Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagienka napisał(a):
Hahahaha no to elmira się tłumacz :lol:

:lol: Ano protezach, które dziewczyny by musiały nabyc, gdyby Drwal miał wybitnie zły humor i nie życzył by sobie zadnych operacji związanych ze swoją miśkowatą osobą.

Protezy miały być w zastępstwie kończyn górnych;):evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agmarek napisał(a):
Bosze. Taki piękny ten piecho. Nawet bez tego ucha :-(

no my wiemy , że to piekny i cudwny piesio tylko inni nie chcą tego zauwazyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Drwalisko, widzisz ciotek nie ma bo weekend, pewnie gdzie polazły na jakie party. Zlecą się tu jak już będziesz chrapał :diabloti::diabloti: a wtedy wiesz co masz im zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Drwalisko, widzisz ciotek nie ma bo weekend, pewnie gdzie polazły na jakie party. Zlecą się tu jak już będziesz chrapał :diabloti::diabloti: a wtedy wiesz co masz im zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DRWAL!!! Nie słuchaj Marysi! My nie na party! Nie obgryzaj nam nic!

Posted

elmira napisał(a):
DRWAL!!! Nie słuchaj Marysi! My nie na party! Nie obgryzaj nam nic!

Drwaluchna ... widziałeś jaka ta ciotka elmira inteligentna bestia... od razu sie zorientowała o co mi chodzi :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Gonia13 napisał(a):
To ja dzisiaj pierwsza u Ciebie piesku jestem??? cioteczka marysia śpi?:eviltong:;)
Nie gniewaj się piesku że nie moge codziennie looknąć do ciebie ale wiem że ciocia marysia cię "wyprowadzi":razz: na 1 stronkę;)

Ano pierwsza :)

i chyba dosyc tych zartow o obgryzaniu, bo jeszcze ktos przeczyta i się zniechęci;)

Posted

To ja dzisiaj pierwsza u Ciebie piesku jestem??? cioteczka marysia śpi?:eviltong:;)
Nie gniewaj się piesku że nie moge codziennie looknąć do ciebie ale wiem że ciocia marysia cię "wyprowadzi":razz: na 1 stronkę;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Ogon lata widać :loveu:
Wyczesany, piękny przystojniak... tylko dlaczego od ponad pół roku ANI JEDNA OSOBA NIE PYTAŁA O DRWALA :crazyeye::shake::-(

ejj ejj JA PYTAŁEM,to mi karusiap odradziła go zabrac.

Posted

Jagienka napisał(a):
mnie nie pytałeś, ale też bym Ci odradziła :eviltong:

a to niby dlaczego ???? majku33krakow za słabowity czy Drwal za silny chłop dla niego :evil_lol::evil_lol:

Posted

Marzenuś... yyy Ty poznałaś Drwalątko osobiście?? Zdjęcia z kiedy są, bo tak zielono, pięknie...
Za ogłoszenia dziękuję bardzo :loveu: i proszę o każdą ilość :oops:

Posted

Tak tak, miałam ochotę poznać Drwala osobiście ;)
W sierpniu, kiedy byłam w Krakowie z TZ. Byliśmy z Agamiką w hoteliku. Odisia też zdążyłam poznać :loveu:
I Zuzię vel Korę, na którą co miesiąc przelewam co nieco :razz:

A ogłoszenia zrobię, tylko muszę najpierw uporać się z egzaminami. Czyli po weekendzie ;)
Przydałby się jakiś tekst ogłoszeniowy, chyba że jest a ja go przeoczyłam.