Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Zgodnie z umowa informuje, ze Drwalowi zostalo pol worka karmy:)
Czy ktos moglby wspomoc odchudzanko??nie mozemy tak obciazac wilczycy....

o wy ...... jedne ......pieronice (nie wiem jak wstawić emotki - macie cioteczki szczęście) tak za moimi plecami konspirować. Jutro zrobię zamówienie dla przystojniaka

• 2 weeks later...
Posted

wilczyca napisał(a):
o wy ...... jedne ......pieronice (nie wiem jak wstawić emotki - macie cioteczki szczęście) tak za moimi plecami konspirować. Jutro zrobię zamówienie dla przystojniaka

wilczyca:loveu: Ty się nam serce tak nie denerwuj:icon_roc:. Karolina tylko w trosce o Twoje finanse chciała Ci podpiąć kogoś do tandemu:p.
Odnośnie emotikonek to spróbuj przy pisaniu postu kliknąć na "opcje zaawansowane" one tam siedzą po prawej stronie. Chociaż z tego co podczytuję u innych ciotek to nie u każdej działają :cool3:

Posted

Dziewczyny, ściągnijcie Sobie przeglądarkę Google Chrome, lub Mozillę, jeśli używacie Internet Explorer. Nie będziecie miały problemu ze smiganiem po dogo;) I emotki są, i można edytować posty.

Pewnie na IE tez zacznie w końcu dogo chodzic, ale po co się denerwowac do tego czasu!

Posted

[quote name='elmira']Dziewczyny, ściągnijcie Sobie przeglądarkę Google Chrome, lub Mozillę, jeśli używacie Internet Explorer. Nie będziecie miały problemu ze smiganiem po dogo;) I emotki są, i można edytować posty.
Pewnie na IE tez zacznie w końcu dogo chodzic, ale po co się denerwowac do tego czasu!
elmirko zapomniałaś jeszcze wymienić Operę:happy1:

Posted

[quote name='marysia55']elmirko zapomniałaś jeszcze wymienić Operę:happy1:[/QUOTE]

Zapomniałam, a tez Opera daje sobie rade z nowym dogo.

Ja pytanie i prośbę zarazem. Czy ktos umie podlinkować banerek Drwala? Ja mam jeszcze z linkiem starym i nie prowadzi juz do wątku.

Posted

[quote name='elmira']Ja pytanie i prośbę zarazem. Czy ktos umie podlinkować banerek Drwala? Ja mam jeszcze z linkiem starym i nie prowadzi juz do wątku.[/QUOTE]
elmirko ja sama podlinkowuje swoje banerki, na banerkowym wątku jest taki wzór to wprowadzania banerku do sygnaturki, najpierw wątek, potem zdjęcie. Jak będzie zainteresowana to ci podeśle ten wątek . Ja wszystkie swoje banerki musiałam od nowa linkować.
A do póki nie podlinkujesz swojego banerku możesz wchodzić przeze mnie. Prawda Drwal nie mamy nic przeciwko temu :p:p

Posted

O :) Super, to przeslij mi link do wątku, bbbb proszę :)
Ja Drwalika mam w subskrypcjach, więc trafiam cały czas, ale dziękuję za propozycję. Bardziej mi chodziło o tych nowych, potencjalnych wielbicieli:)

Posted

Drwaliś kochany - zgarnęłam go wczoraj od Pana Tomka jak dochodziłam do hotelu. Drwaliś właśnie szedł sobie na spacerek, ale jak nas zobaczył, to zrobił helikopter z ogona i nie było mowy, żebym go od Pana Tomka nie zabrała. Jak on się cieszy na kontakt z człowiekiem !! :loveu:

Posted

Przepraszam za offa, ale pilny bazarek na psią bidę :-(

[SIZE="4"]"(...) Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości?
Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. (...)
Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje? (...)"

[SIZE="2"]http://www.dogomania.pl/threads/175714-RA-A-noA-ci-na-Leczenie-i-utrzymanie-w-hoteliku-Cezara-do-20-12-do-23-00

Posted

marysia55 napisał(a):
Gęste i ciepłe futerko to nie wszystko, przydałby się ciepły kąt dla Drwala :lol:
Drwal , ja dalej gadam sama ze sobą, ale chociaż wskoczysz na pierwszą stronę :-)

Posted

Coś mi się mózg wyjałowił i nie mogę się popisać żadnym rymem częstochowskim.
Ale wciąz sobie myślę jak te psiaczki się czują w taki mróz.
Drwalikowi już naprawdę się należy ciepły domek