Iwona77 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 On jest strsznie fajny, musi mieć nowy domek, w wolnej chwili podaje więcej ogłoszeń, coś sie musi znaleźć:-) i to coś dobrego:-)! Quote
Jagienka Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Dziękujemy Iwona77!!! Cieszę się, że kolejna ciotka "wpadła" hihihi Quote
wilczyca Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 karusiap napisał(a):Zgodnie z umowa informuje, ze Drwalowi zostalo pol worka karmy:) Czy ktos moglby wspomoc odchudzanko??nie mozemy tak obciazac wilczycy.... o wy ...... jedne ......pieronice (nie wiem jak wstawić emotki - macie cioteczki szczęście) tak za moimi plecami konspirować. Jutro zrobię zamówienie dla przystojniaka Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 wilczyca napisał(a):o wy ...... jedne ......pieronice (nie wiem jak wstawić emotki - macie cioteczki szczęście) tak za moimi plecami konspirować. Jutro zrobię zamówienie dla przystojniaka wilczyca:loveu: Ty się nam serce tak nie denerwuj:icon_roc:. Karolina tylko w trosce o Twoje finanse chciała Ci podpiąć kogoś do tandemu:p. Odnośnie emotikonek to spróbuj przy pisaniu postu kliknąć na "opcje zaawansowane" one tam siedzą po prawej stronie. Chociaż z tego co podczytuję u innych ciotek to nie u każdej działają :cool3: Quote
elmira Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziewczyny, ściągnijcie Sobie przeglądarkę Google Chrome, lub Mozillę, jeśli używacie Internet Explorer. Nie będziecie miały problemu ze smiganiem po dogo;) I emotki są, i można edytować posty. Pewnie na IE tez zacznie w końcu dogo chodzic, ale po co się denerwowac do tego czasu! Quote
marysia55 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='elmira']Dziewczyny, ściągnijcie Sobie przeglądarkę Google Chrome, lub Mozillę, jeśli używacie Internet Explorer. Nie będziecie miały problemu ze smiganiem po dogo;) I emotki są, i można edytować posty. Pewnie na IE tez zacznie w końcu dogo chodzic, ale po co się denerwowac do tego czasu! elmirko zapomniałaś jeszcze wymienić Operę:happy1: Quote
elmira Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='marysia55']elmirko zapomniałaś jeszcze wymienić Operę:happy1:[/QUOTE] Zapomniałam, a tez Opera daje sobie rade z nowym dogo. Ja pytanie i prośbę zarazem. Czy ktos umie podlinkować banerek Drwala? Ja mam jeszcze z linkiem starym i nie prowadzi juz do wątku. Quote
epe Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Cioteczki kochane! Czy macie jakieś rady dla Ninki - oto jej problem: http://www.dogomania.pl/threads/175251-3nieudane-adopcje-schron Quote
marysia55 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='elmira']Ja pytanie i prośbę zarazem. Czy ktos umie podlinkować banerek Drwala? Ja mam jeszcze z linkiem starym i nie prowadzi juz do wątku.[/QUOTE] elmirko ja sama podlinkowuje swoje banerki, na banerkowym wątku jest taki wzór to wprowadzania banerku do sygnaturki, najpierw wątek, potem zdjęcie. Jak będzie zainteresowana to ci podeśle ten wątek . Ja wszystkie swoje banerki musiałam od nowa linkować. A do póki nie podlinkujesz swojego banerku możesz wchodzić przeze mnie. Prawda Drwal nie mamy nic przeciwko temu :p:p Quote
elmira Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 O :) Super, to przeslij mi link do wątku, bbbb proszę :) Ja Drwalika mam w subskrypcjach, więc trafiam cały czas, ale dziękuję za propozycję. Bardziej mi chodziło o tych nowych, potencjalnych wielbicieli:) Quote
marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 obiecanego wątku elmirce jeszcze nie podrzuciłam:oops:, ale Drwala podrzucam na pierwszą stronę :p:p Quote
elmira Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 E, co tam elmira! Drwalik wazniejszy :) Ja mam dom, a on nie. A z resztą dla tych psiakow tu jestesmy:) Quote
Marinka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [B]sorry za małego offa - Pomocy!!!: [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175478-Pilne-Szukam-osoby-ktA-ra-przeprowadzi-wizytAE-przed-adopcyjnAE-w-Krakowie[/URL] Quote
wilczyca Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jak z jedzonkiem dla "maluszka" :mdrmed: Quote
karusiap Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wilczyco kochana pytalam w sobote,jeszcze nie bylo. jutro zadzwonie zapytac:) Quote
AMIGA Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Drwaliś kochany - zgarnęłam go wczoraj od Pana Tomka jak dochodziłam do hotelu. Drwaliś właśnie szedł sobie na spacerek, ale jak nas zobaczył, to zrobił helikopter z ogona i nie było mowy, żebym go od Pana Tomka nie zabrała. Jak on się cieszy na kontakt z człowiekiem !! :loveu: Quote
karusiap Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 karma sie skonczyla naszemu dietetykowi i ni ma;) Quote
wilczyca Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 karusiap napisał(a):karma sie skonczyla naszemu dietetykowi i ni ma;) o ..... znowu muszę zrobić raban :angryy::mad: Quote
Majki1510 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przepraszam za offa, ale pilny bazarek na psią bidę :-( [SIZE="4"]"(...) Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Chyba... nie, bo... pies ma wadę... rzucającą się w oczy. Chorą łapkę przednią, chodzi na trzech. łapka wygląda naprawdę brzydko. (...) Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje? (...)" [SIZE="2"]http://www.dogomania.pl/threads/175714-RA-A-noA-ci-na-Leczenie-i-utrzymanie-w-hoteliku-Cezara-do-20-12-do-23-00 Quote
marysia55 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Drwaliku, zima już zawitała, a ty bidoku dalej bez domku. Dobrze, że chociaz futro solidne :-) Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dziewczyny szulam kogos na wizytę przedadopcyją w Krakowie, najlepiej do konca tyg.to psiak bedzie an święta w domu:) Prosze o kontakt. Quote
karusiap Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pewnie do konca tyg bedzie ciezko,ale napisz na tym watku ulice lub chociaz osiedle to mzoe komus sie uda: http://www.dogomania.pl/threads/32052-KrakA-w-wAE-tek-pom-plakat-rozlicz-dla-psA-w-i-kotA-w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str-1?p=13710077#post13710077 Quote
marysia55 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Gęste i ciepłe futerko to nie wszystko, przydałby się ciepły kąt dla Drwala :lol: Quote
marysia55 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 marysia55 napisał(a):Gęste i ciepłe futerko to nie wszystko, przydałby się ciepły kąt dla Drwala :lol: Drwal , ja dalej gadam sama ze sobą, ale chociaż wskoczysz na pierwszą stronę :-) Quote
AMIGA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Coś mi się mózg wyjałowił i nie mogę się popisać żadnym rymem częstochowskim. Ale wciąz sobie myślę jak te psiaczki się czują w taki mróz. Drwalikowi już naprawdę się należy ciepły domek Quote
Recommended Posts