Jump to content
Dogomania

Cudowny Max - od 2003r. za kratami NARESZCIE MA DOM!!! :)

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksiu jest dzisiaj w krakowskiej na stronie kundla . Omyłkowo Magda podała nr telefonu Natalii ale nie wolontariuszki tylko pracownika schroniska . Miała ten nr wpisany w telefonie i myślała ,ze to o tą Natalię chodzi .Natalia jest już poinformowana i kochana Natalia na pewno jak tylko ktoś zadzwoni umówi się z nim , a psa zna wiec nie ma żadnego problemu. ;)

Posted

dokładnie tak jak napisała P. Beata, P. Magda Hejda do mnie rano dzwoniła i powiedziała jak wygląda sprawa, bo już wcześniej wysłała sprostowanie do gazety z poprawnym nr tel. (do mnie), ale wydrukowali jednak z tym pierwszym... na szczęście jest to nr do P. Natalii, która też zna Maksia, mam nadzieję, że ktoś wreszcie zadzwoni!!!

Posted

Ja za każdym razem mijam jego boks z nadzieją, zresztą nie tylko jego.. Ale kartka z opisem zachęcająca do jego adopcji wisi cały czas, tak jak i 'mojego' Kilera, i obydwa psiaki cały czas siedzą w tych samych boksach, i cały czas czekają..

Posted

ja niestety nie dysponuję aparatem.. ale jak mi się uda poprosić kogoś o zdjęcia, to będą :)
w Krakowie niestety pada deszcz... więc w Schronie będę jutro i/lub w sobotę najprawdopodobniej. ;)