Noelle Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Proszę o pomoc, sprawa BARDZO pilna!! Po uratowaniu go przed uśpieniem, dla Heksa niespodziewanie pojawiło się światełko w tunelu!! Niestety bez Waszego wsparcia ten pies nie ma szans!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/217608-Heks-ma-szansę-na-życie!-BŁAGAMY-o-deklaracje-na-hotelik!!!/page3 Błagamy o deklarację na hotel, sama sobie nie poradzę!! Każda złotówka się liczy!!! Quote
Noelle Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Maksymilian ma tablicę i gumtree, ogłoszenia na inne województwa zostały niestety usunięte przez moderatora tablicy... zaczyna mnie to wkurzać, w ten sposób straciłam bardzo dużo ogłoszeń psów i muszę je robić od nowa... Quote
paula_t Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Zaczynają ostatnio strasznie kombinować z tymi ogłoszeniami, kasują jak popadnie, nie tylko Tobie niestety:/ Człowiek się narobi, a potem nic z tego nie ma. Mam jeszcze do zrobienia dzisiaj ogłoszenia Milvy, a potem wezmę się za Maxiowe w takim razie. Quote
Monika89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dziś na tablicy.pl dostałam wiadomość w sprawie Maksa: [email protected] [FONT=Verdana]witam szukam pieska odpowiedniego dla mnie, jak najbardziej seniora który długo już czeka na to by ktos go pokochał. Zobaczyłam Maksa i moje serce się roztopiło, czuje że będziemy mieć ze sobą świetną więź. [/FONT] [FONT=Verdana]Gdzie można odebrać Maksa? i co trzeba mieć ze sobą żeby go odebrać?. Pozdrawiam Barbara.S[/FONT] Odpisałam, że w krk schronie i najlepiej by było jak by się umówiła z wolontariuszką opiekującą się Maksem. i podałam jej jeszcze raz numer z ogłoszeń. Quote
Noelle Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 bardzo dziękuję!! tylko Monika, proszę, odpisz jeszcze przez maila, tablica juz nie raz wywinela mi numer, ze moja odpowiedz nie doszla do adresata... Quote
asiuniab Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Monika89 napisał(a):Dziś na tablicy.pl dostałam wiadomość w sprawie Maksa: Odpisałam, że w krk schronie i najlepiej by było jak by się umówiła z wolontariuszką opiekującą się Maksem. i podałam jej jeszcze raz numer z ogłoszeń. wow ale odpowiedź, brzmi jak bajka:crazyeye: Quote
Monika89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Noelle napisał(a):bardzo dziękuję!! tylko Monika, proszę, odpisz jeszcze przez maila, tablica juz nie raz wywinela mi numer, ze moja odpowiedz nie doszla do adresata... Dobrze.... Quote
Avaloth Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Aaa trzymam kciuki najmocniej na świecie. I nic nie mówię więcej, nic nie krakam... Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jezuuu!!! Wcale się nie cieszę, jeszcze nie, nie mogę...Jak ja mogłam przeoczyć taką wiadomość???!!! Maxiu trzymam słońce za Ciebie z całej siły kciuki!!!!! Quote
Noelle Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 jak na razie nikt się do mnie nie odezwał... Quote
paula_t Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Spokojnie, niecała doba minęła, może Pani nie zdąrzyła nawet maila odebrać albo nie będzie się z Tobą kontaktować tylko już bezpośrednio załatwi wszystko w schronisku...poczekajmy... Quote
Panna Marple Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ojej, nerwowo będzie:nerwy:. Maksiorku, już dawno powinieneś być w domciu... Quote
Noelle Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 niestety... :( wczoraj byłam u Maksymiliana, miał spacerek i wyszalał się troszkę.. Quote
paula_t Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Biedny Maxiu nie ma szczęście chłopak:( Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Panna Marple napisał(a):To już jakaś klątwa jest.... Żebyś Ciotka wiedziała. Ogłoszenia, plakaty, nawet w gazecie był, a tu całe 2 telefony i to telefony, po których potencjalnie zainteresowane osoby już się więcej nie odzewały... Quote
Noelle Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 dokładnie, klątwa jak nic... :( jeśli ktoś miałby czas i chciałby zrobić Maksikowi kilka ogłoszeń to będę wdzięczna... na pewno ma gumtree na różne województwa i tablicę na małopolskie (inne mi pokasowali moderatorzy...) Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Noelle, ja Ci mówiłam że mu porobię. Za niedługo się za nie wezmę, tylko muszę popakować rzeczy z bazarku, bo jutro lecę z nimi na pocztę. Zastanawiam się tylko czy te lata spędzone przez Maxia w schronisku ludzi nie odstraszają...Może o tym nie pisać? Quote
Noelle Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 ale z drugiej strony kto weźmie takiego starego psiaka... :( rzadko się to zdarza, jeśli ma się Maksikowi poszczęścić, to wydaje mi się, że wziąłby go ktoś właśnie ze względu na tyle lat spędzonych w Schronie.. nie wiem.. Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Boję się tylko tego, że ludzie jak czytają, że Maxiu 9 lat w schronie, to pomyślą, że to kompletnie niezsocjalizowany, bojący się własnego cienia pies, który nie umie zachować się w domu, chodzić na smyczy itp. Quote
Noelle Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 też tak myślałam, ale dlatego ma ładny opis. no i zdjęcia, mam nadzieję, że ludzie tak tego nie odbierają... Quote
paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja też...Zrobię mu z tym opisem w takim razie. Quote
Recommended Posts