Jump to content
Dogomania

Cudowny Max - od 2003r. za kratami NARESZCIE MA DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

byłam dziś u Grubaska, był na dość długim spacerze :) chłopak jak zawsze wesoły i przekochany :D Avaloth zrobiła mu kilka zdjęć, pewnie wstawi je później:)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Noelle']byłam dziś u Grubaska, był na dość długim spacerze :) chłopak jak zawsze wesoły i przekochany :D Avaloth zrobiła mu kilka zdjęć, pewnie wstawi je później:)[/QUOTE]

No to czekamy z niecierpliwością na foteczki:)

Posted

Mój piesio ze schroniska zabrany w wieku 11 lat,też zostając sam, zniszczył kompletnie drzwi wejściowe,tzn zdarł obicie,gąbkę i wydrapał trochę drewna,masakra ,drzwi do remontu:mad:,zaczęły się lekcje zostawiania samemu w domu, zaczynając od kilku minut,zwiększając czas nieobecności domowników do kilku godzin,po dwóch miesiącach nie było z tym problemu i poczciwa kochana psina spokojnie czeka już na powrót "pańców":lol:wraz z czterema kiciami:cool3:.Niestety, człowiek musi się postarać i znależć czas na ułożenie swojego psa w kierunku lęku separacji,warto;)Najprościej ,ale najgorzej dla zwierzęcia ,to oddanie go spowrotem do schroniska.....:-(.

Posted (edited)

Zdjęcia wrzucę dzisiaj, tylko później.

----
Wybaczcie za spam, ale DT w Krakowie chociaż na jeden dzień ( w zasadzie noc), od jutra do poniedziałku, potrzebny baaardzo pilnie! Szczeniak nie ma się gdzie podziać!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232395-SPARALIŻOWANY-SZCZENIAK-pilnie-szuka-domu!!!-Inaczej-zostanie-UŚPIONY!!

----
nie będę pisać postu pod postem, więc zdjęcia doklejam ;)

Edited by Avaloth
Posted

tak, ciągle cisza :(
porozwieszałam ulotki o nim na mieście, ale tego jest ciągle za mało.. sama nie jestem w stanie oplakatować aż tak dużej części miasta przecież...

Posted

[quote name='Monika89']Ja zawsze mam parę plakatów przy sobie. Więc jak mam tylko możliwość to rozwieszam.[/QUOTE]
dzięki wielkie :loveu: zawsze to większa szansa dla Grubego :D

Posted

on miał wątek zakładany już dawno temu, ale z różnych przyczyn przestał funkcjonować. ciotki od astów nie pomogły, bo pisałam na ogólnym wątku bullowatych nie raz, nie dwa przez ostatnie miesiące, ma wydarzenie na fb, fundacja AST odmówiła pomocy.

Posted

Cholera:(
A AST czemu odmówił? Kasa? Nie mają miejsca?
Może chociaż spróbować zebrać na miesiąc, dwa na hotelik, a w tym czasie intensywnie szukać czegoś i ogłaszać dalej chłopaka?

Posted

Nie mają wolnych DT ani hoteli...
Z tego co mówiła Natalia teoretycznie aktualny tymczas Heksa zdeklarował się przeznaczyć 500zł jeśli ktoś go weźmie. Na miesiąc/półtorej w hoteliku powinno wystarczyć. Tylko co jeśli po tym czasie nadal nie znajdą się chętni?

Posted

pies ma takie problemy (spowodowane biciem... KATOWANIEM go w wieku szczenięcym), że w hotelu go nie przyjmą, jedynie Jamor, a tam kolejki miesięczne, z resztą znajoma chciała tam dać niedawno znalezionego rottka- ponoć nie przyjmują psów na razie. nie chcę go dawać byle gdzie do hotelu, bo na pewno karzą go zabrać za 2 tyg. bo sobie nie poradzą, ciężki przypadek. i wtedy jak umrze, to tylko na dodatek nieszczęśliwy... :(
gdybym ja miała warunki... :(
wczoraj byłam na... ostatnim spacerze z nim, pokazał mi jak bardzo mnie kocha, a za swojego tymczasowego właściciela to w ogień skoczy... :( popłakałam się, a on siedział przy mnie i lizał mnie po twarzy... świat jest beznadziejny, nagorsze, że to wszystko wina ludzi...

Posted

Matko, żeby znalazło się jakieś wyjście z tej sytuacji...Skoro on ma takie problemy, z tego co czytałam, to w schronisku go uśpią, a znalezienie doświadczonego DT, które sobie z nim poradzi graniczy z cudem. Na wątku u Aramisa, który ma problemy z agresją odezwała się Katarzyna Starkiewicz i proponowała hotelik swojej teściowej, podobno Ona też się zajmuje takimi przypadkami, spróbuj napisać.