Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:mad: a kto opłaci pranie oplutej przez Drwala kurtki ?

taaak.. Drwal już na bardzo wiele pozwala :loveu: ...i przytula się :loveu: ... i ...
po prostu ludzie są głupi ... taki pies to sama radość :loveu:

a ostatnio baaardzo go zaintrygował ....obiektyw aparatu niejakiego wujka :diabloti: ...bardzo chciał bliska zobaczyć co to jest :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamika napisał(a):
:mad: a kto opłaci pranie oplutej przez Drwala kurtki ?
taaak.. Drwal już na bardzo wiele pozwala :loveu: ...i przytula się :loveu: ... i ... po prostu ludzie są głupi ... taki pies to sama radość :loveu:
a ostatnio baaardzo go zaintrygował ....obiektyw aparatu niejakiego wujka :diabloti: ...bardzo chciał bliska zobaczyć co to jest :evil_lol:

bo z naszego Drwala to inteligentna bestia... chłopisko pewnie chciało zobaczyć czy to jest do zjedzenia :diabloti::diabloti:
... i prosze tu nie insynuować na temat jakieś oplutej kurtki... co to, to nie!!! Drwal nigdy ... ale to nigdy nie pozwoliłby sobie na takie nietaktowne zachowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
bo z naszego Drwala to inteligentna bestia... chłopisko pewnie chciało zobaczyć czy to jest do zjedzenia :diabloti::diabloti:
... i prosze tu nie insynuować na temat jakieś oplutej kurtki... co to, to nie!!! Drwal nigdy ... ale to nigdy nie pozwoliłby sobie na takie nietaktowne zachowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

raczej do przywłaszczenia ... :evil_lol:

Drwal sie ślini ... zostawia ślady jakby śliiiiiiiiimak przeszedł ... feeeeeeee

myślałam, ze jak Axel pójdzie do domu to kurtki nie bede musiała przebierać .. a tu lipa :eviltong:...trza tarabanić ze sobą zamiennik ...

JA CHCE LATO!!!!!!!!!!!

Posted

agamika napisał(a):
raczej do przywłaszczenia ... :evil_lol:
Drwal sie ślini ... zostawia ślady jakby śliiiiiiiiimak przeszedł ... feeeeeeee
myślałam, ze jak Axel pójdzie do domu to kurtki nie bede musiała przebierać .. a tu lipa :eviltong:...trza tarabanić ze sobą zamiennik ...
JA CHCE LATO!!!!!!!!!!!

a co jak będzie lato to sie nie będziesz przebierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będziesz robić za miss mokrego podkoszulka w schronie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
a co jak będzie lato to sie nie będziesz przebierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będziesz robić za miss mokrego podkoszulka w schronie :diabloti::diabloti::diabloti:

W hotelu marysia, w hotelu... Drwal już nie jest mieszkańcem schroniska od prawie roku :lol:
No a co do ślinienia... to... dziwne, przy mnie się nie ślini... tzn na mój widok się nie ślini, oj Ago Ago jak tak działasz na Drwala to sama radość :loveu::eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
W hotelu marysia, w hotelu... Drwal już nie jest mieszkańcem schroniska od prawie roku :lol:
No a co do ślinienia... to... dziwne, przy mnie się nie ślini... tzn na mój widok się nie ślini, oj Ago Ago jak tak działasz na Drwala to sama radość :loveu::eviltong:

:ices_bla: sorry za to schronisko.... miss mokrego podkoszulka w hotelu to brzmi dumniej fakt!!!! :happy1:
skoro Drwal na twój widok sie nie ślini to widocznie ma inne preferencje.... może zmień makijaż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak na powaznie to kto pokrywa koszty pobytu Drwala w hotelu ????

Posted

Hmm kto pokrywa koszty...teoretycznie i praktycznie ja z Jagienka jestesmy odpowiedzialne za przystojniaka,a ze na nadmiar wlasnych srodkow nie narzekamy to zbieramy jak na cala nasza bande za pomoca bazarkow i dobrych ludzi;)

Posted

[quote name='karusiap']Hmm kto pokrywa koszty...teoretycznie i praktycznie ja z Jagienka jestesmy odpowiedzialne za przystojniaka,a ze na nadmiar wlasnych srodkow nie narzekamy to zbieramy jak na cala nasza bande za pomoca bazarkow i dobrych ludzi;)

a nie można by było zrobic aukcje charytatywną na allegro żeby zasilić finanse Drwala i pozostałych piesów ?????

Posted

Drwal jest niesamowity:loveu:napchalam mu dzis do budy slomy,a koc z budy dalam na nia (lubi lezec na budzie).Obserwujace mnie agamika i liryka stwierdzily,ze hmmm Drwal to chyba do budy nie wchodzi wiec musimy wymyslec cos innego....i tak myslac myslac Drwal w pewnym momencie wzial w pysk kupke slomy i wniosl sobie na bude dajac wymownie do zrozumienia "glupia babo-tu ma lezec":evil_lol:
Drwalik sam potrafi sobie gniazdko uwic:)
a ile przy tym bylo glaskanka,podskokow i radosci:multi:
Drwalika mozna normalnie glaskac ,a sprawia mu to ogromna radosc:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']a nie można by było zrobic aukcje charytatywną na allegro żeby zasilić finanse Drwala i pozostałych piesów ?????
moznaby...tylko umiec by trzeba bylo:oops:

Posted

karusiap napisał(a):
moznaby...tylko umiec by trzeba bylo:oops:

nie mamy nikogo w otoczeniu co by umiał ( z naszą pomocą ), bo zanim ja się "naumiem" to troche czasu upłynie :evil_lol:

Posted

1. allegro umiem - ale cegiełek nigdy nie robiłam.. do końca nie wiem co tam można a co nie :oops:

2. Marysiuuuuu Drwal sie niestety nie na mój widok ślini tylko na nazieje, ze ja mam cos dla Niego :placz:

3. Miss mokrego sobie podaruje :eviltong: to nie moja dyscyplina :shake::evil_lol:

A DRWAL JEST CUUUUDOWNY :loveu: MĄDRY ... I PEWNIE SE MYŚLAŁ ...NIBY BRUNETKA A INTELIGENCJĄ NIE GRZESZY SKRO NIE WIE GDZIE SIĘ SŁOMĘ KŁADZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: WIEC BIDOK EDUKOWAŁ ....

