paula_t Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Sesję i nagrany filmik, bo Monika wpadła na pomysł, że pokazać, że to nie jest psiak, na którym schronisko odcisnęło swoję piętno, że jest przyjacielski, wesoły, jednym słowem pies idealny :) Quote
paoiii Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Niestety jesli chodzi o filmik to chyba dopiero w przyszłym tyg bo jutro z samego rana jednak wyjezdzam z Krakowa. Co do zdjęc to może Avaloth w weekend go obfoci :) Quote
asiuniab Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 ja też chętnie, więc czekamy na zdjątka:) Quote
Avaloth Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jutro z Natalią jesteśmy umówione na sesję. Mam nadzieję, że coś wyjdzie, bo Maks dobrym modelem nie jest :D Ale obiecuję się starać. A filmik po powrocie Paoii, w mojej lustrzance niestety jeszcze nie ma opcji nagrywania, a cyfrówkę zabrała siostra na wakacje. Quote
paula_t Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Super!!! :) Maxiowi jest pięknie z wywalonym jęzorkiem jak jest w amoku podczas zabawy, jedno takie śmieszne zdjęcie jest o ogłoszeniach ;) Quote
Panna Marple Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 A czy rozważałyście Cioteczki umieszczenie maksa w hoteliku? Co prawda, być może byłby to hotelik dożywotni, ale może to jest jakaś alternatywa dla schronu? Quote
Rumi. Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Panna Marple napisał(a):A czy rozważałyście Cioteczki umieszczenie maksa w hoteliku? Co prawda, być może byłby to hotelik dożywotni, ale może to jest jakaś alternatywa dla schronu? w schronisku Maks nie ma tak źle, jest na pojedynczym boksie, ma jedzenie i spacery, a hotel byłby identyczny, też by trafił do boksu, niestety my- wolontariuszki jeszcze się uczymy więc nie mamy możliwości opłacać same taki hotel, a jak to się często zdarza na dogo, zazwyczaj zostaje się samemu z płaceniem hoteliku... Quote
Panna Marple Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Rumi. napisał(a):w schronisku Maks nie ma tak źle, jest na pojedynczym boksie, ma jedzenie i spacery, a hotel byłby identyczny, też by trafił do boksu, niestety my- wolontariuszki jeszcze się uczymy więc nie mamy możliwości opłacać same taki hotel, a jak to się często zdarza na dogo, zazwyczaj zostaje się samemu z płaceniem hoteliku... Jasne, rozumiem. Tak tylko głośno myślałam Quote
Rumi. Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Panna Marple napisał(a):Jasne, rozumiem. Tak tylko głośno myślałam ;) często nam zadają takie pytania, lecz uważamy tak jak napisałam powyżej, jak pies jest na pojedynczym boksie to nie ma najgorzej, o wiele lepiej w hoteliku napewno by nie mial, krakowski schron jest całkiem niezły jeśli chodzi o warunki. Quote
Noelle Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 ja tam uważam, że w hotelu miałby o wiele lepiej, długie spacery codziennie, dobra karma i większą uwagę zwraca się na jednostkę, ale niestety Panna Marple pieniędzy na hotelik nie mamy, ja sobie nie mogę w razie czego pozwolić na żadne długi... :/ Maksa ratowałby jedynie własny domek... :( Quote
Avaloth Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Przybywam ze zdjęciami :) może najlepsze nie są, ale Maks na nich uroczo wygląda, powinny się nadać ;) z mamą:loveu: Quote
Avaloth Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 wszystkie na dole w tym albumie: https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/SchroniskowceCd6# Quote
Monika89 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Super wyszły Max jest taki kochany... :loveu::placz: Quote
Noelle Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 dodam jeszcze kilka zdjęć Grubaska od Avaloth :loveu: : buziak od matki :D : Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 zdjęcia takie jak pies super, do ogłoszeń wyśmienite:) Quote
margoth137 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 taka matka by się temu dziecku na stałe przydała tzn 24h;) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zdjęcia przepiękne, to jest taki wesoły psiak, że aż się napatrzeć nie mogę!!!! :) To co,śmigamy z ogłoszeniami?:razz: Quote
Noelle Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 margoth137 napisał(a):taka matka by się temu dziecku na stałe przydała tzn 24h;) tylko coś nie widać na horyzoncie takiej matki dla Grubaska :( już do ogłoszeń powstawiam nowe zdjęcia, jakby ktoś miał chwilkę czasu- bardzo proszę o pomoc z ogłoszeniami!! :) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Krakowskie schronisko na tle reszty wypada fantastycznie, ale to niestety wciąż schronisko, a my chcemy domku dla Maxia:placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 paula_t napisał(a):Krakowskie schronisko na tle reszty wypada fantastycznie, ale to niestety wciąż schronisko, a my chcemy domku dla Maxia:placz: Mam nadzieje ,ze w końcu sie mu uda ,dzisiaj z ogłoszenia w dzienniku poszedł gruby i stary jak swiat Kango z F2 , to tym vbardziej taki przystojniak ja Maksiu powinien znaleśc dom ,a z tego co wiem to lada moment powinien sie okazać ,chyba ze nie było by chwilowo miejsc na psiaki ale Maksiu jest jednym z 3 wysłanych Quote
paula_t Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Foksia, oby się udało...ja nie mogę przestać o Maxiu myśleć, tyle lat bez swojego człowieka :( Dałaś Nam nadzieję, że może i Grubaskowi się poszczęści!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Może znajdzie się na wątku Maxia ktoś, kto pokocha Tibonka i da Mu domek??? Niezwykła metamorfoza Tibona - to po prostu niemożliwe! [FONT=comic sans ms]Piękny TIBONEK, z chorym uszkiem szuka domku i swojego człowieka[/FONT] [FONT=comic sans ms] [SIZE=7]ZAPRASZAMY NA WĄTEK MALUSZKA[/FONT] Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dziewczyny, czy ta Pani ze Szwecji jeszcze się cokolwiek odzywała...? Quote
Recommended Posts