Foksia i Dżekuś Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Maksiu jest dzisiaj w krakowskiej na stronie kundla . Omyłkowo Magda podała nr telefonu Natalii ale nie wolontariuszki tylko pracownika schroniska . Miała ten nr wpisany w telefonie i myślała ,ze to o tą Natalię chodzi .Natalia jest już poinformowana i kochana Natalia na pewno jak tylko ktoś zadzwoni umówi się z nim , a psa zna wiec nie ma żadnego problemu. ;) Quote
paula_t Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ale działacie ciotki, super!!! :) Modlę się, żeby zadzwonił telefon... Quote
Noelle Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dokładnie tak jak napisała P. Beata, P. Magda Hejda do mnie rano dzwoniła i powiedziała jak wygląda sprawa, bo już wcześniej wysłała sprostowanie do gazety z poprawnym nr tel. (do mnie), ale wydrukowali jednak z tym pierwszym... na szczęście jest to nr do P. Natalii, która też zna Maksia, mam nadzieję, że ktoś wreszcie zadzwoni!!! Quote
mysa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Pamiętam Maxia jeszcze kilka lat temu jak byłam wolontariuszką... Pies z wielkim sercem, a nikt go nie chce :( Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 mysa napisał(a):Pamiętam Maxia jeszcze kilka lat temu jak byłam wolontariuszką... Pies z wielkim sercem, a nikt go nie chce :( Ech, smutne to bardzo... biedny Maxio.... Quote
Avaloth Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Żyje i czeka... Dzisiaj go wymiziałam przez kraty, to jest taki radosny pies, że ja nie wiem, a siedzi i siedzi... Quote
paula_t Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja już nie mam siły o tym myśleć, cały czas mi ten psiak chodzi po głowie :( Quote
Noelle Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 ehh :( zostawiam Maksinkę na tydzień, bo nie będzie mnie w Polsce, ale zapewniłam mu na ten czas spacery u dwóch wolontariuszek. :) Quote
Panna Marple Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Domku, pospiesz się! maksio nie ma już wiele czasu.... Quote
Gosia85 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mam Go w zakładkach. Za każdym razem zaglądam z nadzieją :( Quote
Avaloth Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ja za każdym razem mijam jego boks z nadzieją, zresztą nie tylko jego.. Ale kartka z opisem zachęcająca do jego adopcji wisi cały czas, tak jak i 'mojego' Kilera, i obydwa psiaki cały czas siedzą w tych samych boksach, i cały czas czekają.. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Zaglądam do Maxia :loveu::loveu::loveu: zostawiam drapanka, przytulaski i buziaki:buzi::buzi::buzi:!!!! Quote
Noelle Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 wróciłam... jeśli będzie w miarę pogoda, to jutro odwiedzę Maksia, jeśli nie, to w sobotę na pewno :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Noelle']wróciłam... jeśli będzie w miarę pogoda, to jutro odwiedzę Maksia, jeśli nie, to w sobotę na pewno :)[/QUOTE] A możemy liczyć na jakieś foteczki??? Please!!! Quote
Noelle Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 ja niestety nie dysponuję aparatem.. ale jak mi się uda poprosić kogoś o zdjęcia, to będą :) w Krakowie niestety pada deszcz... więc w Schronie będę jutro i/lub w sobotę najprawdopodobniej. ;) Quote
Recommended Posts