Jump to content
Dogomania

Cudowny Max - od 2003r. za kratami NARESZCIE MA DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

Sesję i nagrany filmik, bo Monika wpadła na pomysł, że pokazać, że to nie jest psiak, na którym schronisko odcisnęło swoję piętno, że jest przyjacielski, wesoły, jednym słowem pies idealny :)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jesli chodzi o filmik to chyba dopiero w przyszłym tyg bo jutro z samego rana jednak wyjezdzam z Krakowa. Co do zdjęc to może Avaloth w weekend go obfoci :)

Posted

Jutro z Natalią jesteśmy umówione na sesję. Mam nadzieję, że coś wyjdzie, bo Maks dobrym modelem nie jest :D Ale obiecuję się starać.
A filmik po powrocie Paoii, w mojej lustrzance niestety jeszcze nie ma opcji nagrywania, a cyfrówkę zabrała siostra na wakacje.

Posted

Panna Marple napisał(a):
A czy rozważałyście Cioteczki umieszczenie maksa w hoteliku? Co prawda, być może byłby to hotelik dożywotni, ale może to jest jakaś alternatywa dla schronu?

w schronisku Maks nie ma tak źle, jest na pojedynczym boksie, ma jedzenie i spacery, a hotel byłby identyczny, też by trafił do boksu, niestety my- wolontariuszki jeszcze się uczymy więc nie mamy możliwości opłacać same taki hotel, a jak to się często zdarza na dogo, zazwyczaj zostaje się samemu z płaceniem hoteliku...

Posted

Rumi. napisał(a):
w schronisku Maks nie ma tak źle, jest na pojedynczym boksie, ma jedzenie i spacery, a hotel byłby identyczny, też by trafił do boksu, niestety my- wolontariuszki jeszcze się uczymy więc nie mamy możliwości opłacać same taki hotel, a jak to się często zdarza na dogo, zazwyczaj zostaje się samemu z płaceniem hoteliku...
Jasne, rozumiem. Tak tylko głośno myślałam

Posted

Panna Marple napisał(a):
Jasne, rozumiem. Tak tylko głośno myślałam

;) często nam zadają takie pytania, lecz uważamy tak jak napisałam powyżej, jak pies jest na pojedynczym boksie to nie ma najgorzej, o wiele lepiej w hoteliku napewno by nie mial, krakowski schron jest całkiem niezły jeśli chodzi o warunki.

Posted

ja tam uważam, że w hotelu miałby o wiele lepiej, długie spacery codziennie, dobra karma i większą uwagę zwraca się na jednostkę, ale niestety Panna Marple pieniędzy na hotelik nie mamy, ja sobie nie mogę w razie czego pozwolić na żadne długi... :/ Maksa ratowałby jedynie własny domek... :(

Posted

margoth137 napisał(a):
taka matka by się temu dziecku na stałe przydała tzn 24h;)

tylko coś nie widać na horyzoncie takiej matki dla Grubaska :(

już do ogłoszeń powstawiam nowe zdjęcia, jakby ktoś miał chwilkę czasu- bardzo proszę o pomoc z ogłoszeniami!! :)

Posted

paula_t napisał(a):
Krakowskie schronisko na tle reszty wypada fantastycznie, ale to niestety wciąż schronisko, a my chcemy domku dla Maxia:placz:

Mam nadzieje ,ze w końcu sie mu uda ,dzisiaj z ogłoszenia w dzienniku poszedł gruby i stary jak swiat Kango z F2 , to tym vbardziej taki przystojniak ja Maksiu powinien znaleśc dom ,a z tego co wiem to lada moment powinien sie okazać ,chyba ze nie było by chwilowo miejsc na psiaki ale Maksiu jest jednym z 3 wysłanych