Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fona napisał(a):
Najlepsze cegielki sa wirtualne, zeby nie bylo trzeba ich wysylac poczta. Moze to byc zdjecie psa, ktoremu sie pomaga [no chyba ze miss mokrego podkoszulka zostanie w miedzyczasie wyloniona ;]].
Tylko o tym, ze cegielki sa wirtualne, nie trzeba pisac, bo zdejmuja aukcje. Zazwyczaj puszcza sie mailem, a jesli ktos bardzo bedzie nalegal, to poczta.
Nigdy nie prowadzilam takiej aukcji, ale tak slyszalam.

Nie mozna nie podawać w aukcji, to bedzie wprowadzanie w bład. Trzeba konkretnie podać co jest licytowane. Nie sądzę zeby licytowanie plików graficznych bylo zdejmowane.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kobiety prosze was , powiedzcie konkretnie jak sie do tego zabrać, widze że macie wiedzę tylko sie z nia podzielcie z nami. bardzo potrzebujemy waszej pomocy aby ruszyć z cegiełakami. Te psiaki są warte tego :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mozna wystawiać fotografie. Napisać, zę na wyraźne zyczenie przesyłane są mailem zamiast w formie papierowej.

Mozna sprzedawać cegielki drukowane wprost z drukarki na zwykłym papierze, cegiełki - podziękowania.

Mozna fotki. Mozna napisać ze jest mozliwosc przekazania pzredmiotu aukcji do dalszej licytacji/sprzedaży.

Posted

Kiwi kiedyś robiła taką aukcję Wodnikowi. Przedmiotem sprzedaży nie może być plik graficzny, bo tego zdaje się zabrania regulamin Allegro. Były więc zdjęcia Wodnika. Koszt 40-50 gr, a przesyłkę pokrywa kupujący. Sporo osób zresztą zrezygnowało z przesyłania zdjęcia po kontakcie z nimi, ale w aukcji musi być wyraźnie zaznaczone, że przedmiotem sprzedaży jest zdjęcie wywołane/wydrukowane.

Posted

karusiap napisał(a):
Drwal jest niesamowity:loveu:napchalam mu dzis do budy slomy,a koc z budy dalam na nia (lubi lezec na budzie).Obserwujace mnie agamika i liryka stwierdzily,ze hmmm Drwal to chyba do budy nie wchodzi wiec musimy wymyslec cos innego....i tak myslac myslac Drwal w pewnym momencie wzial w pysk kupke slomy i wniosl sobie na bude dajac wymownie do zrozumienia "glupia babo-tu ma lezec":evil_lol:
Drwalik sam potrafi sobie gniazdko uwic:)

:roflt::roflt: :roflt:
o kurde, nie mogę...
Boooosko... bosko!!! :loveu:

Posted

elmira napisał(a):
Alez charrakterny chłopak:loveu:

oooo ciocia elmira sie pokazała .... witamy , witamy a na spacerek Drwala nie bierzemy????? paskudo jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
oooo ciocia elmira sie pokazała .... witamy , witamy a na spacerek Drwala nie bierzemy????? paskudo jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;) Edukowanie się zabija we mnie wenę:evil_lol:

Posted

Nie mogę wstawić linków do ogłoszeń :crazyeye:
Coś się chrzani... Ale Drwal jest na:

adopcje.org
gumtree
bono-polska
pajęczyna
pineska
petworld
petsy
animalia

Jutro mam wolne, więc załatwie kilka spraw wezmę się za Apolla ;)

Posted

karusiap napisał(a):
Drwalatko zostal dzis zaszczepiony.Podobno byl bardzo grzeczny,nawet sie laskawca nie popatrzyl jak dostal igle w tylek:loveu:

może skubany lubi jak mu sie robi koło "pióra" :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
może skubany lubi jak mu sie robi koło "pióra" :evil_lol::evil_lol:

a wiesz,ze to calkiem prawdopodobne:evil_lol:

skubany uwaza,ze wszytsko co ktokolwiek trzyma w rece jest jego:mad: