by Sebek nie widział bo chyba by się ze mną rozwiódł :evil_lol: To ja nie miałam tak dobrze bo nie miałam swoich czytelniczek :lol: Może warto opublikować twoją książkę na dogomanii, może ktoś odkryje i doceni twój wrodzony talent pisarski :cool3::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):To ja nie miałam tak dobrze bo nie miałam swoich czytelniczek :lol: Może warto opublikować twoją książkę na dogomanii, może ktoś odkryje i doceni twój wrodzony talent pisarski :cool3::evil_lol: Albo mnie zamkną w domu bez klamek z miękkimi ścianami :evil_lol: Quote
Recommended Posts