paula_t Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Noelle']pobiegać też lubi, więc idealna by była dla Grubaska np. choćby Pani koło 60-65 lat w dobrej formie kochająca psy oczywiście ;) na żaden łańcuch go nie wydam, nawet nie ma o czym mówić :D[/QUOTE] Maxiu nie jest grubaskiem, tylko jest dobrze odżywiony i zdrowy ;) Quote
Panna Marple Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='paula_t']Maxiu nie jest grubaskiem, tylko jest dobrze odżywiony i zdrowy ;)[/QUOTE] Postawny z niego kawaler i tyle;) Quote
Noelle Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 nie jest,ale taką już ma ksywę ;) daawno temu, ponad rok był tłuściutkim pieskiem, potem będąc w domu zszedł do normalnej wagi i tak już pozostało, ale dla mnie zawsze pozostanie Grubym :loveu: Quote
paula_t Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Maxiu na pierwszą :) Dobrze, że więcej ciotek zaczęło Maxia odwiedzać, ale zapraszamy jeszcze!! :) Quote
paula_t Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Maxiu, Maxiu, kiedy będziesz w drugiej gazetce? Quote
Noelle Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 nie mam pojęcia, ale pewnie P. Beata mi napisze :) niestety z ogłoszeń cisza, dziś widziałam, że w Galerii w Bonarce w zoologicznym jest plakacik Maksa, oby znalazł dom przed zimą, bo czarno to widzę :( Quote
paula_t Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Kurczę, tyle ogłoszeń, gazety, porozwieszane plakaty i dalej cisza :( Nawet schorowane staruszki znajdują domku, może ludzie po prostu się boją tego, że Max tyle siedzi w schronie... Quote
Noelle Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 jedyne co wiem to to, że Maks ma cholernego pecha w życiu :( to taki wspaniały pies... naprawdę, cudo! wszystko z nim mogę zrobić i nawet nie zaprotestuje... Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Noelle']nie mam pojęcia, ale pewnie P. Beata mi napisze :) niestety z ogłoszeń cisza, dziś widziałam, że w Galerii w Bonarce w zoologicznym jest plakacik Maksa, oby znalazł dom przed zimą, bo czarno to widzę :([/QUOTE] Jak tylko sie ukaże to napewno napisze .Nie wiem kiedy bedzie bo Tamara wysłał go poza kolejka ale i tak bied w najwiekszej potrzebie jest sporo ,a kolejki są długie . Quote
Monika89 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Można by nagrać filmik i wrzucić na Youtube i rozsyłać gdzie się da. Nawet jak filmik nie będzie pierwszej jakości to chociaż odda to część charakteru psiaka co o tym sądzicie? Quote
asiuniab Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Maks ma przecudowne uszka, cały jest cudny, musi trafić na właściwego człowieka!! Quote
paula_t Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Panna Marple']Czy Maksio byl oglaszany na FB?[/QUOTE] Max ma wydarzenie:[URL]http://www.facebook.com/events/447516325288304/[/URL] Quote
Noelle Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Monika89']Można by nagrać filmik i wrzucić na Youtube i rozsyłać gdzie się da. Nawet jak filmik nie będzie pierwszej jakości to chociaż odda to część charakteru psiaka co o tym sądzicie?[/QUOTE] to dobry pomysł, poproszę [B]paoiii[/B] aby nagrała filmik jak akurat będzie z aparatem :) Quote
paoiii Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Noelle']to dobry pomysł, poproszę [B]paoiii[/B] aby nagrała filmik jak akurat będzie z aparatem :)[/QUOTE] Jutro bede prawdopodobnie z aparatem gdzies od 14-17 :) Quote
Noelle Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='paoiii']Jutro bede prawdopodobnie z aparatem gdzies od 14-17 :)[/QUOTE] niestety jutro mnie nie będzie :( to może pt lub sob ? Quote
paoiii Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Noelle']niestety jutro mnie nie będzie :( to może pt lub sob ?[/QUOTE] W pt bede mozliwe cały dzien jakos od 11/12 :), w sob pewnie tez :) Quote
Recommended Posts