Posted

agamika napisał(a):
1. allegro umiem - ale cegiełek nigdy nie robiłam.. do końca nie wiem co tam można a co nie :oops:
2. Marysiuuuuu Drwal sie niestety nie na mój widok ślini tylko na nazieje, ze ja mam cos dla Niego :placz:
3. Miss mokrego sobie podaruje :eviltong: to nie moja dyscyplina :shake::evil_lol:
A DRWAL JEST CUUUUDOWNY :loveu: MĄDRY ... I PEWNIE SE MYŚLAŁ ...NIBY BRUNETKA A INTELIGENCJĄ NIE GRZESZY SKRO NIE WIE GDZIE SIĘ SŁOMĘ KŁADZIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: WIEC BIDOK EDUKOWAŁ ....

wypowiadam sie tylko jako teoretyk ( praktyki nie mam )
zanim trafiłam na dogo kupowałam cegiełki właśnie na aukcjach charytatywnych na rzecz psów w potrzebie.
1. w/g mnie obowiazują tam zasady takie jak przy sprzedaży innych przedmiotów, cegiełki są najczęściej w cenie 5 ,- ( ludzie kupują róznie od 1szt. a nawet i do 10 szt. i więcej)
2. agamika skoro Drwal nie leci na ciebie tylko na to co może od ciebie dostać to znaczy że zachowuje się jak typowy facet
3. nad miss mokrego podkoszulka zastanów sie bo to są ponoć niezłe pieniądze i przydałyby się zwierzakom ( cel szczytny więc mogłabyś się poświęcić :evil_lol::evil_lol: )
4. a że Drwal jest cudowny .. to juz się zdążyłam zorientować .... chociaż też jetem brunetką :lol::lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
yes, yes, yes :happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:

wujek Romi będzie oceniał...ale przydałoby się jeszcze kilka pań aby była konkurencja :diabloti::diabloti::diabloti:.

Posted

Romi napisał(a):
wujek Romi będzie oceniał...ale przydałoby się jeszcze kilka pań aby była konkurencja :diabloti::diabloti::diabloti:.

wujek ty sie tak za bardzo nie nakręcaj :diabloti::diabloti: jakoś wcześnie nie byłeś taki aktywny na tym wątku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: konkurs mokrego podkoszulka pobudził wyobraźnię coooooo :eviltong::eviltong::eviltong:
kogo jeszcze bys widział w tym konkursie ( tylko zastanów sie nad odpowiedzią żeby przezył) :mad::mad::mad::mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
wujek ty sie tak za bardzo nie nakręcaj :diabloti::diabloti: jakoś wcześnie nie byłeś taki aktywny na tym wątku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: konkurs mokrego podkoszulka pobudził wyobraźnię coooooo :eviltong::eviltong::eviltong:
kogo jeszcze bys widział w tym konkursie ( tylko zastanów sie nad odpowiedzią żeby przezył) :mad::mad::mad::mad:

nooo, ja mam takie swoje typy :eviltong::diabloti:

Posted

black_cat napisał(a):
Co chcecie sprzedawać jako cegiełki?

chciałybysmy wspomóc wolontariuszki, które z własnych pieniążków utrzymują ślepe psy w hotelu właściwie nieadopcyjne wiec do końca zycia na ich utrzymaniu. Możesz nam w tym pomóc??? Tu na prawdę liczy się każde wsparcie :placz::placz:

Posted

Najlepsze cegielki sa wirtualne, zeby nie bylo trzeba ich wysylac poczta. Moze to byc zdjecie psa, ktoremu sie pomaga [no chyba ze miss mokrego podkoszulka zostanie w miedzyczasie wyloniona ;]].
Tylko o tym, ze cegielki sa wirtualne, nie trzeba pisac, bo zdejmuja aukcje. Zazwyczaj puszcza sie mailem, a jesli ktos bardzo bedzie nalegal, to poczta.
Nigdy nie prowadzilam takiej aukcji, ale tak slyszalam.

Posted

marysia55 napisał(a):
chciałybysmy wspomóc wolontariuszki, które z własnych pieniążków utrzymują ślepe psy w hotelu właściwie nieadopcyjne wiec do końca zycia na ich utrzymaniu. Możesz nam w tym pomóc??? Tu na prawdę liczy się każde wsparcie :placz::placz:

Próbowałam pomóc już wczesniej, ale mam teraz ograniczony czas i z terminami u mnie na bakier. Gdyby byla mowa o projekcie cegiełki do wydruku to mogę ją wykonać, wszystko inne jest o wiele bardziej pracochłonne.

Posted

DZIEWCZYNY PISALY, ZE PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST FOTOGRAFIA PSA

nie pisaly natomiast, ze wyslalan mailem, bo podobno wlasnie nie mozna sprzedawac elektronicznych plikow