marysia55 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='elmira']Marysia, no co Ty? Co to za defetyzm? nie defetyzm, tylko racjonalne podejście życia. Skoro Drwalik nabiera wagi po wysuszonej żabce to niestety choruje na tę sama chorobę co ja. Czyli wystarczy , że popatrzy:crazyeye: na jedzenie i juz parę deko w górę:diabloti:[quote name='AMIGA']No jasne, przyłączam się do tego "postulatu"Puszyści podobno mają lepsze charaktery, są weselsi i mniej marzną :-) AMIGA nie "podobno" tylko "na pewno", a jeżeli chodzi o resztę słów to powiedziałaś samą prawdę, najprawdziwszą prawdę :p:p:p [quote name='3 x']Nikt z Amigi się nie śmieje co pochwalne rymy pieje dla Drwala prawie chudego którego marysia chce przerobic na budde jakiego ;) następnym razem spuszczę Ci łomot :mad: za te kalumnie :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Widzę, że cioteczki sie przestraszyły i przestały zaglądać :-) przecież ja łomot obiecałam tylko 3x:evil_lol: Quote
majku33krakow Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 AMIGA napisał(a):No jasne, przyłączam się do tego "postulatu" Puszyści podobno mają lepsze charaktery, są weselsi i mniej marzną :-) to prawda chyba,ale puszysci sa bardziej schorowani,noi ciezko im chodzic lepiej lezec,wiem to po sobie. Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 majku masz nieaktywny banerek, podlinkuj go sobie!! Witam Drwalika w sobotni dzień. Cioteczki pewnie są i niego z odwiedzinami :-) Quote
Jagienka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Jeżeli ktoś jeszcze uważa Drwala za gentelmana to mam dla niego opowiastkę... dzisiaj szaleństwa na śniegu i ślizgawica okrutna... jakoś mnie naszło na amory w tej pięknej aurze, złapalam więc wielki łeb w swe kruche dlonie i zaczęłam Drwalowi słodzić, że taki piękny, cudowny, rozesmiany, że nia ma tekiego drugiego i inne takie tirli tirli... w pewnym momencie Drwal zrobil głupią minę i wydobyło się z niego gardłowe "gryyyg" - beknięcie... Taki genetelman... taki właśnie... Quote
AMIGA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Upsssssssssssssss to faktycznie Drwaliś się popisał. Ale wiesz, nie zawsze jest dobry moment na amory :-) Quote
elmira Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :) Drwal to ma szczęście, że trafił na Was :) Wiem, że dom potrzebny, ale co by z nim było, gdyby nie Wy? Wierszyki śliczne i w ogóle miło się tu zagląda :) Quote
elmira Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Heeeeeeeeej niuniek:) Śliczny jesteś:) Dziewczyny, co my robimy źle, dlaczego on nie ma domu? Jak można nie chcieć takiego psa??? Zarządzam burzę mózgów! Quote
_Aga_ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 elmira napisał(a)::) Drwal to ma szczęście, że trafił na Was :) Wiem, że dom potrzebny, ale co by z nim było, gdyby nie Wy? Wierszyki śliczne i w ogóle miło się tu zagląda :) Popieram :) No i świetny psiak z tego Drwala :) Quote
majku33krakow Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a ja sie cały czas zastanawiam czemu nie mogłem miec drwala u siebie,było by mniej do płacenia w hotelu ,no i ciotki blizej by miały niz do wieliczki,400 zł miesiecznie to prawie by było na karme royal canin w miesiacu np,a tak to siedzi w hotelu i te 400 setki trzeba na hotel dac,a tak to ja bym sie martwił o to,wkurza mnie ta wasza nadopiekunczosc Quote
majku33krakow Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 prosze usunac ten post,nowe dogo nie umie sie nim posługiwac. Quote
karusiap Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 majku33krakow napisał(a):a ja sie cały czas zastanawiam czemu nie mogłem miec drwala u siebie,było by mniej do płacenia w hotelu ,no i ciotki blizej by miały niz do wieliczki,400 zł miesiecznie to prawie by było na karme royal canin w miesiacu np,a tak to siedzi w hotelu i te 400 setki trzeba na hotel dac,a tak to ja bym sie martwił o to,wkurza mnie ta wasza nadopiekunczosc majku jak ja Ci zaraz powiem czemu Ty nie mozesz miec Drwala to uwierz nie bedzie to na Twoj plus,wiec odpusc co jakis czas z nienajlepszymi pomyslami.....masz dwa psy i tego sie trzymaj,bo i tak za duzo. Quote
epe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak mowa o opłatach za hotel,to przyszła mi taka myśl do głowy - gdy pan Tomek wspaniałomyślnie zaoferował,że za Gralla nie będzie już liczył, to Gralik zaraz domek znalazł!:evil_lol: To może ta oferta mogłaby przejść na Drwalika?:razz: I mu przyniesie szczęście,w postaci domku?:lol: Quote
majku33krakow Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 karusiap napisał(a):majku jak ja Ci zaraz powiem czemu Ty nie mozesz miec Drwala to uwierz nie bedzie to na Twoj plus,wiec odpusc co jakis czas z nienajlepszymi pomyslami.....masz dwa psy i tego sie trzymaj,bo i tak za duzo. nie badz taka delikatna ,bo nie jestes . Quote
karusiap Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 majku33krakow napisał(a):nie badz taka delikatna ,bo nie jestes . nie kus majku, nie kus jaka malo delikatna jestem ukrywac nie musze,bo osoby na ktorych zdaniu mogloby mi zalezec wiedza o tym doskonale. Quote
elmira Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 karusiap jest taka małodelikatna, a jagienka daje w zeby. Ja się ich normalnie boję. I dlatego jestem taka grzeczna na ich wątkach. Och.... Quote
karusiap Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 elmirko:loveu:postaram sie ujarzmic Jagienki agresje:cool3:potem rachunki od stomatologow ciagle przychodza:shake: przyjaciele Drwala sa naszymi przyjaciolmi:evil_lol::loveu: Quote
elmira Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzięki Kochane Krakusiki za pierwszy uśmiech od rana :) Ale Jagienkę spacyfikujesz, ok? Quote
karusiap Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No baaa......juz ja mam na Nia sposoby:evil_lol::evil_lol::evil_lol: choc cichutko powiem,ze Jaga to urodzona pacyfistka:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts