Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja dołącze sie do prośby Karusip :oops: .. on niestety jest za gruby , powinien przejśc na karmę light , bo go w koncu łapy nie uniosą :shake::oops: , nie mówiąc juz o obciązeniu układu krwionośnego itd ..
ale porzeeebne sa stałe deklaracje, bo zmiana na 1 miesiąc to nie wystarczy :shake::oops:

u Drwala na razie po staremu , uhahahny na spacerach:evil_lol:, powazny w boksie ;). Sprawdza wszystkie dłonie czy nie ma w którejś smakołyka jakiegoś . Podszczypuje kurtke, zachęcając do zabawy . wtula się łbem całym ...

Posted

Kocurek napisał(a):
Kochany grubasek:lol:

kocurek podrzuc wątek drwala do swoich znajomych może ktos sie ulituje i jakiegos grosza wpłaci , ja do swoich już podrzuciłam ale z marnych skutkiem. każdemu żal psiaka ale jakos nikt sie nie kwapi do pomocy. Może Tobie sie uda :loveu::loveu:

Posted

Ja dopiero "raczkuje" na dogo,smiem twierdzic ,ze niedlugo bede profesjonalistka.Musze doczytac jak to zrobic zeby go dodac do znajomych.Na razie mam w znajomych 1 osobke.No i jestem cala szczesliwa bo juz zaadoptowalam PATOSKA i niebawem jade po niego pod Krakow.
A tymczasem dooooooooooooo gory DRWALIKU PRZYSTOJNIAKU:loveu:

Posted

[quote name='agamika']

nowe "ubranko" dla Drwala .. coby wszyscy wiedzieli ze chłopak "nie ma co jeść " :evil_lol:

ale ja tu nic nie widze :shake:

Posted

Asior, Ty to w ogóle masz problemy z widzialnością bannerów :eviltong: , ja doskonale wiem ze próbowałaś Marysie przekonać ze ma mniej bannerów niz ma naprawdę :eviltong: ...

a tak na serio to spróbuj w innej przeglądarka moze ? ciekawa jestem czy to dogo swiruje, czy Twój komp

Posted

no próbowałam wlaśnie w innych przeglądarkach.. mam to samo..
zacytowałam Twój post, skopiowałam link i wkleiłam w przeglądarkę i wyświetliła mi się pusta strona.. więc to chyba nie kwestia dogo...

Posted

Ja widze banner...
A co do tytułu to hmmm poprzyglądałam się i zmienił się tytuł pierwszego postu a nie chce sie zmienić tytuł wątku. Napisałam do naszego new moderatora Anashara z tym problemem, zobaczymy czy poskutkuje... wczoraj napisałam...

Posted

Asior napisał(a):
noo to jak idzie odchudzanko :cool3:
Karusiap... trzeba koniecznie, bo on niedugo się toczyć będzie :cool3:

Nic nie idzie na razie, bo nikt nie chce pomóc z karmą, mamy chętnego na zakup jednego wora, ale wolimy myśleć przyszłościowo, bo co... na chwilę zmienimy a potem znowu bedzie wracał do starej... bez sensu.... tylko rewolucje żołądkowe bedzie miał a nie odchudzanie.