Noelle Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 paula_t napisał(a):Dziewczyny, czy ta Pani ze Szwecji jeszcze się cokolwiek odzywała...? juz nie :( Quote
asiuniab Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Noelle napisał(a):juz nie :( to trzeba chłopaka ogłaszać, ktoś Go dostrzerze; Quote
Noelle Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 asiuniab napisał(a):to trzeba chłopaka ogłaszać, ktoś Go dostrzerze; oglaszamy caly czas, dzis nawet odnowilam mu ogloszenia Quote
paula_t Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Noelle napisał(a):juz nie :( wiedziałam, że tak będzie :( Quote
Noelle Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ja tez, znając pecha Maksia, obawiam się że umrze w Schronisku, juz moja nadzieja na cudowny dom po 9 latach w schronie dla mojego ukochanego psiaka się kończy... :( Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nie no... na pewno jeszcze się uda... Chociaż czasem też takie myślenie mam - u siebie w schronisku wychodzę od 3 lat z jednym psiakiem, teraz on ma 9 lat. Był tylko jeden telefon w sprawie adopcji, ale to nawet nie komentuję tego.. Quote
Noelle Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Max jedzie dziś na akcję adopcyjną, wczoraj go czesałam, żeby się dobrze chłopak prezentował, proszę o kciuki!!!!!!!!!: tu link do akcji: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151120476109166&set=o.319972929798&type=1&theater Quote
paula_t Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Najmocniej z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 phase napisał(a):Było zainteresowanie Maxikiem? Mam nadzieję ,ze Maksik znalazł swoich ludzi ,a dzisiejsze ogłoszenie ,które w koncu sie ukazało w dzienniku zostanie wykorzystane dla innego weterana;) Quote
Noelle Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 cisza, ponieważ nic nie wiem czy Max poszedł do domu, byłam tylko na chwilę go zobaczyć na aukcji, psiak był z P. Magdą Hejdą ;) na fb Schroniska nic nie ma o tym, że Max poszedł do domu, ale nie chcę jeszcze mówić, że się nie udało, bo po prostu nie wiem... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Noelle napisał(a):cisza, ponieważ nic nie wiem czy Max poszedł do domu, byłam tylko na chwilę go zobaczyć na aukcji, psiak był z P. Magdą Hejdą ;) na fb Schroniska nic nie ma o tym, że Max poszedł do domu, ale nie chcę jeszcze mówić, że się nie udało, bo po prostu nie wiem... Niestety juz wiem ,że maks wczoraj nie poszedł do domku:shake: Dzisiaj wszyscy zaciskamy zatem kciuki:thumbs: Quote
asiuniab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 szkoda Maksiu, że się nie udało:( kciuki trzymam; Quote
Noelle Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 niestety z gazety również cisza :( Pani Beatka (Foksia i Dżekuś) dziś do mnie dzwoniła i P. Magda Hejda prawdopodobnie napisze o Maksiu coś. ;) więc oby się udało... Quote
paula_t Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 O mateńko, jakieś straszne fatum nad nim ciąży :( Trzymamy dalej, nieustannie, cały czas! Quote
Noelle Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 niestety to prawda :( wiele mniej urodziwych staruszków znalazło cudowne domy z gazety, a tu nawet jednego tel. nie ma :( Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Maxiu, czytam Twój wątek i serce mi się kraje... będę zaglądać i podrzucać... Quote
margoth137 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Maxiulek na pierwszą stronę!!:loveu: Quote
Recommended Posts