Jump to content
Dogomania

Cudowny Max - od 2003r. za kratami NARESZCIE MA DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Noelle']pobiegać też lubi, więc idealna by była dla Grubaska np. choćby Pani koło 60-65 lat w dobrej formie kochająca psy oczywiście ;) na żaden łańcuch go nie wydam, nawet nie ma o czym mówić :D[/QUOTE]

Maxiu nie jest grubaskiem, tylko jest dobrze odżywiony i zdrowy ;)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie jest,ale taką już ma ksywę ;) daawno temu, ponad rok był tłuściutkim pieskiem, potem będąc w domu zszedł do normalnej wagi i tak już pozostało, ale dla mnie zawsze pozostanie Grubym :loveu:

Posted

nie mam pojęcia, ale pewnie P. Beata mi napisze :)
niestety z ogłoszeń cisza, dziś widziałam, że w Galerii w Bonarce w zoologicznym jest plakacik Maksa, oby znalazł dom przed zimą, bo czarno to widzę :(

Posted

Kurczę, tyle ogłoszeń, gazety, porozwieszane plakaty i dalej cisza :(
Nawet schorowane staruszki znajdują domku, może ludzie po prostu się boją tego, że Max tyle siedzi w schronie...

Posted

jedyne co wiem to to, że Maks ma cholernego pecha w życiu :( to taki wspaniały pies... naprawdę, cudo! wszystko z nim mogę zrobić i nawet nie zaprotestuje...

Posted

[quote name='Noelle']nie mam pojęcia, ale pewnie P. Beata mi napisze :)
niestety z ogłoszeń cisza, dziś widziałam, że w Galerii w Bonarce w zoologicznym jest plakacik Maksa, oby znalazł dom przed zimą, bo czarno to widzę :([/QUOTE]

Jak tylko sie ukaże to napewno napisze .Nie wiem kiedy bedzie bo Tamara wysłał go poza kolejka ale i tak bied w najwiekszej potrzebie jest sporo ,a kolejki są długie .

Posted

Można by nagrać filmik i wrzucić na Youtube i rozsyłać gdzie się da. Nawet jak filmik nie będzie pierwszej jakości to chociaż odda to część charakteru psiaka co o tym sądzicie?

Posted

[quote name='Monika89']Można by nagrać filmik i wrzucić na Youtube i rozsyłać gdzie się da. Nawet jak filmik nie będzie pierwszej jakości to chociaż odda to część charakteru psiaka co o tym sądzicie?[/QUOTE]
to dobry pomysł, poproszę [B]paoiii[/B] aby nagrała filmik jak akurat będzie z aparatem :)

Posted

[quote name='Noelle']to dobry pomysł, poproszę [B]paoiii[/B] aby nagrała filmik jak akurat będzie z aparatem :)[/QUOTE]

Jutro bede prawdopodobnie z aparatem gdzies od 14-17 :)

Posted

[quote name='Noelle']niestety jutro mnie nie będzie :( to może pt lub sob ?[/QUOTE]

W pt bede mozliwe cały dzien jakos od 11/12 :), w sob pewnie tez :)