Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Marysia, no co Ty? Co to za defetyzm? nie defetyzm, tylko racjonalne podejście życia. Skoro Drwalik nabiera wagi po wysuszonej żabce to niestety choruje na tę sama chorobę co ja. Czyli wystarczy , że popatrzy:crazyeye: na jedzenie i juz parę deko w górę:diabloti:[quote name='AMIGA']No jasne, przyłączam się do tego "postulatu"Puszyści podobno mają lepsze charaktery, są weselsi i mniej marzną :-) AMIGA nie "podobno" tylko "na pewno", a jeżeli chodzi o resztę słów to powiedziałaś samą prawdę, najprawdziwszą prawdę :p:p:p
[quote name='3 x']Nikt z Amigi się nie śmieje
co pochwalne rymy pieje
dla Drwala prawie chudego
którego marysia chce przerobic na budde jakiego ;) następnym razem spuszczę Ci łomot :mad: za te kalumnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
No jasne, przyłączam się do tego "postulatu"
Puszyści podobno mają lepsze charaktery, są weselsi i mniej marzną :-)

to prawda chyba,ale puszysci sa bardziej schorowani,noi ciezko im chodzic lepiej lezec,wiem to po sobie.

Posted

Jeżeli ktoś jeszcze uważa Drwala za gentelmana to mam dla niego opowiastkę...
dzisiaj szaleństwa na śniegu i ślizgawica okrutna... jakoś mnie naszło na amory w tej pięknej aurze, złapalam więc wielki łeb w swe kruche dlonie i zaczęłam Drwalowi słodzić, że taki piękny, cudowny, rozesmiany, że nia ma tekiego drugiego i inne takie tirli tirli... w pewnym momencie Drwal zrobil głupią minę i wydobyło się z niego gardłowe "gryyyg" - beknięcie...

Taki genetelman... taki właśnie...

Posted

:) Drwal to ma szczęście, że trafił na Was :) Wiem, że dom potrzebny, ale co by z nim było, gdyby nie Wy?

Wierszyki śliczne i w ogóle miło się tu zagląda :)

Posted

Heeeeeeeeej niuniek:) Śliczny jesteś:)

Dziewczyny, co my robimy źle, dlaczego on nie ma domu? Jak można nie chcieć takiego psa???
Zarządzam burzę mózgów!

Posted

elmira napisał(a):
:) Drwal to ma szczęście, że trafił na Was :) Wiem, że dom potrzebny, ale co by z nim było, gdyby nie Wy?

Wierszyki śliczne i w ogóle miło się tu zagląda :)

Popieram :) No i świetny psiak z tego Drwala :)

Posted

a ja sie cały czas zastanawiam czemu nie mogłem miec drwala u siebie,było by mniej do płacenia w hotelu ,no i ciotki blizej by miały niz do wieliczki,400 zł miesiecznie to prawie by było na karme royal canin w miesiacu np,a tak to siedzi w hotelu i te 400 setki trzeba na hotel dac,a tak to ja bym sie martwił o to,wkurza mnie ta wasza nadopiekunczosc

Posted

majku33krakow napisał(a):
a ja sie cały czas zastanawiam czemu nie mogłem miec drwala u siebie,było by mniej do płacenia w hotelu ,no i ciotki blizej by miały niz do wieliczki,400 zł miesiecznie to prawie by było na karme royal canin w miesiacu np,a tak to siedzi w hotelu i te 400 setki trzeba na hotel dac,a tak to ja bym sie martwił o to,wkurza mnie ta wasza nadopiekunczosc

majku jak ja Ci zaraz powiem czemu Ty nie mozesz miec Drwala to uwierz nie bedzie to na Twoj plus,wiec odpusc co jakis czas z nienajlepszymi pomyslami.....masz dwa psy i tego sie trzymaj,bo i tak za duzo.

Posted

Jak mowa o opłatach za hotel,to przyszła mi taka myśl do głowy - gdy pan Tomek wspaniałomyślnie zaoferował,że za Gralla nie będzie już liczył, to Gralik zaraz domek znalazł!:evil_lol:
To może ta oferta mogłaby przejść na Drwalika?:razz:
I mu przyniesie szczęście,w postaci domku?:lol:

Posted

karusiap napisał(a):
majku jak ja Ci zaraz powiem czemu Ty nie mozesz miec Drwala to uwierz nie bedzie to na Twoj plus,wiec odpusc co jakis czas z nienajlepszymi pomyslami.....masz dwa psy i tego sie trzymaj,bo i tak za duzo.

nie badz taka delikatna ,bo nie jestes .

Posted

majku33krakow napisał(a):
nie badz taka delikatna ,bo nie jestes .

nie kus majku, nie kus
jaka malo delikatna jestem ukrywac nie musze,bo osoby na ktorych zdaniu mogloby mi zalezec wiedza o tym doskonale.