maarit Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Drwalu:loveu: to ja cię porywam teraz bo potem mnie znowu cioteczka wyprzedzi:painting: Quote
siekowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Chciałabym wstawić Drwala na stronę z adopcjami starszych psów http://psiegrane-marzenia.pl/ Potrzebuje jego dwóch zdjęć (najlepiej poziomych) i takich info Wiek: Płeć: pies Wielkość: Województwo: Szuka domu: ( 1. stały czy 2. tymczasowy lub stały) Stan zdrowia: Kastracja: Stosunek do zwierząt: Stosunek do dzieci: Dla kogo: Gdzie przebywa: Kontakt: Link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-drwal-nie-widzi-nie-slyszy-nie-ma-ucha-nie-ma-domu-34759/#post2466637 Uwagi: (czyli np. cały opis psa) Quote
karusiap Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 odpowiedzi na maila,PW czy tutaj?zdjecia moga byc z watku czy musza byc duze?:) Quote
siekowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mogą być odpowiedzi tu. :) Zdjęcia także wystarczą te z wątku. Quote
karusiap Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wiek: ok 8 lat Płeć: pies Wielkość: duzy,wielkości owczarka Województwo: małopolskie (adopcja tylko w Krakowie lub najbliższej okolicy) Szuka domu: stałego Stan zdrowia: niedowidzi Kastracja: tak Stosunek do zwierząt: szukamy domu bez zwierząt Stosunek do dzieci: szukamy domu bez dzieci Dla kogo: dla osoby mającej doświadczenie z psami,lubiącej spacery, potrafiącej zrozumieć psa i jego zachowania,jest psem radosnym,ale nie "rodzinna przytulanka";) Gdzie przebywa: hotel pod Krakowem Kontakt: 507 058 628, karusiap[at]gmail.com , 505 929 773, jagnas[at]gmail.com Link: Kraków - Drwal! Nie widzi, nie słyszy, nie ma ucha, nie ma domu ;(( Uwagi: konieczne parokrotne odwiedzenie Drwala w hotelu przed adopcją; Drwal, jest dużym psem w średnim wieku, kilka lat temu trafił do schroniska nie ufał ludziom - kojarzyli mu się tylko z bólem Opieka wolontariuszy sprawiła , że otworzył się na otoczenie bardzo szybko, po 3 latach spędzonych w schronisku dostał szansę na resocjalizację i przebywa obecnie w hotelu dla psów pod Krakowem . Wykorzystał ją. Drwal jest wyjątkowym ,wspaniałym psem , ciężko doświadczonym przez los ( nie dowidzi, stracił jedno ucho ) - wymagającym od właściciela myślenia. Tego psa trzeba się nauczyć i można czerpać radość z obcowania z nim. Drwal czerpie radość z każdego spaceru , z każdej chwili spędzonej z człowiekiem . Quote
marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Drwal , przed północą spacer najzdrowszy :lol::lol: idziemy pieseczku :painting: Quote
marysia55 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gonia13 napisał(a):Lecimy piesku do góry........... jecimy na góre i tam zostajemy najdłużej jak sie da :lol::lol::lol: ciotka Gonia13 znowu przeleciała wszystkie moje ulubionego dziadusie przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szybka kobitka :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Drwal pokazujemy sie często bo to pomaga :multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i znowu sie pokazujemy psino. Drwal Ucho do góry i maszerujemy :painting: Quote
elmira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 marysia55 napisał(a):i znowu sie pokazujemy psino. Drwal Ucho do góry i maszerujemy :painting: Witaj kochany Niedzwiedziu. Nie pisze u ciebie często, ale wiele o Tobie myslę. Quote
maarit Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 marysia55 napisał(a):jecimy na góre i tam zostajemy najdłużej jak sie da :lol::lol::lol: ciotka Gonia13 znowu przeleciała wszystkie moje ulubionego dziadusie przede mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szybka kobitka :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tyle tylko dla nich "mogę zrobić" :lol: ...A szkoda:roll: Quote
marysia55 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Gonia13 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A no tyle tylko dla nich "mogę zrobić" :lol: ...A szkoda:roll: nie narzekaj :cool1:...wydaje mi sie że to też ma znaczenie :lol::lol: im częściej będa na pierwszej stronie tym wieksza szansa że ktos je zauważy :razz::razz: Quote
marysia55 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 może juz jest troche późno Drwalu... ale rusz dupsko bo idziemy na spacerek na pierwszą stronę :painting: nigdy nie jest za późno aby złapac jakąś szanse na domek :lol::lol: Quote
Jagienka Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Muszę powiedzieć, że coś się porobiło tutaj pod moją nieobecność... Drwal na spacerach ze mną ma tendencję do zgarniania różnych rzeczy z ulicy i paraduje z nimi w pysku...norma... wczoraj zaczeło się na dywaniku samochodowym... leżal na ulicy więc Drwal go zgarnął, łatwo przeszło rozstanie... ale z kolejnym przedmiotem który sobie przygruchał już nie było tak łatwo... było ciemno, Drwal coś sobie niuchał w krzakach... a niech sobie niucha, tyle jego ile sobie wywącha... zacząl się powoli wycofywać, patrzę :crazyeye: a tu Drwal w pysku trzyma puszke po piwie... po harnasiu... dumny był taki, ze Wam mówię.... oj pożegnanie nie było łatwe... odwracał się, zapierał... no ale nie mogłam pozwolić, żeby wśród Naszych wychowanków jakies pijackie zwyczaje zaczeły się szerzyć... żeby to był koniec... :shake: nastepnym przedmiotem było coś obłego co gdy Drwal wypuścił to z pyska zaczeło się za Nami turlikać... na szczeście jego trajektoria zboczyła... nie miałam okazji więc przekonać się co to w rzeczywistości było... może to i lepiej... I ostatnią rzeczą która wzbudziła żywe zainteresowanie Naszego bohatera... była butelczyna po marniutkiej whisky... ech... Quote
karusiap Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Jaga on ma silna potrzebe posiadania,ale to i tak nic....ostatnio na moim spacerku spotkalismy Amige z gosciem u Fabia i Drwal...stwierdzil,ze....owy Pan ma sliczna kurtke,a ze chlodno bylo...sie domysl:cool1::evil_lol: Quote
marysia55 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :tree1:Drwal idziemy na świąteczny spacer :painting: i prosze cie jeszcze nie rozbieraj ludzi na tym spacerku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agamika Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 bo DRwal głupi nie jest , i to nie dlatego ze zimno kurtkę chciał ,,, biduś zagłodzony wyczuł ze Fabio dostał od Pana pierś z kurczaka - CAŁĄ SAM ! ...no to Drwal tak jakby sie pewnie uczepić chciał coby Pan pamiętał o NIm nastepnym razem :roll: :roll::roll: Quote
Recommended Posts