Jump to content
Dogomania

Cudowny Max - od 2003r. za kratami NARESZCIE MA DOM!!! :)

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avaloth napisał(a):
Pozwoliłam sobie zrobic plakacik z innym, chyba bardziej korzystnym zdjęciem Maksia :)
Buuu... Ładniejszy od mojego Buuu...

Co do spacerku nie udało mi się dotrzeć do wszystkich punktów... Oczywiście jak chce się za coś zabrać coś mi wypada wrrr....

Posted

Avaloth dzięki! :loveu: wolf122 -Tobie również. :) Grubas, do góry!! niech Cię ktoś wreszcie wypatrzy biedaku... :(

a z tyyyyyylu ogłoszeń nadal cisza. :(

Posted

O ! pani Beata ! jak miło !

No to podnosimy wątek!

Pani Beato z okazji pani wojny ze "zbieraczami", którzy pomagają zwierzętom -, żeby pamiętać o pani wysiłkach aby do schroniska krakowskiego i jego zatłoczonych kojców trafiło jak najwięcej psów, nawet tych, które nie powinny nigdy tam trafić - zagryziona w krakowskim schronisku suczkao .

Posted

Chyba nie jestem w temacie...
Chciałam tylko zapytać jak tam Maxiu, odwiedzała któraś cioteczka go?
Zero odzewu z ogłoszeń?
Jak idzie rozwieszanie plakatów? :)

Posted

Maksy napisał(a):
O ! pani Beata ! jak miło !

No to podnosimy wątek!

Pani Beato z okazji pani wojny ze "zbieraczami", którzy pomagają zwierzętom -, żeby pamiętać o pani wysiłkach aby do schroniska krakowskiego i jego zatłoczonych kojców trafiło jak najwięcej psów, nawet tych, które nie powinny nigdy tam trafić - zagryziona w krakowskim schronisku suczkao .

Zamieszczone przez gabrysia2424

Czy wiesz Maksy że stałeś się nudny,monotematyczny?
Ale znowu mam dla Ciebie propozycje i moze tym razem uda Ci się wykorzystać w pełni swoje zdolnosci do rowiazywania i ujawniania sensacyjnych informacji. Poprzednim zadaniom nie sprostałeś,sprostałaś(piszę tak bo jak wiesz ale inni nie,że masz rozdwojenie osobowosci)ale to zadanie nie przekracza Twoich możliwosci i inteligencji.Zwłaszcza ze byłes,byłaś częstym gościem w tym pieknym,wzorcowym kurniku,o przepraszam,schronisku.
To zdjecie to jak widzisz zamrazarka.Chyba nie muszę Ci wyjasniac do czego służy taki sprzet gospodarstwa domowego.Ale w tym wyjątkowym przypadku jego przeznaczenie jest tajemnicze.Wprawdzie jest napis chłodnia ale nic nie wyjaśnia.Jest to pojęcie ogólne.No i właśnie zadanie dla Ciebie.
1. wyjaśnij nam -proszę- co też takiego znajduje się w srodku tego sprzetu,ze nawet wieko jest niedomkniete?.
2.Czy w Kłaju panowała epidemia chorób nerek,bo z dok.med.wynika że tak?

Mam nadzieje że tym razem sprostasz wyzwaniu i nie muszę tak długo czekac na rozwikłanie tego zadania.I jeszcze jedno:jak bedziesz miał,miała problemy z uzyskaniem informacji chętnie udostepnię własne zródła a i Beata zapewne też chętnie pomoże.Pozdrawiam Wiesława Włodarczyk

Posted

gabrysia2424 napisał(a):
Zamieszczone przez gabrysia2424

Czy wiesz Maksy że stałeś się nudny,monotematyczny?
Ale znowu mam dla Ciebie propozycje i moze tym razem uda Ci się wykorzystać w pełni swoje zdolnosci do rowiazywania i ujawniania sensacyjnych informacji. Poprzednim zadaniom nie sprostałeś,sprostałaś(piszę tak bo jak wiesz ale inni nie,że masz rozdwojenie osobowosci)ale to zadanie nie przekracza Twoich możliwosci i inteligencji.Zwłaszcza ze byłes,byłaś częstym gościem w tym pieknym,wzorcowym kurniku,o przepraszam,schronisku.
To zdjecie to jak widzisz zamrazarka.Chyba nie muszę Ci wyjasniac do czego służy taki sprzet gospodarstwa domowego.Ale w tym wyjątkowym przypadku jego przeznaczenie jest tajemnicze.Wprawdzie jest napis chłodnia ale nic nie wyjaśnia.Jest to pojęcie ogólne.No i właśnie zadanie dla Ciebie.
1. wyjaśnij nam -proszę- co też takiego znajduje się w srodku tego sprzetu,ze nawet wieko jest niedomkniete?.
2.Czy w Kłaju panowała epidemia chorób nerek,bo z dok.med.wynika że tak?

Mam nadzieje że tym razem sprostasz wyzwaniu i nie muszę tak długo czekac na rozwikłanie tego zadania.I jeszcze jedno:jak bedziesz miał,miała problemy z uzyskaniem informacji chętnie udostepnię własne zródła a i Beata zapewne też chętnie pomoże.Pozdrawiam Wiesława Włodarczyk

Wiesiu ,chodzi o te zdjęcia ? bo ci sie nie wyświetliły.

• Gabrysiu to sa te koszmarne zdjecia...

Posted

paula_t napisał(a):
Chyba nie jestem w temacie...
Chciałam tylko zapytać jak tam Maxiu, odwiedzała któraś cioteczka go?
Zero odzewu z ogłoszeń?
Jak idzie rozwieszanie plakatów? :)

jeśli chodzi o posty Maksy, to one nie są w temacie, spamuje na każdym wątku, gdzie pojawi się Foksia i Dżekuś, zamiast rozwiązywać jakieś prywatne problemy inaczej, o ile w ogóle te wszystkie pretensje mają podstawy, bo wątpię. pomijając, że ciągle i wszędzie pisze to samo i nic do niego nie dociera. tak więc nieważne. zgłoszę do moderatora.

a Max ma się dobrze :D tylko domu brak niestety... :(

Posted

To super, że chłopaczek może się przynajmniej parę razy w tygodniu wylatać, bo on to chyba z tych bardziej energicznych :D
Wiem, nie mogę przestać o tym myśleć...Boże, tyle lat bez domku :(
A myślałyście o ogłoszeniu w gazecie? Już sama nie wiem, co tu więcej zrobić-ogłoszenia są, plakaty też...

Posted (edited)

taaak, pomimo swojego wieku "Gruby" wylatać się lubi :loveu:
Maks już nie raz, nie dwa był ogłaszany w gazecie... jestem zdziwiona, ale ciągle cisza :(

no i właśnie odczytałam maila, że dzięki P. Beacie Maks po raz kolejny zostanie umieszczony w Dzienniku :loveu: za co oczywiście baaaaaardzo dziękuję :D

Edited by Noelle
Posted

Noelle napisał(a):
Maks już nie raz, nie dwa był ogłaszany w gazecie... jestem zdziwiona, ale ciągle cisza :(

KURDE!!!!:placz: Maksiu, jak Cię stamtąd wyciągnąć...?
Gdyby chociaż się DT znalazło jakieś...

Posted

Noelle napisał(a):

no i właśnie odczytałam maila, że dzięki P. Beacie Maks po raz kolejny zostanie umieszczony w Dzienniku :loveu: za co oczywiście baaaaaardzo dziękuję :D

Maks będzie w dzienniku ale nie dzięki mnie tylko Tamb bo to ona tam działa ,ja go umieszczę w krakowskiej jeszcze raz.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Maks będzie w dzienniku ale nie dzięki mnie tylko Tamb bo to ona tam działa ,ja go umieszczę w krakowskiej jeszcze raz.

Super, że się udało! Miejmy nadzieję, że tym razem poskutkuje. Kurczę, że ludzi nie rusza taka sytuacja, że psiak tyle lat siedzi w schronisku/