Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Ej... a gdzie smycz? Bo jej tak jakby nie widac na tym zdjęciu!
A za wyczesanie Aga.... jak Cie tylko zobacze to Ci.... podziekuję osobiście :lol::loveu:

Jaga to Ty nie wiesz??drwal chodzi przy nodze bez smyczy.....:cool3:przy , nie "z":evil_lol:

Posted

Źle się dzieje w państwie duńskim ;)
Jakoś tak mnie dzisiaj wzieło na cytaty... dzisiaj karusiap i miniulke zaskoczyłam tym, że Wesele to była lektura... :evil_lol:

Posted

a co do wyczesania Drwala, to jakby dziś już nie zostało nawet minimum śladu po tym ... :shake:

(PS. hahahahhaaaaa )

aaai Amisa weszka trochę dorwała :loveu: ze sprzętem, niestety dziadzio ma tyyyyyle sierści, ze musiała przerwać :roll: bobyśmy do wieczora siedziały, ale grzbiet i troche grzywa pozbawione nadmiaru owłosienia zostały, o niebo lepiej wyglądał :loveu:

Posted

Dzis z agamika stwierdzilysmy,ze Drwal jest jednym z najradosniejszych hotelowiczow:loveu:Aga wyczynia z nim cuda,drapie po zadku a on biegnie z radoscia,smieje sie,cieszy.Jest bardzo kontaktowy i tylko resztki zdrowego rozsadku powstrzymuja przed wytarmoszeniem i poprzytulaniem.Ale drapanko,glaski,jak najbardziej:loveu::loveu:

Posted

Chciałam tutaj jakiś pean pochwalny na cześć agimiki napisac... ale normalnie słów mi brak... ja teraz widze, Nasze psiaki rzadziej i dzieki temu mam pogląd, że tak powiem... czasowo-skokowy na cała sytuację i że tak powiem to nie ten sam pies!! On jest wspaniale wyczesany, wygląda pięknie!!
Agomiko... chylę czoła :loveu: