marysia55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Drwalu co u ciebie słychać , są jakies nowe, dobre nowiny??? :loveu: Quote
marysia55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :loveu:Drwal lubię do tego stopnia , że mi sie posty dublują Quote
marysia55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Drwal nie wiem jak do tego doszło ale to kolejny zdublowany post :evil_lol: Quote
Kocurek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Drwalusiu co tam u Ciebie przystojniaku:cool3:? Quote
agamika Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 i ja dołącze sie do prośby Karusip :oops: .. on niestety jest za gruby , powinien przejśc na karmę light , bo go w koncu łapy nie uniosą :shake::oops: , nie mówiąc juz o obciązeniu układu krwionośnego itd .. ale porzeeebne sa stałe deklaracje, bo zmiana na 1 miesiąc to nie wystarczy :shake::oops: u Drwala na razie po staremu , uhahahny na spacerach:evil_lol:, powazny w boksie ;). Sprawdza wszystkie dłonie czy nie ma w którejś smakołyka jakiegoś . Podszczypuje kurtke, zachęcając do zabawy . wtula się łbem całym ... Quote
marysia55 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a może by gdzieś popodrzucać wątek Drwala , bo oprócz ciotek w realu to mało kto tu zagląda :placz: Quote
marysia55 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kocurek napisał(a):Kochany grubasek:lol: kocurek podrzuc wątek drwala do swoich znajomych może ktos sie ulituje i jakiegos grosza wpłaci , ja do swoich już podrzuciłam ale z marnych skutkiem. każdemu żal psiaka ale jakos nikt sie nie kwapi do pomocy. Może Tobie sie uda :loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 O kurza, teraz widze, że się tytuł nie zmienił :crazyeye: Próbuje jeszcze raz... Quote
agamika Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no własnie miałam Ci to napisać, ale zapomniałam :oops: Quote
Kocurek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja dopiero "raczkuje" na dogo,smiem twierdzic ,ze niedlugo bede profesjonalistka.Musze doczytac jak to zrobic zeby go dodac do znajomych.Na razie mam w znajomych 1 osobke.No i jestem cala szczesliwa bo juz zaadoptowalam PATOSKA i niebawem jade po niego pod Krakow. A tymczasem dooooooooooooo gory DRWALIKU PRZYSTOJNIAKU:loveu: Quote
agamika Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nowe "ubranko" dla Drwala .. coby wszyscy wiedzieli ze chłopak "nie ma co jeść " :evil_lol: Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='agamika'] nowe "ubranko" dla Drwala .. coby wszyscy wiedzieli ze chłopak "nie ma co jeść " :evil_lol: ale ja tu nic nie widze :shake: Quote
agamika Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Asior, Ty to w ogóle masz problemy z widzialnością bannerów :eviltong: , ja doskonale wiem ze próbowałaś Marysie przekonać ze ma mniej bannerów niz ma naprawdę :eviltong: ... a tak na serio to spróbuj w innej przeglądarka moze ? ciekawa jestem czy to dogo swiruje, czy Twój komp Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no próbowałam wlaśnie w innych przeglądarkach.. mam to samo.. zacytowałam Twój post, skopiowałam link i wkleiłam w przeglądarkę i wyświetliła mi się pusta strona.. więc to chyba nie kwestia dogo... Quote
Jagienka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Ja widze banner... A co do tytułu to hmmm poprzyglądałam się i zmienił się tytuł pierwszego postu a nie chce sie zmienić tytuł wątku. Napisałam do naszego new moderatora Anashara z tym problemem, zobaczymy czy poskutkuje... wczoraj napisałam... Quote
Asior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 noo to jak idzie odchudzanko :cool3: Karusiap... trzeba koniecznie, bo on niedugo się toczyć będzie :cool3: Quote
Jagienka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Asior napisał(a):noo to jak idzie odchudzanko :cool3: Karusiap... trzeba koniecznie, bo on niedugo się toczyć będzie :cool3: Nic nie idzie na razie, bo nikt nie chce pomóc z karmą, mamy chętnego na zakup jednego wora, ale wolimy myśleć przyszłościowo, bo co... na chwilę zmienimy a potem znowu bedzie wracał do starej... bez sensu.... tylko rewolucje żołądkowe bedzie miał a nie odchudzanie. Quote
Jagienka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Asior napisał(a):a ile taka karma??? Jeszcze nie zdecydowałyśmy chyba którą konkretnie, ale ceny się wahają w okolicach 200 zł za 15 kg. Quote
Gosiapk Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 W takim razie poszukujemy sponsora karmy light dla Drwalka! Quote
Recommended Posts