marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 agamika napisał(a):bo DRwal głupi nie jest , i to nie dlatego ze zimno kurtkę chciał ,,, biduś zagłodzony wyczuł ze Fabio dostał od Pana pierś z kurczaka - CAŁĄ SAM ! ...no to Drwal tak jakby sie pewnie uczepić chciał coby Pan pamiętał o NIm nastepnym razem :roll: :roll::roll: to faktycznie mądre i przebiegłe psisko. Moja krew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech kurde pamietają żeby jemu tez cos przynieść nastepnym razem ... co to on gorszy czy 'cuś' :mad::mad::mad: Dobry, kochany piesek :buzi: Drwal tarmoś ile sie da :grins::grins::grins: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Drwal chodź z ciotką marysią idziemy przewietrzyc futerko na pierwszej stronie:painting: Quote
marysia55 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Drwal chodź idziemy na pierwszą stronę, przy okazji obsiusiasz kilka krzaczków no i oczywiście pokażemy się ludziskom :p:p:p Quote
marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kto podaruje Drwalowi kawałek ogrodu o resztę juz się postaramy same. Potrzebny tylko kawałek ziemi i dobra dusza żeby było z kim pogadać:razz: czasami. Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 marysia55 napisał(a):Kto podaruje Drwalowi kawałek ogrodu o resztę juz się postaramy same. Potrzebny tylko kawałek ziemi i dobra dusza żeby było z kim pogadać:razz: czasami. No kto?:modla::modla::modla: Quote
Ank@ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ktoś pisał, że Drwalowi potrzebny jest kojec ..... http://www.dogomania.pl/forum/f937/mam-wreszcie-kojec-z-buda-dla-sredniego-tymczasowicza-127100/ Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Ank@2']Ktoś pisał, że Drwalowi potrzebny jest kojec ..... http://www.dogomania.pl/forum/f937/mam-wreszcie-kojec-z-buda-dla-sredniego-tymczasowicza-127100/ Dzięki Aniu... niestety Drwal nie jest ani mały ani średni :evil_lol: Quote
Ank@ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Może zadam głupie pytanie, ale po co Drwalowi ogród i kojec ? On już ma kojec (bez ogrodu) :cool3:. No chyba, że ten kojec to ma być już w DS. Quote
karusiap Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ank@2 napisał(a):Może zadam głupie pytanie, ale po co Drwalowi ogród i kojec ? On już ma kojec (bez ogrodu) :cool3:. No chyba, że ten kojec to ma być już w DS. Aniu chodzi Ci o kojec w hotelu?? myslisz ze fajnie zeby zostal tam do konca zycia?:roll: Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jagienka napisał(a):Dzięki Aniu... niestety Drwal nie jest ani mały ani średni :evil_lol: Drwal to kawał chłopa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żadne mi tu mały-średni :eviltong: Quote
Jagienka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ank@2 napisał(a):Może zadam głupie pytanie, ale po co Drwalowi ogród i kojec ? On już ma kojec (bez ogrodu) :cool3:. No chyba, że ten kojec to ma być już w DS. Hmmm generalnie fajnie jest mieć swojego człowieka i chociażby u niego ten kojec i ogród nie mówiąc już o tym, że Drwal nie jest aż tak stary, żeby nie zapowiadało się kłopotliwie utrzymywanie go to końca życia. Quote
Ank@ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Z tym małym nie doczytałam. :oops: Oczywiście, że nie chce, żeby spędził resztę życia w hotelu. Drwalik ma jakieś ogłoszenia ? Quote
fona Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 3 dyszki sie szykuja dla Drwala chcialam cos optymistycznego... Quote
karusiap Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 fona napisał(a):3 dyszki sie szykuja dla Drwala chcialam cos optymistycznego... dziekuje:multi::multi::multi: ogloszenia mial,,,ale nie wiem gdzie:oops: Quote
marysia55 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [SIZE="3"]Drwal... pokaż wszystkim jak sie fajnie usmiechasz :p:p:p Quote
Jagienka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Drwal już jest bardzo fajny, juz można go pieszczochać, po łebie, po poopie... :loveu: I każdy kto przechodzi musi Drwala pogłaskać, bo on się baardzo dopomina o uwagę zaczyna sie kręcić, włazi w przechodnia, trąca pyskiem i... się cieszy jak głupi do sera :evil_lol: Quote
agamika Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 adopcje org ma na 100% ale gratka juz staara , gumtree tez pewnie spadło, odnawiałam chyba 2 tyg temu więcej "grzechów' nie pamiętam , ale mi mózg zamarzł ... w sumie wszędzie mozna dublowac i tak , tylko nie na adopcjach .org Quote
marysia55 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jagienka napisał(a):Drwal już jest bardzo fajny, juz można go pieszczochać, po łebie, po poopie... :loveu: I każdy kto przechodzi musi Drwala pogłaskać, bo on się baardzo dopomina o uwagę zaczyna sie kręcić, włazi w przechodnia, trąca pyskiem i... się cieszy jak głupi do sera :evil_lol: Drwal jest cudownym psem tylko ludzie tego nie zauważają Quote
elmira Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 marysia55 napisał(a):Drwal jest cudownym psem tylko ludzie tego nie zauważają Zauważają, tylko nie Ci, co powinni;) Ja do dziś wspominam dowcipy ciotek o protezach:look3::nerwy::look3::nerwy: Ale Drwalucha podziwiam za cierpliwość do człekokształtnych;) Quote
marysia55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 elmirko, noooo witamy dawno nie oglądanego gościa na wątku Drwala. Drwal nasłuchałeś sie komplementów od ciotki a teraz rusz dupsko idziemy na pierwsza stronę chłopaku :painting::painting: Quote
maarit Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 elmira napisał(a):Zauważają, tylko nie Ci, co powinni;) Ja do dziś wspominam dowcipy ciotek o protezach:look3::nerwy::look3::nerwy: Ale Drwalucha podziwiam za cierpliwość do człekokształtnych;) jakich protezach? Quote
Jagienka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Gonia13 napisał(a):jakich protezach? Hahahaha no to elmira się tłumacz :lol: Quote
Recommended Posts