elmira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jagienka napisał(a):Hahahaha no to elmira się tłumacz :lol: :lol: Ano protezach, które dziewczyny by musiały nabyc, gdyby Drwal miał wybitnie zły humor i nie życzył by sobie zadnych operacji związanych ze swoją miśkowatą osobą. Protezy miały być w zastępstwie kończyn górnych;):evil_lol: Quote
maarit Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :diabloti: Aaaaaaaaaaaaa........ Takich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No chłopie ty mój , wprawdzie póżno ale ruszamy tyłek na pierwszą stronę.... niech cie widzi cały świat :lol::lol::lol: Quote
Agmarek Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Bosze. Taki piękny ten piecho. Nawet bez tego ucha :-( Quote
marysia55 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Agmarek napisał(a):Bosze. Taki piękny ten piecho. Nawet bez tego ucha :-( no my wiemy , że to piekny i cudwny piesio tylko inni nie chcą tego zauwazyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Drwalisko, widzisz ciotek nie ma bo weekend, pewnie gdzie polazły na jakie party. Zlecą się tu jak już będziesz chrapał :diabloti::diabloti: a wtedy wiesz co masz im zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 marysia55 napisał(a):Drwalisko, widzisz ciotek nie ma bo weekend, pewnie gdzie polazły na jakie party. Zlecą się tu jak już będziesz chrapał :diabloti::diabloti: a wtedy wiesz co masz im zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: DRWAL!!! Nie słuchaj Marysi! My nie na party! Nie obgryzaj nam nic! Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 elmira napisał(a):DRWAL!!! Nie słuchaj Marysi! My nie na party! Nie obgryzaj nam nic! Drwaluchna ... widziałeś jaka ta ciotka elmira inteligentna bestia... od razu sie zorientowała o co mi chodzi :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
elmira Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Gonia13 napisał(a):To ja dzisiaj pierwsza u Ciebie piesku jestem??? cioteczka marysia śpi?:eviltong:;) Nie gniewaj się piesku że nie moge codziennie looknąć do ciebie ale wiem że ciocia marysia cię "wyprowadzi":razz: na 1 stronkę;) Ano pierwsza :) i chyba dosyc tych zartow o obgryzaniu, bo jeszcze ktos przeczyta i się zniechęci;) Quote
maarit Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To ja dzisiaj pierwsza u Ciebie piesku jestem??? cioteczka marysia śpi?:eviltong:;) Nie gniewaj się piesku że nie moge codziennie looknąć do ciebie ale wiem że ciocia marysia cię "wyprowadzi":razz: na 1 stronkę;) Quote
marysia55 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [SIZE="3"]Drwal troche dzisiaj zimno, ale my sie zimna nie boimy i biegniemy na 1 stronę :razz::razz::razz: Quote
karusiap Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sesja od wujka Romiego:) taki jestem elegancki:) a co tam dobrego? glaski i drapanko:) Quote
Jagienka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ogon lata widać :loveu: Wyczesany, piękny przystojniak... tylko dlaczego od ponad pół roku ANI JEDNA OSOBA NIE PYTAŁA O DRWALA :crazyeye::shake::-( Quote
majku33krakow Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jagienka napisał(a):Ogon lata widać :loveu: Wyczesany, piękny przystojniak... tylko dlaczego od ponad pół roku ANI JEDNA OSOBA NIE PYTAŁA O DRWALA :crazyeye::shake::-( ejj ejj JA PYTAŁEM,to mi karusiap odradziła go zabrac. Quote
Jagienka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 majku33krakow napisał(a):ejj ejj JA PYTAŁEM,to mi karusiap odradziła go zabrac. mnie nie pytałeś, ale też bym Ci odradziła :eviltong: Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jagienka napisał(a):mnie nie pytałeś, ale też bym Ci odradziła :eviltong: a to niby dlaczego ???? majku33krakow za słabowity czy Drwal za silny chłop dla niego :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzenuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Drwal jest w moim profilu na NK i teraz ma ogłoszenie na gronie. Mogę zrobić więcej jeśli potrzeba, ale w przyszłym tygodniu. A to fotki mojego autorstwa: Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Marzenuś... yyy Ty poznałaś Drwalątko osobiście?? Zdjęcia z kiedy są, bo tak zielono, pięknie... Za ogłoszenia dziękuję bardzo :loveu: i proszę o każdą ilość :oops: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [SIZE="4"]Drwal nam prezentuje trochę lata zimą :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzenuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tak tak, miałam ochotę poznać Drwala osobiście ;) W sierpniu, kiedy byłam w Krakowie z TZ. Byliśmy z Agamiką w hoteliku. Odisia też zdążyłam poznać :loveu: I Zuzię vel Korę, na którą co miesiąc przelewam co nieco :razz: A ogłoszenia zrobię, tylko muszę najpierw uporać się z egzaminami. Czyli po weekendzie ;) Przydałby się jakiś tekst ogłoszeniowy, chyba że jest a ja go przeoczyłam. Quote
Jagienka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Marzenuś']A ogłoszenia zrobię, tylko muszę najpierw uporać się z egzaminami. Czyli po weekendzie ;) Przydałby się jakiś tekst ogłoszeniowy, chyba że jest a ja go przeoczyłam. Kończ sobie spokojnie :) A tekst do ogłoszeń jest chociażby tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11426723-post1230.html karusiap taki ładny napisała :) Quote
karusiap Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 pikny tekst karusia napisala:turn-l::oops: Moja Mama nie mogla wczoraj uwierzyc ogladajac zdjecia,ze Drwal to ten Drwal,ktoremu strach bylo smyc zalozyc:loveu: Quote
Marzenuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziękować, dziękować w tygodniu będą ogłoszenia ;) Quote
Recommended Posts