Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Ale on sliczny i radosny.

no patrzajcie ludziska ciotka elmira wyszła z gawry :eviltong::eviltong: czyżby niedźwiedzie obudziły sie ze snu zimowego :diabloti::diabloti::diabloti:
gdzieś była jak cie nie było :cool3::cool3:

Posted

edit_f napisał(a):

[SIZE="3"]nie potrafię zrozumiec dlaczego taki świetny pies nie może znaleźć własnego domu. Drwal chyba musisz poczekać aż przejdę na emeryturę ale to jeszcze chwilę potrwa :evil_lol::evil_lol:

Posted

:mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:

karusiap dzis ztaranowała Drwala !!!!!!!!

na pewno bedzie pisac, ze pod nogi jej wlazł, ze sie zaplatał czy cos, ale to nie prawda, JA WIDZIAŁAM ! GROT potwierdzi , Drwal został ztaranowany :shake::mad:

Posted

wiedzialam:placz:nie chodze juz z Toba na spacery-haka szukasz:cool1:

bo najpierw mnie rozpedzil,a potem stop...mi pod nogami,a ze Drwala latwiej obejsc niz przeskoczyc a on bokiem stanal,no malo mnie nie wywalil skubany,ale stal twardo a to ja prawie poleglam:mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
wiedzialam:placz:nie chodze juz z Toba na spacery-haka szukasz:cool1:

bo najpierw mnie rozpedzil,a potem stop...mi pod nogami,a ze Drwala latwiej obejsc niz przeskoczyc a on bokiem stanal,no malo mnie nie wywalil skubany,ale stal twardo a to ja prawie poleglam:mad::evil_lol::evil_lol:

Karolina nie wiedziałaś, że z facetami trzeba ostrożnie i z minimalną dawką ograniczonego zaufania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
z drugiej strony to ci trochę zazdroszczę ty sekscesów:diabloti::diabloti:

Posted

:roll: a mówiłam ze sie wykręcac będzie :roll:

nie wierzyć Jej , to bylo z pełna premedytacją :mad:

a ktos musi Karusiap pilnowac jak Jagienki nie ma :eviltong: i kontrolowac ... bo zaraz by zadnego psa w hotelu nie zostało , pouciekałyby :eviltong: mając dośc tłamszenia , latania , taranowania :eviltong: i
...
ciagniecia za kudły ... (niewiem co złego widzisz w psie ze starą sierscia ... sama wypadnie :cool1: ...albo wiekiem sie to bedzie tłumaczyć ... )

Posted

agamika napisał(a):
mając dośc tłamszenia , latania , taranowania :eviltong: i
...
ciagniecia za kudły ... (niewiem co złego widzisz w psie ze starą sierscia ... sama wypadnie :cool1: ...albo wiekiem sie to bedzie tłumaczyć ... )

i duszenia Ago... też na zdjęciach mamy udokumentowane...:evil_lol:

Posted

a Drwalowi juz można ręce do paszczy wkładać :eviltong:

w czwartek , sie zaczepialiśmy do zabawy , skończyło sie na tym, ze moja dłoń wylądowała w paszczy Drwala , a on se az siadł ze zdziwienia :lol::lol::lol:

taki gluptasek

Posted

:mad:akurat !

Drwal jest dżentelmenem , i kobiety dłoni nie pozbawi ( ...teraz) ..co niestety nie przeszkadza mu ubrań obśliniać :roll: i szczypać w zabawie :roll:

Posted

Jedna rzecz mnie niepokoi....Drwal jest gruby....zbyt gruby....
Zbieramy na karme light....niestety nie jednorazowo,zeby co chwila nie zmieniac mu karmy,ale musi na nia przejsc....

Moze ktos ma ochote uraczyc Drwala karma?:oops::loveu:

Deklaracje miesieczne
:
agamika 10 zl:loveu:

Posted

AKTUALIZACJA:
Drwal aktualnie przebywa w hotelu dla zwierząt pod Krakowem. Jest psiakiem radosnym, uwielbia spacery, kontakt z ludźmi. Ale zna swoją siłę, ma swoje zdanie w wielu kwestach i związek z nim to masa kompromisów :smile:

:multi::multi::multi: