Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałabym wstawić Drwala na stronę z adopcjami starszych psów http://psiegrane-marzenia.pl/

Potrzebuje jego dwóch zdjęć (najlepiej poziomych) i takich info

Wielkość:
Województwo:
Szuka domu: ( 1. stały czy 2. tymczasowy lub stały)
Stan zdrowia:
Kastracja:
Stosunek do zwierząt:
Stosunek do dzieci:
Dla kogo:
Gdzie przebywa:
Kontakt:
Link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-drwal-nie-widzi-nie-slyszy-nie-ma-ucha-nie-ma-domu-34759/#post2466637
Uwagi: (czyli np. cały opis psa)

Posted

Wielkość: duzy,wielkości owczarka
Województwo: małopolskie (adopcja tylko w Krakowie lub najbliższej okolicy)
Szuka domu: stałego
Stan zdrowia: niedowidzi
Kastracja: tak
Stosunek do zwierząt: szukamy domu bez zwierząt
Stosunek do dzieci: szukamy domu bez dzieci
Dla kogo: dla osoby mającej doświadczenie z psami,lubiącej spacery, potrafiącej zrozumieć psa i jego zachowania,jest psem radosnym,ale nie "rodzinna przytulanka";)
Gdzie przebywa: hotel pod Krakowem
Kontakt: 507 058 628, karusiap[at]gmail.com , 505 929 773, jagnas[at]gmail.com
Link: Kraków - Drwal! Nie widzi, nie słyszy, nie ma ucha, nie ma domu ;((
Uwagi: konieczne parokrotne odwiedzenie Drwala w hotelu przed adopcją;
Drwal, jest dużym psem w średnim wieku, kilka lat temu trafił do schroniska nie ufał ludziom - kojarzyli mu się tylko z bólem
Opieka wolontariuszy sprawiła , że otworzył się na otoczenie bardzo szybko, po 3 latach spędzonych w schronisku dostał szansę na resocjalizację i przebywa obecnie w hotelu dla psów pod Krakowem . Wykorzystał ją.
Drwal jest wyjątkowym ,wspaniałym psem , ciężko doświadczonym przez los ( nie dowidzi, stracił jedno ucho ) - wymagającym od właściciela myślenia.
Tego psa trzeba się nauczyć i można czerpać radość z obcowania z nim.
Drwal czerpie radość z każdego spaceru , z każdej chwili spędzonej z człowiekiem .

Posted

Gonia13 napisał(a):
Lecimy piesku do góry...........

jecimy na góre i tam zostajemy najdłużej jak sie da :lol::lol::lol: ciotka Gonia13 znowu przeleciała wszystkie moje ulubionego dziadusie przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szybka kobitka :loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
i znowu sie pokazujemy psino. Drwal Ucho do góry i maszerujemy :painting:

Witaj kochany Niedzwiedziu. Nie pisze u ciebie często, ale wiele o Tobie myslę.

Posted

marysia55 napisał(a):
jecimy na góre i tam zostajemy najdłużej jak sie da :lol::lol::lol: ciotka Gonia13 znowu przeleciała wszystkie moje ulubionego dziadusie przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szybka kobitka :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tyle tylko dla nich "mogę zrobić" :lol: ...A szkoda:roll:

Posted

Gonia13 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tyle tylko dla nich "mogę zrobić" :lol: ...A szkoda:roll:

nie narzekaj :cool1:...wydaje mi sie że to też ma znaczenie :lol::lol: im częściej będa na pierwszej stronie tym wieksza szansa że ktos je zauważy :razz::razz:

Posted

Muszę powiedzieć, że coś się porobiło tutaj pod moją nieobecność... Drwal na spacerach ze mną ma tendencję do zgarniania różnych rzeczy z ulicy i paraduje z nimi w pysku...norma... wczoraj zaczeło się na dywaniku samochodowym... leżal na ulicy więc Drwal go zgarnął, łatwo przeszło rozstanie... ale z kolejnym przedmiotem który sobie przygruchał już nie było tak łatwo...
było ciemno, Drwal coś sobie niuchał w krzakach... a niech sobie niucha, tyle jego ile sobie wywącha... zacząl się powoli wycofywać, patrzę :crazyeye: a tu Drwal w pysku trzyma puszke po piwie... po harnasiu... dumny był taki, ze Wam mówię.... oj pożegnanie nie było łatwe... odwracał się, zapierał... no ale nie mogłam pozwolić, żeby wśród Naszych wychowanków jakies pijackie zwyczaje zaczeły się szerzyć...
żeby to był koniec... :shake:
nastepnym przedmiotem było coś obłego co gdy Drwal wypuścił to z pyska zaczeło się za Nami turlikać... na szczeście jego trajektoria zboczyła... nie miałam okazji więc przekonać się co to w rzeczywistości było... może to i lepiej...
I ostatnią rzeczą która wzbudziła żywe zainteresowanie Naszego bohatera... była butelczyna po marniutkiej whisky... ech...

Posted

Jaga on ma silna potrzebe posiadania,ale to i tak nic....ostatnio na moim spacerku spotkalismy Amige z gosciem u Fabia i Drwal...stwierdzil,ze....owy Pan ma sliczna kurtke,a ze chlodno bylo...sie domysl:cool1::evil_lol:

Posted

bo DRwal głupi nie jest , i to nie dlatego ze zimno kurtkę chciał ,,, biduś zagłodzony wyczuł ze Fabio dostał od Pana pierś z kurczaka - CAŁĄ SAM ! ...no to Drwal tak jakby sie pewnie uczepić chciał coby Pan pamiętał o NIm nastepnym razem :roll: :roll::roll: